Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה. נכון.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי שצחקנו..

א. אין יותר יבוא חדש של טויו. הפסיקו לייבא אותם לפני שנה ומשהו והסטוק הכי חדש שיש פה בארץ הוא מאפריל 2004.
סיבה מצויינת לא לקנות אותם.

ב. GSD3 מביאים טיפין טיפין. אם תמצא סביר שאלה יהיו צמיגים די חדשים (ע"ע בני שנה). לרוב בכלל לא תמצא.
איך אמר גוטה - "בשביל למצוא צריך לחפש"... עובדה שיש חברי פורום שכן נוסעים על D3.

ג. בפנצ'ריות בארץ לא שמים על תאריך ייצור של הצמיג ולפי תקנות משרד התחבורה הם אפילו לא צריכים ליידע אותך אם הצמיג בן פחות משנתיים. מצחיק עוד יותר שאם עברו שנתיים הם בד"כ יעשו לך הנחה של 5% וזהו. באמת תודה רבה.

בקיצור, צמיגים בני חצי שנה, לא תמצא בארץ. בטח לא בגירסאות ספורטיביות.

וזה מעניין לי את הביצה כי?

ממש לא מעניין אותי אם הפנצ'ריה מיידעת אותי או לא.

עד שאני לא מוודא בעצמי את תאריך הייצור על הצמיג אני לא קונה... בכלל, כל הגישה הזו מוזרה לי, אחד כמו יאיר הולך לשלם למעלה משלושת אלפים שקלים על סט צמיגים - אתה רוצה להגיד לי שהוא לא יכול להעיף מבט עליהם לרגע כדי לוודא מה הוא קונה?

:?

גם לא תמצא צמיגים בני 9 חודשים ב99% מהפעמים.
לשמחתי, כמה מחברי הפורום שהגיבו אומרים את ההפך לגבי צמיגים שהם עצמם רכשו, אני גם זוכר עוד שרשורים של חבר'ה שרכשו צמיגים בני פחות מחצי שנה, אם אתה רוצה שאני אמצא לך את הלינק תרגיש חופשי לבקש.

טויו בני פחות משנה ו7 חודשים בטוח שלא תמצא.
נתת לעצמך סיבה מצויינת למה לא לקנות טויו.

זה שתאריכי הייצור שמוצאים הם חרא זה לא אומר שחובה להתפשר, צמיג ספורט בן למעלה משנה וחצי כבר עבר את הימים היפים שלו ולא ביום-יומיים...

שמח שהצלחתי להצחיק אותך.

מוטי

פורסם

הבאתי לך את המצב הנתון בארץ. אין על מה להתווכח.

אל תיעלב שמה שאמרת מצחיק אותי. אני מבין שאצלך זה לא ככה אבל אתה צריך להבין שפה זה לא כמו אצלך. כמובן לצערנו.

בקיצור ולעניין - יאיר, תחפש GSD3 ותוודא שהם כמה שיותר חדשים. טויו לא רלבנטיים כיום.

בהצלחה בחיפוש, זה לא יהיה קל. :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם
הבאתי לך את המצב הנתון בארץ. אין על מה להתווכח.

בקיצור ולעניין - יאיר, תחפש GSD3 ותוודא שהם כמה שיותר חדשים. טויו לא רלבנטיים כיום.

בהצלחה בחיפוש, זה לא יהיה קל. :roll:

למה אתה ממשיך להתעקש להתעלם מהעובדות?

קניתי רביעיית Goodyear F1 GD-S3 לפני מספר שבועות, חדשים ב-3K ש"ח. באותו מקום היו גם Dunlop SP9000 ו-Michellin Exalto (ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע). אפשר לקנות אותם 'בפורטל' בת"א כבר מחרתיים. החיפוש היחיד שצריך לעשות זה בדפי זהב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
למה אתה ממשיך להתעקש להתעלם מהעובדות?

קניתי רביעיית Goodyear F1 GD-S3 לפני מספר שבועות, חדשים ב-3K ש"ח. באותו מקום היו גם Dunlop SP9000 ו-Michellin Exalto (ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע). אפשר לקנות אותם 'בפורטל' בת"א כבר מחרתיים. החיפוש היחיד שצריך לעשות זה בדפי זהב.

הכל בסדר איתך בחור ?

אני אומר משהו, אתה חוזר על מה שאני אומר ומאשים אותי בזה שאני מתעלם מהעובדות???

אמרתי לו לחפש. אם הוא ימצא מחרתיים, אחלה. מצוין.

אפשר גם לשים את זה בבולד.

פורסם

OK

אז ככה, פורטל לא מחזיק goodyear F1 GS3 בכלל.

המשכתי לחפש ובחנות שקיבלתי הצעת מחיר אמרו לי את אותו הדבר רק GS2,

אבל הציעו לי את ה DUNLUP SP01 שאני לא מצליח למצא עליו שום מידע. המחיר דומה 3300 ש"ח.

מה לעשות? לקנות? יש אולי למשהוא מכם מקום שבו אפשר לרכוש את הצמיגים הרצויים GS3?

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם

שאלה קטנה בקשר להתנהגות הרכב על צמיגים טובים מאוד והנאה מנהיגה :

ככל שנלך על צמיג טוב יותר אנחנו נרחיק את קצה גבול המגבלות של הקשר של הרכב לכביש, באופן מתבקש, כשזה קורה אנחנו "נחפש" את החוליה החדשה החלשה הבאה - המתלים על חלקיהם השונים.

לא מזמן קראתי ראיון עם טיף נידל ואחת הטענות העיקריות שלו כלפי המכוניות המודרניות היו על רמת האחיזה המאוד גבוהה שלהן.

הטענה שלו היתה שמכיוון שהיצרנים נוטים לכיוונים של צמיגים ספורטיביים יותר ואוחזים יותר, קורים מצבים בהם גבול האחיזה של הרכב מוצב מאוד רחוק משאר היכולות שלו, ולרוב גם מיכולות הנהג, ואז קורים מצבים שכשהנהג כבר כן מאבד שליטה, זה קורה במהירות מאוד גבוהה ואז המיומנות הנדרשת כדי להשתלט על האוטו היא גבוהה הרבה יותר - מה שמביא הרבה פעמים לתאונות.

עוד הוא אמר שבמכוניות ישנות יותר, הנטיה היתה ליצור מכונית מאוזנת יותר, בעלת מעטפת ביצועים [אחיזה, כוח, התנהגות] שפויה יותר, כך שגם במידה וכבר קורה מצב של "איבוד" האוטו, זה קורה במהירות הרבה יותר נמוכה ומאפשר גם לנהג פחות מיומן להשתלט על האוטו במידת האפשר.

למה אני כותב את כל זה?

כי השאלה שלי פשוטה, צמיגים טובים יותר משמע יותר אחיזה, צמיגים טובים מאוד - משמע הרבה יותר אחיזה, כלומר החוליה החלשה היא לא עוד הקשר הל הרכב לכביש אלה מקום אחר, המתלים כנראה, או יכולות השלדה, ואז, האם אנחנו לא עלולים להגיע לאותם מצבים אותם ציין נידל בראיון איתו?

האם, לשם הנאה מנהיגה [לאוו דווקא תחרות, בה הרעיון הוא לנצח] לא שווה דווקא ללכת על צמיג "ממוצע" או אפילו "ירוק" - צמיג שייקרב את הגבולות באופן משמעותי ויאפשר משחקים והנאה מנהיגה כבר במהירויות הרבה יותר נמוכות?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הרגע ראיתי את השירשור ומייד הלכתי לבדוק את הצמיגים שלי, לראות האם הצלחתי ליפול בנס בין המאושרים שקנו צמיג בן פחות מ 9 חודשים ...

אז יש לי את ה GS D3.

הם אצלי מסוף יולי תחילת אוגוסט.

תאריך ייצור 2305 כלומר סביבות יוני . צמיג בן פחות מחודשיים.

בכל מקרה לענייננו.

קניתי את הצמיגים בצמיגי הדרום.

אני קיבלתי מחיר של כ 3000 ש"ח אוכל לדבר איתם ולנסות להשיג מחיר דומה, מקסימום יהיה גבוה בגרוש שניים יותר

טלפון - צמיגי הדרום - 088568394

פורסם

סתם נקודה.....נכון שלא מדובר בצמיגים סופר ספורט אבל הרכב שלי נועל קומוהו אקסטה סופרה 712 שיוצרו ביולי...05 כמובן

חישוב מזורז מוביל שזה 4 חודשים

זה בשליש פחות מחצי שנה.....

וגם הוצעו לי במסגרת החיפושים לא מעט צמיגים כמו :

דאנלופ SP SPORT200

שהיו בני חמישה חודשים

מישלין פיילוט (לא זוכר את הדגם אבל באותו רמה של הדאנלופ) בני 5 חודשים

ועוד כמה צמיגים בני חצי שנה

ככה שאפשרי ואפילו לא קשה למצוא צמיגים בני חצי שנה -

מה שצריך זה פשוט לחפש אצל ה"חזקים" אנטון (יפת 76 נדמה לי)

חנניה (קיבוץ גלויות פינת שאלמה...לכיוון צפון (זאת אומרת לחצות את הצומת ישר לבאים מקיבוץ גלויות)

ועוד כמה כאלו...ולמה דווקא אצלהם ? כי אצלהם עפים באיזור ה40\60 צמיגים ביום....מה שמוביל אותם למצב שכמעט ואין שם "דאד סטוק"

פורסם

אני גם קניתי אצל אנטון צמיגים בני חודשיים

ובזמנו הוא אמר לי שמגיע משלוח עוד שבועיים עם צמיגים חדשים לגמרה

ככה שאספקה יש כל הזמן

פורסם

איזה צמיגים ?

ואגב "מגיע משלוח"

זה צמיגים בני כמעט חודשיים זה הזמן שלוקח להם להתגלגל לפה

לדוגמא מה SENDA קנה זה משלוח טרי טרי

פורסם

איזה מידה ?

וסדרות משפחתיות של קומוהו זה לא חוכמה להביא טריות האמת...כי זה הולך כמו לחמניות, בכלל צמיגים סטנדרטיים קל מאוד להשיג טרי

לדוגמא דאנלופ מה שהיה פעם SP2000 למידה 195\65\15 יש בכמויות מסחריות טרי טרי מהתנור

פורסם

דבר ראשון זה לא סדרות משפחתיות אלא הספורטיביות של קומהו

והמידה זה 185.55.14

מידה שאין כמעט להשיג ממנה.... בעיקר לא בצמיגים ספורטיבים

• תוכן חדש...