Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תראו מה עשו לה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אי אפשר לתבוע אותם על זכויות יוצרים? (אני שואל ברצינות. אחרי הכל מישהו עצב את הרכב המקורי ויש לו בלעדיות על העיצוב)

:puzzled:
פורסם

מפורסם שם דווקא מחיר סביר ביותר של 75,000 יורו... מה שאפילו הופך את זה לכדאי כלכלית תיאורטית (אם רק אפשר היה בארץ :) ).

נ.ב. הכל שם כ"כ מושלם (אולי חוץ מהשיממון היחסי בתא הנוסעים), מי שעקב אחר הת'רד ראה שאפילו את הפנסים הקדמיים הם ייצרו במיוחד בשביל זה אצל איזה יצרן מקומי, ובמילה אחת: מ-ד-ה-י-ם!

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק הם עשו?

ולמה זה מיוחד כל כך מיוחד?

ועוד משהו, מה השלב שהם עשו שהפכו את הפח (אם זה פח בכלל) מאדום - למין אפור מלוכלך כזה?

פורסם
מפורסם שם דווקא מחיר סביר ביותר של 75,000 יורו... מה שאפילו הופך את זה לכדאי כלכלית תיאורטית (אם רק אפשר היה בארץ :) ).

אני מקווה שאתה מתלוצץ....יש לך שמץ מה אתה יכול לקנות בארופה עם 75K יורו?!, אתה יודע אילו מכוניות חלומיות (לאו דווקא חדשות) אתה יכול לקנות בתקציב שכזה?

פורסם

ועוד משהו, מה השלב שהם עשו שהפכו את הפח (אם זה פח בכלל) מאדום - למין אפור מלוכלך כזה?

זה מדהים איך שהם בנו את המכונית הזאת שאין בשוק .....

משילדה שלא דומה לכלום הם הפכו את זה למרצדס מדהימה ....

דראק למה ישר לכעוס אתה לא חייב לענות זה שיהיה לך יותר הודעות זה לא אומר שיואהבו אותך . :twisted:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

זוהי מרצדס CL500C, אוטו "'קרוב" לבייבי הזו .

התמונה

מחיר: החל מ 92,370$; שלא לדבר על ה 600 עם תג מחיר שמתחיל ב 125,670$!!

(כן, אני יודע שבארה"ב הם יקרים במיוחד).

פורסם
זוהי מרצדס CL500C, אוטו "'קרוב" לבייבי הזו .

התמונה

מחיר: החל מ 92,370$; שלא לדבר על ה 600 עם תג מחיר שמתחיל ב 125,670$!!

(כן, אני יודע שבארה"ב הם יקרים במיוחד).

:screwy:

מה קשור לכן הCL :?:

אם היא דומה לאחת המרצדסים אז רק לSL החדשה :roll:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

זה מדהים איך שהם בנו את המכונית הזאת שאין בשוק .....

משילדה שלא דומה לכלום הם הפכו את זה למרצדס מדהימה ....

דראק למה ישר לכעוס אתה לא חייב לענות זה שיהיה לך יותר הודעות זה לא אומר שיואהבו אותך . :twisted:

אני לא כועס זה רק היה בנימה של התפלאות :D

פורסם
בהנחה שזה אמיתי זה פשוט אחד הדברים היותר מדהימים שאפשר לעשות

אבל אני בחשד שהם צילמו את השלדה עד מצב מסויים ואז החליפו במרצדס חדשה.

צודק!!

החליפו למרצדס חדשה שעוד לא מיוצרת, תוך שהם מעצבים אותה מחדש ולכן הן לא נראות 1 ל1 אותו הדבר. גאוני! איך עלית על זה?! :roll:

לא בדיוק, למקורית יש חזית ארוכה יותר מהחיקוי.

אבל עדיין יפה!!

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אי אפשר לתבוע אותם על זכויות יוצרים? (אני שואל ברצינות. אחרי הכל מישהו עצב את הרכב המקורי ויש לו בלעדיות על העיצוב)

גם אני איתו.

אותי גם מעניינת השאלה הזאת...אי אפשר לתבוע אותו אם הוא נוסע על האוטו הזה בכביש...?

חוץ מזה, איזה מנוע יש לאוטו, מישהו יודע?

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...