Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האם יש אופציה של חיבור נגן MP3 למערכת?

אני מדבר על נגנים כגון IPOD ו I RIVER וכו'.

משהו שאולי מתחבר לשקע מצית או משהו כזה.

תודה לעוזרים.

פורסם

כלומר רדיו דיסק פשוט בלי מגברים נכון?

אינני יודע אם יש אפשרות לAUX, ואני מניח שאין, אבל מלבד שידור רדיו( מכשיר שמתחבר ליציאת האוזניות) אין שום דרך אחרת

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
גבר מה שאתה מחפש זה משדר FM ! הוא עולה בין 80-100 שקל!

ואתה מחבר אותו למצת של הרכב ולשקע אוזניות

קבל

http://www.iwant.co.il/product.asp?productid=3305

האם האיכות נפגמת?

כמו כן האם תוכלו להסביר איך זה בדיוק עובד מבחינת תדרי FM? לא הבנתי בדיוק איך זה קשור לרדיו.

תודה:-D

פורסם

אתה מחבר את זה ליציאת אוזניות, המכשיר מעביר את הקלט לפלט רדיו, אתה מכוון את הרדיו שלך הרכב לתדר שבו משדר המכשיר החביב הזהו...ואללה! קיבלת מוסיקה מהנייד.

יתרונות: נייד, קל לשימוש, לא יקר, אפשר לחבר יותר ממכשיר אחד.

חסרונות: ירידה באיכות, אפשרות לרעשי רקע.

אופל קורסה 2003

פורסם
אתה מחבר את זה ליציאת אוזניות, המכשיר מעביר את הקלט לפלט רדיו, אתה מכוון את הרדיו שלך הרכב לתדר שבו משדר המכשיר החביב הזהו...ואללה! קיבלת מוסיקה מהנייד.

יתרונות: נייד, קל לשימוש, לא יקר, אפשר לחבר יותר ממכשיר אחד.

חסרונות: ירידה באיכות, אפשרות לרעשי רקע.

תודה:wave:

פורסם
אפשרות לרעשי רקע.
זה UNDERSTATEMENT

תתרחק מהמשדרים האלה לא שווה את הכסף עדיף לשלם קצת יותר או אפילו הרבה יותר.

חבר שלי הביא לי ולו IPOD מארה"ב, בישבילו הוא קנה משדר FM ב40 $ מקורי.

אני התעקשתי ואמרתי לו שיקנה קונקטור לאלפיין.100$ הוא מצטער על הרגע שהוא קנה את זה, זה בערך כמו לשמוע רדיו באיזור שהקליטה לא משהו יש כל הזמן רעשי רקע והפרעות!!!

הקונקטור הופך את ה IPOD למעיין צ'יינג'ר, השליטה היא דרך ה HU וה IPOD מוטען דרכו.

בשורה התחתונה ומנסיון לקנות משדר FM זה לזרוק את הכסף לפח.

פורסם

אבל כשהוא עולה 100 ש"ח ואין מכשיר של אליפיין (אלא מכשיר מקורי ללא שום אפשרות מודיפיקציה).

זה נראה לי אופציה לא רעה.

אופל קורסה 2003

פורסם
אבל כשהוא עולה 100 ש"ח ואין מכשיר של אליפיין (אלא מכשיר מקורי ללא שום אפשרות מודיפיקציה).

זה נראה לי אופציה לא רעה.

תשמע יש כל כך הרבה הפרעות שבאמת עדיף לא לשמוע בכלל אני יודע שאני לא הייתי משתמש בזה וגם חבר שלי לא משתמש בזה.

ולדעתי במשדר של IPOD עוד משיגים תוצאות טובות כי אפשר לבחור את התדר.

העניין הוא שהמשדרים האלו לא גרועים בארה"ב זה עבד מעולה העניין הוא שפה יש הרבה הפרעות: צבא, וכו'.

אפשר לבדוק את זה גם בלי המשדר תחפש תחנה שקטה(בלי אף רעש, אפילו לא רעש של שלג), ותתחיל לנסוע אם השקט נשמר זה טוב אבל זה מצב שכמעט לא קורה.

• תוכן חדש...