Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר באור אדום-עקב תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בעיה קצת ... כי אני לא חושב שהשופט יגיד "אההה בהחלקה.. אז למה לא אמרת ... אךךךך ראם סמואל הזה כלי.. טוב נו יאללה משוחרר.. לצומת אדומה מותר להחליק - לא לנסוע.."

אבל כמו שאמרו לך לפני... בהצלחה..

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומה הטענה שלפיה הוא יוצא זכאי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אחוזי הזיכוי של נאשמים בעבירות תנועה, במידה והם מופיעים עם עו"ד, הם מרשימים ביותר.

אני לא יודע איך זה במשפט התעבורתי, אבל ניתן להוכיח שלא הייתה כאן כוונה לעבור עבירה, וזה עומד לזכותו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ועל סמך זה שלא הייתה לו כוונה לבצע עברה הוא יכול לצאת זכאי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שוב, אני לא בטוח אם זה תופס במשפט תעבורתי. בכל מקרה, אם אין כוונה או רשלנות, קשה מאוד להרשיע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איזה רשלנות תורמת יש בכתם שמן על הכביש?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
איזה רשלנות תורמת יש בכתם שמן על הכביש?

היה כתם שמן על הכביש?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
היה כתם שמן על הכביש, וכאשר בלמתי עקב המעבר לירוק מהבהב, הרכב איבד כיווניות והסתחרר.

ניצן

00000101 תווים

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...