Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוטו מדהים,

הזמנתי נסיעת מבחן.

דרך אגב הפנסים האחוריים שמראים בתמונות שייכים רק לדגם היבריד, יש פנסים אחרי שמזכירים את ה הפנסים של ה A4 החדשה.

פורסם

אני אישית עדיין חושב שהעיצוב של שנות ה92+ הכי יפות וזה הדגם אחת הכי לא יפים שראיתי!

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

במחירים הללו הצלחה גדולה לא תהיה לרכב, מה עוד שבמבחני בחו"ל הרכב לא מצדיק את המוניטין הספורטיבי של הונדה.

הרכב יסבול מתחרות קשה עם ה 3 2.0 , ואני רק יכול לנחש שדלק מוטורס יצאו עם מחירים משופרים על מנת להרוג את המתחרה החדש כבר בתחילת הדרך...

פורסם

גועל נפש. היא באמת נראית כמו איזו ליאנה.

הקופה יותר יפה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לדעתי היא נראית טוב מאוד אבל אני מסכים שהמחיר שלה בשמיים. מצד שני איזה רכב עכשיו זול?

יש לי בקשה לכל אלה שרשמו "מאזדה 3" אולי מספיק כבר לדחוף אותה לכל מקום? מספיק אני רואה כל היום מאזדה בכל פינה, זה כבר מגעיל!

iron-man, מה הקשר לערסים? אתה באמת תעדיף עגלה עם סוס מאשר את הסיויק?

פורסם

שבירת שיא אצל הונדה - עכשיו הם ירשמו עם אחת הסדאנים היותר זועתיים שראיתי אי פעם - כל הכבוד.

והמחיר ממש "סביר" - עלה להם הדם לרא יותר מידיי עם ה"מוניטין הספורטיבי" שלהם.

חיים בסרט שמה ב'מאיר'.

my sweet home

www.sharks.co.il

פורסם

סרחי עודף מוגזמים מקדימה ומאחור

תפחה כמו סופגניה לעומת הדגם היצא

המנוע לא מוציא כזה הספק מדהים

והמחיר אוי המחיר..

מה עם דגמי קופה/הטצ'בק?

פורסם

הם פשוט נכנסו לסרט על התדמית הספורטיבית.

הישראלי המצוי יעדיף להוסיף עוד קצת כסף ולקנות איזה B4 או מונדאו

פורסם

שמישהו יעשה טובה, וידביק את התמונות שבאתר ההוא לשרשור של "תמונות מצחיקות" באוף-טופיק...

הם פשוט נכנסו לסרט על התדמית הספורטיבית
לקחת לי את המילים.

אם נתרגם את המחיר לכסף היפני ונשלח במייל ליצרן ביפן החבר'ה שם יתגלגלו מצחוק ויחככו ידיים בהנאה.

אמיר.

פורסם

בזיון למותג, בזיון ליבואן, בזיון לרוכשים.

הסדאן כלכך מגושמת ומכוערת שזה פשוט אומלל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
יש לי בקשה לכל אלה שרשמו "מאזדה 3" אולי מספיק כבר לדחוף אותה לכל מקום? מספיק אני רואה כל היום מאזדה בכל פינה, זה כבר מגעיל!

מגעיל או לא היא בכל זאת מתחרה אקטואלית :roll:

• תוכן חדש...