Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש חנות זולה באיזור ת"א למוצרי אודיו לרכב.. שגם מתקינים .. לא מחפש מוצרי HIGH END .. תודה!

פורסם
שלום אני מחפש חנות זולה באיזור ת"א למוצרי אודיו לרכב.. שגם מתקינים .. לא מחפש מוצרי HIGH END .. תודה!

מה זה זולה? מה התקציב שלך (תשדל לפרט כמה אתה מקציב לכל חלק ולהתקנה)?

פורסם

אהלן

אני רוצה לרכוש רק רדיו דיסק \ MP3 ..

אני מעונין להשקיע כמה שפחות.. 400 .. משהו באיזור ( לפחות כרגע .. הרגע רכשתי רכב חדש ככה שאני לא רוצה למתוח את ההורים..)

יש על המדף האחורי 2 רמקולים 300 WATT של פיוניר ונראה לי גם החליפו את הרמקולים בדלתות ..

אני סבור שכמובן זה לא יהיה פצצה.. ואפילו יותר קרוב לגרוע .. אבל זה חייב חהיות טוב יותר ממה שהיה לי קודם .. ( סתם רמקולים שהיו באוטו הקודם.. יעני הסטנדרטים.. ) ככה שאין לי ממש הרבה דרישות.

בכל אופן , באיזור ה 400 .. ומשיהו שגם יודע להתקין את כל זה.. כולל לחבר את הרמקולים וזה ..

ודרך אגב יש גם ציינגר שם 10 דיסקים אם זה משנה משהו

תודה רבה!

פורסם

של איזה חברה הצ'ינג'ר?

באופן עקרוני צ'נג'ר מחברה אחת לא עובד עם רדיו דיסק מחברה אחרת. אתה צריך לקנות רדיו דיסק שיהיה מאותה חברה כמו של הצנג'ר שלך וכמובן אחד שכולל יציאה יעודית לצ'נג'ר.

400 ש"ח תקציב לרדיו דיסק חדש זה מאוד נמוך. אני הייתי מוכר את הצ'נג'ר, מוסיף את הכסף ל400 וקונה מערכת איכותית ולא זבל סיני.

אם אתה לא רוצה למכור את הצ'נג'ר, תחפש רדיו דיסק יד שניה אולי תפול על איזה מציאה.

פורסם

אהלן ,

בכל אופן לא שאלתי על מחיר של משהו ספציפי , הרי ביקשתי חנות שידועה כזולה ואמינה באיזור ת"א שגם עושה התקנות.. תודה :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...