Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר - עזרה בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הגיע הזמן להחליף מצבר

מה כדאי?

שנאפ, ורטה או וולטה???

ואיפה הכי כדאי לקנות?

אנחנו מדברים על טויוטה יאריס...

תודה לעונים

פורסם

אם היית מציין איפה אתה גר זה היה מאוד עוזר לנו לעזור לך!

מה גם לכל חברה שציינת יש המון דגמים של מצברים במחירים שונים ומסוגים שונים ככה שלא ממש יש תשובה חד משמעית!

פורסם

נכון מאוד, מאיזה איזור אתה?

אני ממליץ על מצברים של שנפ , יש להם 20 חודשי אחריות (ישנם גם עם רק 12 ח. אחריות)

מצבר חזק איכותי ושירות במקרה הצורך מעולה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בסופו של דבר, מדובר במוצר מתכלה, ומצבר זה לא מחשב, אין פה מצב שמצבר אחד הוא הייטקי ומצבר שני הוא פשוט יותר, מצבר בנוי אותו דבר (בסדר, חוץ מג'ל)

אני אישית הייתי לוקח מצבר על פי המחיר בלבד ולא על פי שם החברה.

מדובר במוצר שכמעט ולא השתנה טכנולוגית במהלך השנים, לדעתי מיותר להשקיע במצבר. (לדעתי!!)

פורסם

ארז,

אתה טועה ומטעה!

ישנם הבדלים, לעיתים משמעותיים, בטכנולוגיות שבהן נבנים מצברים של יצרנים שונים.

ישנם כאלו שמשתמשים בטכנולוגיית קלציום, יש כאלו שלא.

יש מצברים "ללא טיפול" ויש מצברים עם טיפול.

יש מצברי HEAVY DUTY ויש מצברים "רגילים".

אם נתקין מצבר רגיל על רכב דיזל, לדוגמא, חייו יהיו קצרים משמעותית ממצבר HEAVY DUTY שתוכנן לעבוד בעומסים גבוהים.

ועוד ועוד...

פורסם

אין שום הבדל בטכנולוגיה עצמה. זה שאחד יכול להתרוקן יותר מהשני בלי לסיים את חייו זה יופי, הטכנולוגיה היא אותה טכנולוגיה.

פורסם

ממליץ על ווארטא סילבר בלו, הליין החדש של מצברים, יותר קטן, קל משקל,יותר עמיד,3 שנים אחריות על מצבר שזה המוון, כושר הנעה פי 2 מכל מצבר רגיל, אין צורך במים מזוקקים, מצבר אטום לגמרי ללא כל טיפול, עינית ביקורת למצב מצבר.

יש מבצע קטלני בהיפר רוזנפלד פ"ת, במקום 980 שקלים רק 520 שקל למצבר ווארטא סילבר בלו - 60A חדש דנדש.

פורסם

אני קניתי שנפ 50 אמפר ב 450, מחיר סביר מאוד לשנפ עם 20 חודשי אחריות. יש לציין שהאחריות שלהם אומרת שאם נגמר המצבר אתה במיידי מקבל אחד חדש בניגוד לוולטה שדורשים לבדוק לך את האוטו לפני שיתנו לך מצבר חדש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני קניתי שנפ 50 אמפר ב 450, מחיר סביר מאוד לשנפ עם 20 חודשי אחריות. יש לציין שהאחריות שלהם אומרת שאם נגמר המצבר אתה במיידי מקבל אחד חדש בניגוד לוולטה שדורשים לבדוק לך את האוטו לפני שיתנו לך מצבר חדש.
תוסיף עוד 100 ש"ח ותקנה כבר ווארטא סילבר בלו(מצבר בטכנולוגיה חדשה) 60A עם זרם הנעה של 500-600A שזה כפול ממצבר רגיל, מבחינת גודל פיזי הוא 70% מגודל מצבר בעל קיבול זהה, בנוסף יש לך עינית עם צבעים לחיווי מצב מצבר, אין צורך בטיפול - 3 שנים אחריות.
פורסם

אבל אני צריך 50 אמפר, זרם התנעה 320 ולא כפול. ולגבי הגודל שלו זאת היתה הבעיה שלי ולכן הלכתי על משהו ספציפי עם אחריות טובה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם כבר מדברים על מצברים...

מישהו שמע על מצברי בוש ? זרם התנעה של 500, 55 אמפר.

המחיר שהוצע 500 ש"ח ו3 שנות אחריות

האם מצברים אלו נחשבים איכותיים והאם המחיר מתאים?

271K ,306 XN '94 , אין יותר טוב מזה

:wink: - תמונות

פורסם
ממליץ על ווארטא סילבר בלו, הליין החדש של מצברים, יותר קטן, קל משקל,יותר עמיד,3 שנים אחריות על מצבר שזה המוון, כושר הנעה פי 2 מכל מצבר רגיל, אין צורך במים מזוקקים, מצבר אטום לגמרי ללא כל טיפול, עינית ביקורת למצב מצבר.

יש מבצע קטלני בהיפר רוזנפלד פ"ת, במקום 980 שקלים רק 520 שקל למצבר ווארטא סילבר בלו - 60A חדש דנדש.

נא לא לבלבל !!!!!!!!!!!!!!! ישנם שלושה סוגים של ווארטא.

1. ASIA הדגם הנחות שמיוצר בסין.

2. BLUE מיוצרת בגרמניה.

3. SILVER גרסת הדגל של ווארטה קצת יקר אבל תותח ! מגיע עם שנתיים אחריות והחלפה

לחדש במקרה של תקלה. (אין סיכוי שהמצבר מתקלקל).

• תוכן חדש...