Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי מכיון שלוח השעוניםן ב GLX

בא עם מד סל"ד והלוח של ה GL

בלי

האם החיבורים זהים או שישנו צורך לבצע שינויים כלשהם ?

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

לא בעיה בכלל מחברים את החוטים מאותו הצבע ואת זה ששיך ללוח סל"ד מחברים למינוס של הכוהל

אבל לפעמים יש שינויים אז תבדוק טוב ואם אתה לא כל כך מתמצא יש כמה מקומות של ספידומטרים שאתה יכול לגשת אליהם!!

יקי!!!

פורסם

זה אפשרי ביותר, למרות שלא הייתי מציע לך לעשות את זה לבד, מהסיבה הפשוטה של חיבור לא נכון או קצת רפוי והמד מהירות שלך יזיף או פשוט "ימות" מדי פעם , ואתה לא רוצה שזה יקרה לך בזמן נסיעה..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

תרשו לי לחלוק עליכם ולבשר כי התהליך לא פשוט בכלל.

למרות שלכאורה הלוח שונה רק במד סל"ד, המעגלים החשמליים מאחורי הלוח שונים ויש להתאים את חוטי החשמל בקונקטורים לפי הלוח החדש.

לא משימה בלתי אפשרית, אך דורשת זמן ודיוק. כמו כן יש לסלול חוט למד הסל"ד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז זהו שאני רוצה להיות בטוח האם זה דומה בהכל חוץ מהמד סל"ד או שזה שונה ורק למראית עין דומה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• תוכן חדש...