Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך עזרה של מקצוען!

לאחרונה ברכב של חבר התחילו להופיע סימני אמולסיה על הפקק של המכסה ראש מנוע

השמן בדיפ סטיק נראה תקין ואין בריחת מים משמעותית (אותה כמות כ בעבר לפני הסימנים)

האם זה בגלל המזג אוויר או שהוא לקראת שפוץ ראש?

השמן הוא חצי סינטטי של פז

גסטי 1200 קרב 88 120000ק"ם

חודש אחרי טפול!

5.JPG

פורסם

שוקו שלום רב!

יש לעקוב אחרי מפלס המים , ( אין להוסיף מים, אלא לסמן פס על מיכל העבוי, ולעקוב האם מפלס המים יורד בכלל, ואם כן בצהאם בצורה משמועותית!), ובשלב זה אם הרכב איננו מתחמם יתר על המידה,

לדבר טבעי שנובע מלחות באוויר, שקיימת בעת הדלקת מנוע קר , אשר הופכת לטיפות מים הנספגות במכסה, ונהפכות לצבע לבן חלבי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי

סימנים כאלו התגלו גם אצלי.

גם אני חשדתי שיש לי בעיה עם השמן/מנוע.

ניקיתי היטב את הפקק עם סמרטוט טבול באלכוהול (מוריד מצויין את הטינופת) ובדקתי לאחר שבוע/שבועיים שוב פעם.

אצלי לא היתה שום בעיה כנראה גם אצלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום החלף מהר את השמן שלך לשמן בצמיגות המתאימה וכמובן לחברה קצת יותר איכותית מ"פז". אני בטוח שACDELCO או LM יעשו ויפנקו את המנוע שלך בצורה טובה יותר וכן יתרמו לשמירה על המנוע הרבה יותר מהשמן שכרגע מצוי אצלך.

• תוכן חדש...