Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד לא מכריח את הציבור לרכוש הונדה ואם הציבור יחשוב שמשתינים עליו הוא ירכוש מותג מתחרה מיבואן אחר (אומנם בארץ ישנה בעיה של בלעדיות ומחירי רכבים יחסית מקבילים

אך בכל זאת, לענייננו אף אחד לא מחייב אותך לרכוש מותג X). כמו כן וללא קשר לצרכנות, קח בחשבון שאלמנט הבטיחות החל לצבור איכפתיות (מודעות כבר הייתה קיימת) רק בשנים האחרונות כך שלא ניתן לצפות לשלמות.

נ.ב.

לגבי צרכנות נבונה, הנושא כה טעון בפורום כך שאשמור על זכות השתיקה :?...

אני מסכים איתך לגמרי.

בדיוק מהסיבה הזאת כתבתי את מה שכתבתי.

למה לא לצפות לשלמות?

באירופה הפיאט פונטו החדשה באה עם 6 כריות כסטנדרט.

בארץ רנו מגאן וקאיה סראטו באות עם כריות כסטנדרט והן עולות 20-30 אלף ש"ח פחות מהסיויק.

אם הרכב היה סתם לא מאובזר אז זה היה פחות מפריע לי. אבל כשמדובר באיבזור בטיחותי היצרנים והיבואנים פשוט מנצלים את בורות הצרכנים.

אני עושה את המינימום ומאיר את עינהם של "לקוחות פונציאלים" שהולכים לזרוק את כספם על דבר שמבחינתי לא עומד בסטנדרט בטיחות בסיסי.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...