Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ההצעה שלי היא לגרור את הרכב לבעל מקצוע שמבין ולא לנסות להניע את הרכב לא עים הרצועה הישנה ולא החדשה .

אני בטוח כי אופן ההרכבה הוא לא נכון . אים הרצועה "מחליקה" אז אסור להניע את הרכב (מקווה שלא נגרם כבר נזק )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

שלום.

מישהוא פו טועה.

ואני מאמין שבעל הרכב. אין דבר כזה רצועת טימינג צורחת!!!

הרצועות היחידות שיכולות להחליק הם הרצועות של האביזרים אלטרנטור או מזגן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני אני לא טועה, הרצועה באמת החליקה.

בכל מקרה תודה לכל העונים, הבעיה נפתרה.

הסתבר שהפולי של המשאבת מים היה עקום (זה לא היה נראה לעין), ובגלל זה הרצועה החליקה. בכל מקרה המשאבה הוחלפה בחדשה, והורכבה הרצועה המתאימה לפונטו, וסוף טוב הכל טוב.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
בכל מקרה, כמו שבני אמר, אל תרכיב רצועה בת 107 שיניים, אחרת הטיימינג ילך לאיבוד.

טיימינג ילך לאיבוד?? שטויות.

אין קשר למספר השיניים לבין כוון הטיימינג. אם תשים רצועה עם 120 או 100 שיניים (בהנחה שהיא תעלה על הגלגלות) תמיד תהייה בתיזמון נכון של מנוע.

מה שקובע זה מספר השיניים על גלגלות התיזמון. ולא מספר השיניים של הרצועה.

פורסם
כמה שיניים יש לרצועה 108? או 107?

הרצועה הינה הרצועה המתאימה לפיטא פונטו 75, והיא בעלת 108 שיניים. ( כפי שהומלץ באתר שהבאת, וכפי שמצאתי כבר קודם לכן בשאר האתרים). ד"א האתר שהבאת הינו אתר מצויין, תודה. :)

סתם תהיה, אם באמת הייתה מורכבת רצועה בת 107 שיניים, בהנחה והמרווח בין כל שן ושן היה אותו מרווח כמו ברצועה המקורית, וגם רוחב הרצועה היה שווה, האם ניתן היה להרכיב רצועה בת 107 שיניים במקום 108 שיניים, ו"לשחק" עם המותחן ככה שבעצם הרצועה עם ה107 לא תהיה מתוחה מדי?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
סתם תהיה, אם באמת הייתה מורכבת רצועה בת 107 שיניים, בהנחה והמרווח בין כל שן ושן היה אותו מרווח כמו ברצועה המקורית, וגם רוחב הרצועה היה שווה, האם ניתן היה להרכיב רצועה בת 107 שיניים במקום 108 שיניים, ו"לשחק" עם המותחן ככה שבעצם הרצועה עם ה107 לא תהיה מתוחה מדי?

פליקס

בהנחה שהרצועה תצליח 'לשבת' באופן תקין , כן.

פורסם

היי

גם אני חושב שניתן לבצע זאת אבל ממש לא מומלץ במיוחד ברכבים חדשים.

בל נשכח שרצועה אם אותו חתך שן ועם 107 שיניים תהייה קצרה בסנטימטר או שתיים ואני לא בטוח שמותחן אוטומטי יצליח למתוח אותה.

מרק

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...