Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלגה ממפעל הפיס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר ?

שמע ?

יודע ?

ניסיתי למצוא באינטרנט את צמד המילים "מלגה פיס" וחיפושי העלו חרס, חברתי טוענת בתקיפות שיש דבר כזה מלגות של מפעל הפיס וששווה ללנסות ולהרשם אליהן.

אנא אם מישהו מכיר אני אשמח אם תיידעו אותי.

תודה,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תן לאצבעות ללכת במקומך.

הרם טלפון למפעל הפיס מחר בבוקר, ותקבל את כל התשובות. ( מה לעשות לא הכל אפשר דרך האינטרנט)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי הפרסומות ברדיו מדובר במלגה שמיועדת רק לחיילים משוחררים מהמערך הלוחם.

ג'ובניקים לא צריכים ללמוד?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל כך אידיוטי הקטע של הלוחמים VS ג'ובניקים, אתם יודעים שם למעלה,

יש כאלה שלא יכול להיות קרביים. פשוט לא יכולים, לא לא רוצים, לא לא נכונים לעשות, פשוט לא יכולים, פיסית או נפשית.

למה לא לתת להם את אותם הטבות ?

משכורת יותר גבוהה למערך הלוחם ? למה ? הם קונים משהו ? הם חוזרים פעם בשבועיים הביתה, למה הם צריכים יותר כסף מחייל שחוזר כל יום הביתה וצריך לאכול\לישון\להתקלח\להתלבש בבית ?

פסיכומטרי חינם מול תשלום "סימלי" לג'ובניקים, ג'ובניקים נולדים עם יותר כסף או שפשוט עם פחות שכל ?

אני טוען שחייל שעושה 3 שנים בתור עובד רס"ר במחנה קל"ב קשה לו לא פחות מלהם עם החצץ והמגים.

דניאל.

פורסם

בתור חייל שעשה 4.5 שנים במחנה שלא היה קל"ב, אבל גם לא קרבי, אני מודיע לך חגיגית שמגיע לקרביים כל מה שהם מקבלים ויותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אחת הדרכים הבודדות של מוסדות המדינה להחזיר קצת לחיילים קרביים על השירות שעשו היא ההעדפות בכל מיני דברים.

מלבד הטבות לנכים ומוגבלים , אין יותר "מגיע" מזה.

פורסם

אין לי ספק בכלל שמגיע לקרביים מה שהם מקבלים, לטעמי הם לא מקבלים מספיק.

מה שאני מוחה עליו הוא ההבדל בין הג'ובניקים לקרביים.

הרעיון הוא לא להוריד לקרבים מהקיצבה, אלא להעלות אותה לתומכי הלחימה.

דניאל.

• תוכן חדש...