Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהליך רישוי חוקי לשיפורים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשים supercharger באוטו באופן חוקי. למי פונים? את מי משחדים? איך האישורים מתורגמים לכסף? מה הסיכויים?

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מעוניין לשים supercharger באוטו באופן חוקי. למי פונים? את מי משחדים? איך האישורים מתורגמים לכסף? מה הסיכויים?

:? ????

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אבל יש חופשי אנשים שמשנים באופן רציני את מבנה הרכב ומוציאים רישוי מתאים. איך הם עושים את זה?

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם

האר את עיני בבקשה, על אילו אישורים אתה מדבר?

בעיני משרד התחבורע ויד-ימינו בוחן התנועה; כל שיפור הוא עבודת השטן.

אפילו החלפת מנוע לנפח גדול יותר שהוצע לדגם הזה תסתיים בדרך כלל באצבע משולשת בפרצוף שלך.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

למשל ראיתי לפני שנה רנו חמש טורבו שהחליפו לה את הסרן האחורי לגודל ממש לא הגיוני עם צמיגים עוד פחות הגיוניים, ואי אפשר לנסוע במשהו כזה בלי רישוי מתאים.

פורסם

בטוח שלא ראית 5 טורבו 2 ?

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesPics/renault%205_215_front_800.jpg

ואם מדובר ברפליקה,אז גם היא לא חוקית.

הדבר היחיד שאני יודע ש"תופס" הוא חלקי אפטרמרקט מאושרי יצרן, זאת אומרת חלקים שהוצעו על-ידיו בשלב מסוים לרכב.

פורסם

שיחקת אותה!!! זה בדיוק מה שראיתי. אתה רוצה להגיד לי שזה מגיע מהמפעל לא שפוי?

פורסם

סתם בשביל העניין - לאיזה רכב?

למעשה, אם אתה רוצה להוסיף מגדש-על או כל שיפור ברמה הזו, ולא מדובר בחלק מקורי שיש לך לגביו תמיכה של היבואן בנושא שגם מוכן לנהל את תהליך הרישוי מול משרד התחבורה, יהיה לך קשה מאוד, וזה בלשון דיפלומטית.

בזמנו, שוחחתי עם מהנדסי משרד התחבורה בנושא. אני לא אפרט את התשובות שקיבלתי, אבל למרות שעל פי החוק גם אתה יכול להעביר אישור שינויים מסוג זה, במיוחד אם יש להם את כל המבחנים והתקינות האירופאיות, תמצא למעשה שזה בלתי אפשרי. הם לא מעוניינים לשתף פעולה (בלשון המעטה), והם יעשו הכל על מנת שתוותר על הרעיון.

במלים אחרות - מי שרוצה לשפר את הרכב, והיבואן אינו בעניין, יצטרך לשיטת משרד התחבורה לעשות זאת באופן בלתי חוקי.

פורסם

באסה.

יש לי: Golf VR6

השאלה היא מה החוק במדינה? משהו אי פעם ניצח את המערכת?

פורסם

לפעמים חוק הוא דבר אחד ובירוקרטיה היא דבר אחר.

בכל מקרה - מה המחיר של מגדש בחו"ל ואיך התכוונת להביא אותו?

פורסם

תלוי כמה רחוק אתה הולך עם זה. בין 1000-5000$ , היו לי כמה רעיונות לגבי המעבר לארץ אבל מסיבות מובנות אני מעדיף לא לפרט בנושא הזה. נראה לי בקרוב אני בודק את גבולות הבירוקרטיה...

פורסם

על מה חשבת, איזה Twin Screw חביב או צנטרופוגלי?

או איזה Roots שמן?

בכל מקרה, יהיה מאוד איכותי אם תוכל לעדכן פעם בכמה זמן אם השגת התקדמות כלשהי.

תודה ובהצלחה :-).

• תוכן חדש...