Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XR3I RS TURBO אדומה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשש...RS-T מהבודדות שיש בארץ כנראה ביבוא אישי, איזה עבודת צבע יפה, פוטנציאל שיפורים גדול יש לדגם הזה , המון חנויות באנגליה מוכרים קיטים נהדרים לדגם הזה עד היום

בחו"ל מספרים אבל שהאמינות שלהם שווה לתחת

ועוד משהו , היא גבוהה מידי :? , אני הייתי משאיר לה את קוטר המקורי , מגדיל רוחב , ומנמיך

אבל זה רק אני

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

טוב ראשית לכל מי ששאל ה RS מבת-ים איננה שם היא נמצאת במקום אחר בארץ לפי מיטב הבנתי ישנם 2 מקוריות אחת לבנה ואחת אדומה שניהם לא נוסעות אולם בקשר לאדומה יש תיכנון שתחזור לכביש בקיץ

בקשר לנתונים : מנוע 1.6 טורבו T3 ולא מה שנאמר יחס דחיסה 8.2:1 גדישה מקסימלית 0.55 באר

132 כ"ס ב 5700 ומומנט 18.2 קג"מ ב3200

הנתונים הנ"ל מתיחסים לאוטו מקורי!!

תמונות של הRS האדומה כיום

rs1.JPG

rs3.JPG

פורסם
בחו"ל מספרים אבל שהאמינות שלהם שווה לתחת

צודק ,

הטלטלים לא מחזיקים 300 סוסים . זבל של אוטו .

ועוד משהו , היא גבוהה מידי :? , אני הייתי משאיר לה את קוטר המקורי , מגדיל רוחב , ומנמיך

אבל זה רק אני

זה לא רק אתה זה גם אני וגם הבחור ששמו מיקו , בעל האדומה היפיפייה הזאת .

משמע , הג'אנט הזה היה על האדומה במקור ועף משם לטובת הלבנה ששהבעלים שלה לאחר שבוע תפס קריז והחזיר אותה לבעל האדומה ( מיקו ) שהעיף את זה לאחת הסיירות שמסתובבות במפגש...

בסופו של דבר גם הבעלים של הלבנה וגם הבעלים של האדומה ( מיקו ) נוסע על ג'אנט 15 אינץ' לא מקורי עם רוחב 7 אינץ' .

סמוך עלי שגם לבעלים של הלבנה וגם לאדומה היפיפייה ( מיקו ) לא מפגרים ויש לי סברה מסויימת שהם אפילו מבינים "קצת" עם לא פחות ניסיון מכל העונים לתרד' הזה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אחרי השבחים והבילבולים נחזור לנושא- XR3I TURBO, למישהו יש פרטים עליה?

למה בעצם החליפו מנוע פעמיים ולמה עשו לו אוברול ?

ד"א הסירו את המזגן לכל חלקיו מהאוטו, כמה יעלה לשם שם מזגן והאם זה יתאפשר בכלל אחרי החלפת המנוע?

פורסם
ד"א הסירו את המזגן לכל חלקיו מהאוטו, כמה יעלה לשם שם מזגן והאם זה יתאפשר בכלל אחרי החלפת המנוע?

ישנה בעיה קטנה .

החזית של הרכב קטנה יחסית מבחינת מקום לרדיאטור... במיוחד אם שמו לו אינטרקולר חזית גדול כמו בזו הנוכחית אז אני לא מאמין שיהיה לך מקום לשים רדיאטור למזגן .

תמיד אפשר למצוא פיתרון כמו מצננים מתחת לכנפיים כמו באלפא או עוד משהו יצירתי . מה שכן כמובן שאתה לא יכול לשים את המצנן הזה בפרונט כי אז לא תהיה לך מספיק זרימת אוויר לרדיאטור שגם ככה לא מספיק גדול :? ( אין מקום בפרונט , הגשר התחתון גבוה יחסית והטורבו נמצא קרוב לרדיאטור )

כמובן שיש את האפשרות לשים מצנן לפני הרדיאטור ולהעיף את הקולר חזית לטובת זרימת אוויר טובה ואז לשים אינטרקולר צידי ( אחלה אם אתה רוצה מזגן אבל קח בחשבון שזה על חשבון ביצועים )

ביי בינתיים , בא לי וופל שוקולד .

אל תשכחו,

פורסם

כשאני מדבר על אינטרקולר צידי אני מתכוון לאינטרקולר צידי .

משמע , בצד . לא קריטי גודל ( החלטה שלך ביחס למקום ) לא קריטי ביחס לצד ( אוטו שך' בחר איזה צד שבא לך ) לא קריטי הגובה שתשים אותו ( שוב , החלטה שלך )

מה שכן עדיף אינטרקולר לא כמו זה שבתמונה אלא אחד שנראה כמו אינטרקולר ולא כמו קולר שמן :lol:

אל תשכחו,

פורסם

בהקשר לאמינות של האוטו לא צריך להגזים והאוטו לא " זבל " כפי שנכתב אם מתחילים להתעסק איתו ולא יודעים מה הגבולות אז כמובן האוטו מגיב בהתאם משמע "כשלים מכאנים" באיזורים החלשים ולכן הטלטלים נשברים במנועים הנ"ל מהסיבה הפשוטה הם לא נבנו לעבוד בסל"ד גבוהה ע"פ היצרן סל"ד עבודה מקסימאלי 6000 ולכן כאשר עוברים את הסל"ד הנ"ל ולא משנה הכוח של האוטו זה עניין של זמן עד שהמנוע יתפגר!!!

בקשר לXR3I הוחלף שם מנוע מהסיבה הפשוטה שעף טלטל מהבלוק (מהסיבה שצוינה מקודם) ולא בגלל הכוח

ניתן להוציא המנוע הנ"ל הספקים מעל 300 כ"ס וזה נעשה לא בארץ אולם ההשקעה הינה בהתאם

פורסם

תאמת אני הייתי בונה את המנוע מחדש השאלה על איזה הספק אתה רוצה לעמוד. בקשר לסט טלטלים ובוכנות הערכה גסה של 9000 ש"ח אם תרצה דבר איתי בה"פ

בקשר לבדיקה תבדוק את הדברים הרגילים ואם יתאים לך המצב של האוטו שיהיה לך בכיף:-D

אם אתה מעוניין לבנות מנוע של 300+ קח בחשבון שתצטרך את רוב החלקים ביצור מיוחד כלומר בוכנות טלטלים, שסתומים , טורבו, קאמשפט, פורטינג, ומערכת הזרקה, קלאץ' זה לא הכל אבל לשם ילך רוב התקציב שלך הערכה גסה לכל החלקים הנ"ל 20000 -25000 ש"ח תלוי מאיפה אתה קונה ומה!!

הדבר הכי חשוב זה מי יעשה לך את העבודה!!

פורסם

עזוב אותך 300 סוסים ,הרכב הנעה קדמית.

תסדר לו את התא מנוע יפה עם מכלולים איכותיים ,עם קירור טוב (רצוי גם קירור שמן),שים אינטר קולר במיקום טוב,תשאף ל160-170 סוסים ותהיה מבסוט עד השמיים.

קח בחשבון כשתרצה למכור את הרכב לא כל אחד ירצה רכב 300 כוח,אף אחד לא יחזיר לך רבע מההשקעה,אבל יש יותר אנשים שירצו פורד מושקעת עם 160-170 כוח כי זה יותר סביר,ה"נזק" של ההשקעה ל160 כוח בזמן המכירה יהיה הרבה פחות מהשקעה של 300 כוח.

נ.ב. עכשיו אני נזכר וצוחק שהיתה בירושלים דווקא לפני כשנה וחצי Rs-T אדומה ומוזנחת מודל 87 למכירה,היא עמדה באיזור התעשיה תלפיות,התווכחתי עם המוכר על המחיר (הוא רצה 15 ד"א),בסוף היא נמכרה למישהו אחר,יכול להיות שזאת הפורד המדוברת.

• תוכן חדש...