Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברצוני להשקיע כ600 ואפילו 700 ברמקולים טובים לאוטו שאני ישים מקדימה או אפילו אם תיעצו לי אפילו בדלתות האחוריות אני רוצה בינתיים לקנות רק רמקולים ,רדיו דיסק כבר יש לי אני צריך להיתייעץ איתכם איז ה רמקולים יש בטווח המחירים האלה שבאמת שווים לשמיעה חזקה אם באסים בשביל מוזיקה כמו טראנסים וראפ

מחכה לתשובתכם...

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם

אני בינתיים לא רוצה לקנות מגבר כי אני רוצה לקנות מגבר וואיתו סאב אבל בינתיים אני רוצה שתיהיה שמיעה חזקה באוטו וגם שישמעו בחוץ אבל כל העניין זה האיכות והבאס אני רוצה קונמפוננט חזק שעולה בערך עד 700 שקל וגם אני רוצה לדעת אם אולי יותר טוב להשקיע ברמקקול פשוט שבכסף כזה יהיה חזק יותר או להשקיע בקומפוננט מה אתה מציע?

פורסם

קומפוננט טוב יתן תמורה טובה יותר מכל רמקול

מבחינת עצמה + חלוקת אלמנטים

כמובן שגם מיקום משנה המון

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לפחות כשתקנה את המגבר - שיהיה 4 ערוצים כדי שתוכל להרים בו זמנית את הסאב והקומפוננט

וב700 ש"ח גם הייתי ממליץ לך ללכת על JBL פורפשיונל ליין... סט לא רע בכלל ויש לו שליטה על הקרוס

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי שיש הבדל בין המחירים של איזה מאה שקל אבל האם הוא באמת שווה את השקעה?

כי לפי מה שכתוב למורל יש 110

RMS ולג.ב.ל יש רק 55 RMS

מה יותר טוב ובאיזה יש באס יותר חזק?

פורסם

הRMS לא כל כך משנה - 55 וואט RMS זה מספיק עוצמתי כדי להחריש אותך

אבל - למערכת הראש שלך (הרדיו דיסק) יהיה הרבה יותר קל להרים את הJBL וגם למגבר

למוראל בשביל הגברה נכונה כמו שזה נקרא אתה אמור לקנות מגבר מפלצת...

הJBL בקטע הזה נותנים לך תמורה יותר טובה לכסף שלך - יש להם קרוסים אם אופציות שאין בסט של המוראל שאתה רוצה לקנות, הם לא נופלים מהם בצליל גם כן

גם המוראל וגם הJBL ירימו לך חיוך על הפרצוף

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...