Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האפוד חייב להיות על הכיסא?

אן מספיק בסף דלת, או כל תא אחר באוטו....

ממש אין חובה שיהיה על הכיסא (על אף שבשבועות האחרונים נראה כאילו שיש עודף כוח אדם בזק"א :?), החובה היא כי יהיה לך אפוד ברכב כך שהאפוד כבר יהיה עליך כשתצא מהרכב.
פורסם
כדי שיראו אותם כשהם מחליפים פנצ'ר למטוס לא?

מזכיר לי פעם טיסה במטוס "אוסטריאן" שהיתה חלקה ונעימה במזג אויר נפלא ופתאום חלף רעד רציני במטוס.

אז הטייס התנצל ואמר ש"יש מהמורה בכביש"...

1117795013i6498.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
ו מטוס AIRBUS A380???

800 אפודים???

לא נעים לי ככה להפחיד, אבל הסרטוני הדרכה לפני הטיסה זה בולשיט, מטוס לא יכול לנחות על המים, הרוחות הרבות והבדלי גבהי המים גורמים להתפרקות מהירה של המטוס, כפי שלמדו במקרה שבו 747 ניסה לנחות על הים על יד ברזיל, תחילה כנף ליטפה את הגלים, זה גרם לכל המטוס לפנות במהירות לצד של הכנף, ובעצם הגוף של המטוס ניצב בפני פגיעה כך שהדופן של המטוס, עמדה בפני פגיעה חזיתית עם המים, מה שקרה שהמטוס פשוט נקרע, ואם אתה רוצה המחשב, תפיל נורת נאון על הצד.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
צר לי להודיע לך - אבל במטוסים לכל נוסע יש וסט מתחת לכסא... נחש בשביל מה...
הווסט הוא לא ווסט זוהר אלא חגורת הצלה.

אם אני לא טועה גם הכריות שנמצאות במטוס בעלות ציפה חיובית.(מלשון לצוף)

לבחור שכתב שמטוס לא יכול לנחות על המים - בבל"ת, אבל תלוי מאוד בתנאי מז"א.

פורסם
צר לי להודיע לך - אבל במטוסים לכל נוסע יש וסט מתחת לכסא... נחש בשביל מה...
בשביל אלו שסקס בשירותים של המטוס זה כבר טריוויאלי עבורם ומחפשים גיוון עם אביזרים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני שמח שאיפשרתי לכם לנהל דיון מעמיק על מטוסים. בני הוסיף תמונה להמחשה בלבד.

אתם מבינים כמובן שבמטוס לא צריכים ווסטים זוהרים לתיקון פנצ'רים, זה הרי לא שיעבור פתאם מטוס לידכם ויעיף אתכם לכל הרוחות... (...) (!!) (?)

אלא חגורות הצלה.

זוהי חגורת הצלה:

life-jacket-1-s.jpg

פורסם

התחנה היא בהנהלה פרטית "קשת"- מה שאומר שהמנהל שם יכול לעשות כרצונו.

בשום תחנה אחרת של "פז" לא נתלו שלטים מסוג זה וכנראה זו יוזמה פרטית של הנהלת התחנה.

בכל אופן התלונה הועברה להמשך טיפול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...