Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון הונדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל בעלי הונדה

ביום שישי הקרוב יתקיים מפגש מועדון מפגש רישמי ראשון של המועדון

כל בעלי הונדות שעדיין לא נרשמו מוזמנים כעת להיכנס לאתר להירשם ולהיתרשם ומקווה לראותכם ביום שישי הקרוב שיהיה לנו בהצלחה בדרך החדשה :wink:

לקבלת פרטים על המפגש היכנסו לאתר www.hondaclub-il.net

שנה טובה

אריק

מנהל אתר הונדה קלאב ישראל

פורסם

כרגע יש בעיה עם השרת דבר שהוא לא בשליטתי, חברת האיחסון שלחה אימייל עם התנצלות והסבר שהבעיה תטופל עד הערב .

פרטים על המפגש לא ניתן לתת בפורום הפתוח, וכעת נאלץ לחכות עד שהבעיה תטופל.

מקווה שתגלו הבנה (לאתר שבתחילת דרכו) ותיהיו סבלניים

תודה ושנה טובה

אריק

פורסם

לכל בעלי הונדה, אתם מוזמנים להיכנס לאתר להירשם ולהיכנס לפורום המועדון לקבלת פרטים על המפגש

תודה ומקווה לראות הרבה אנשים והונדות כמובן מחר

לילה טוב ושנה טובה

אריק

פורסם
סוף סוף אתר וקהילה להונדה!!!

מזל טוב!!!

אבל מצטער נורא, האתר סובל מחבלי ילדות קשים

שמח שאנשים אוהבים את הרעיון ומקווה שיואהבו את האתר והמועדון שאני משקיע עליו יומם וליל

בקשר לחבלי ילדות אין מה לעשות כל אתר בהתחלה צולע זה ישתפר עם הזמן:wink:

שנה טובה

פורסם

חברים יקרים, תמונות רישמיות ממפגש המועדון שהתקיים ביום שישי 7/10/2005:

IMG_0001.JPG

IMG_0002.JPG

IMG_0004.JPG

IMG_0006.JPG

IMG_0003.JPG

IMG_0007.JPG

IMG_0008.JPG

IMG_0005.JPG

IMG_0009.JPG

IMG_0025.JPG

IMG_0027.JPG

IMG_00012.JPG

IMG_0013.JPG

IMG_0015.JPG

IMG_0018.JPG

IMG_0026.JPG

IMG_0023.JPG

IMG_0022.JPG

לסיכום המפגש הראשון של המועדון שלנו אני רוצה להגיד תודה רבה לכל מי שהגיע והשתתף במפגש ותרם להתקדמותו של המועדון.

אריק

פורסם
למה להרבה מהם יש ג'אנט איביזה טורבו?

הוא עד כדי כך פופלארי?

זה לא מפגש הונדה זה מפגש בעלי סיוויק עם ג'אנטים גנובים של איביזה :mm_nah:
פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72276&highlight=%E2%27%E0%F0%E8%E9%ED+%E0%E9%E1%E9%E6%E4 תזכרו בזה!

ואם תעשו חיפוש בפורם "ג'אנטים איביזה" תראו כמה קישורים האתר מוצא לכם של מכירה וגניבה.

אני רואה שהג'אנט הזה ממש פופולארי בישראל :|.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אל נה תשכחו את מר TB (בן) ידידי, שנגנבו לו הגאנטים מהאיביזה קופרה 2 שלו.

כנראה אוהבים את הגאנטים האלו.

יש סיוויק אדומה האצ'בק, אצלנו פה עם גאנט לבן של סיאט איביזה קופרה.

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72276&highlight=%E2%27%E0%F0%E8%E9%ED+%E0%E9%E1%E9%E6%E4 תזכרו בזה!

ואם תעשו חיפוש בפורם "ג'אנטים איביזה" תראו כמה קישורים האתר מוצא לכם של מכירה וגניבה.

אני רואה שהג'אנט הזה ממש פופולארי בישראל :neutral:.

הפורום זה מקום קטן יחסית,

לך תידע לכמה אנשים גנבו שאתה לא יודע עליהם.

לגבי המפגש, זה לא לעניין להגיד את מה שאמר B-TON. כשאתה אומר כזה דבר אתה מלכלך על שם של מועדון שלם. ותאמין לי שאין מישהו שהנושא הזה יותר רגיש אצלו מאשר אנוכי, אבל עדיין לא לעניין.

עד היום כשאני רואה רכב כלשהו (איביזה טורבו או סיוויק כלשהי לרוב) עם ג'אנט לבן כמו שהיה לי (אצל שניהן זה לא בא סטנדרט) אני רודף אחרי האוטו ויהי מה - העיקר לבדוק אם זה מה שהיה לי. אבל להכליל ככה? לא לעניין.

Back to the original - NC again.

פורסם
הפורום זה מקום קטן יחסית,

לך תידע לכמה אנשים גנבו שאתה לא יודע עליהם.

לגבי המפגש, זה לא לעניין להגיד את מה שאמר B-TON. כשאתה אומר כזה דבר אתה מלכלך על שם של מועדון שלם. ותאמין לי שאין מישהו שהנושא הזה יותר רגיש אצלו מאשר אנוכי, אבל עדיין לא לעניין.

עד היום כשאני רואה רכב כלשהו (איביזה טורבו או סיוויק כלשהי לרוב) עם ג'אנט לבן כמו שהיה לי (אצל שניהן זה לא בא סטנדרט) אני רודף אחרי האוטו ויהי מה - העיקר לבדוק אם זה מה שהיה לי. אבל להכליל ככה? לא לעניין.

חלילה לא באתי ללכלך על המעודון דווקא כל הכבוד על היוזמה וכבוד לאותם האנשים! פשוט מישהו העלה פה את הנושא של ה'גנטים של האיביזה על הונדה

זה לא מפגש הונדה זה מפגש בעלי סיוויק עם ג'אנטים גנובים של איביזה :mm_nah:
וישר נזכרתי בתרדת של חברת הפורם בשם "רוניר" שגם לה הייתה איביזה וגנבו לא את הג'נטים בזמנו לכן העלתי לשם דוגמא את מה שקורה פה בארץ.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עוד פעם התחלתם להכליל על כל בעלי ההונדות?!?

גם אני בזמנו רציתי ג'אנטים של איביזה, ובטוח לא הייתי הולך לגנוב או אפילו קונה גנוב!!

רק שאחרי זה הבנתי שהם בכלל לא יפים ויותר מדי נפוצים...

Scooby WRX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...