Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תידלקתי הערב (21:30) בפז הרצליה בשדרות הרב קוק. על כל משאבה הודבק דף בו נכתב שהחל מה1.1.06 כל רכב שלא יהיה בו אפוד לכל נוסע לא יוכל לעבור טסט. כמו כן נרשם שמחירו של אפוד בתחנה הוא 20 ש"ח. שאלתי את המתדלק אם המנהל נמצא, הוא אמר שלא, וכששאלתי למה הם מטעים את הלקוחות, הוא אמר שזה מה שהם יודעים. בקיצור, הם מנסים לעשות כאן הכנסה לא מוצדקת של 100 ש"ח לרכב במקום 20.

הקומבינה חוגגת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הייתי רוצה לראות את האוטו שבו יהיו 5 אפודים זוהרים! :lol: ,מה עם אוטובוסים? 50 אפודים?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תיכף תגידו לי שבאוניות נוסעים צריך לשים כמה אלפי אפודים... בעצם כן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תנסו ליצור קשר עם ג'ורג'(PASPARTO) הוא ישמח לעזור לטפל בנושא הנ"ל ואני בטוח שכך הטיפול יהיה הכי מהיר והכי יעיל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
ו מטוס AIRBUS A380???

800 אפודים???

צר לי להודיע לך - אבל במטוסים לכל נוסע יש וסט מתחת לכסא... נחש בשביל מה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

האם זו יוזמה פרטית של מנהל התחנה או דף רשמי של פז?

לדעתי יש טעות בתום לב ואני אדאג שזה יטופל מחר בבוקר!

תודה

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אני בספק שבמקרה הזה אפוד יעזור בשביל למנוע את דריסתך...זה יותר בשביל שניתן יהיה לצוף אם אתה במים (טוב, זה אולי ימנע מסירת הצלה לדרוס אותך) או אם נהיה ציניים בשביל להקל על מציאת גופתך...עם זאת זה עדיף משום וסט/אפוד.

לגבי ההטעייה בתחנת הדלק, זה אכן לא בסדר והיה ראוי שהם יורידו את השלט הנ"ל. גם אם נתעלם מהפן המשפטי הרי שעדיף לתחנה לשמור על אמינותה ועל לקוחותיה מאשר למכור כמה אפודים.

פורסם

נראה כמו יוזמה מקומית. דף מצולם שנראה כאילו הונפק ע"י משווק האפודים.

*נמחקה שאלת צ'אט או לכל הפחות ה"פ*

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

כדי שיראו אותם כשהם מחליפים פנצ'ר למטוס לא?

פורסם

שאלה דיי סתמית מתוך דיון שעלה היום בזמן נסיעה עם חבר ברכב..

האם יש חובה כלשהיא שהאפוד המדובר יהיה דווקא צהוב, או שמא החובה היחידה היא שהוא יהיה זוהר ומחזיר אור? כלומר האם ניתן להשתמש במקום באפוד צהוב, באפוד כתום בדומה לאלו של עובדי ציבור שונים המבצעים מדידות ותיקונים בכבישים?

פורסם
שאלה דיי סתמית מתוך דיון שעלה היום בזמן נסיעה עם חבר ברכב..

האם יש חובה כלשהיא שהאפוד המדובר יהיה דווקא צהוב, או שמא החובה היחידה היא שהוא יהיה זוהר ומחזיר אור? כלומר האם ניתן להשתמש במקום באפוד צהוב, באפוד כתום בדומה לאלו של עובדי ציבור שונים המבצעים מדידות ותיקונים בכבישים?

התשובה לשאלתך נמצאת בלינק הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=794278#post794278

פורסם

האפוד חייב להיות על הכיסא?

אן מספיק בסף דלת, או כל תא אחר באוטו....

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...