Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוטר המזמר...

רז לוי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה גועל נפש, רמה נמוכה ומטה.

תפנה במכתב למשטרה, כמובן אם אכפת לך וזה מפריע לך.

כנירא שפיספסת את השורה "ניקרענו מיצחוק כל החברה".

SENA לשעבר

פורסם

למי שלא הבין , השוטר ברכב לא שמע אבי ביטר אלה שר ברמקול את אחד השירים שלו (אני לא הצלחתי לזהות את השיר אבל אחד מהחברים כן, משהוא "דיכאון" בכל מיקרה )

רז...

פורסם

חחחחח כמה שזה עצוב זה מצחיק...

וגם אם הא לא שמעו אלא שרו זה לא אומר עדיין שזה "תרגול" כמו שהזכירו פה..

:twisted: רק תנסו לעצבן אותי:-x
פורסם

לי יצא לראות לפני איזה שנה ליד צומת מחניים בצפון במגרש החנייה שם, שוטרים ב-4:00 לפנות בוקר מתפרעים עם הסקודה... רק דבר אחד עבר לי אז בראש: כמה חבל שאין לי מצלמה...:x

ביזיון למשטרת ישראל !

Veni Vidi Vici

פורסם

גם המכבי אש עושים כאלה דברים ברמקולים, רק שפה הם נותנים לילדים לשיר, וזה תמיד מסתכם בשירי דתיים שכאלה. כמה שהתקשרתי אליהם ואמרתי להם להפסיק זה לא עזר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
משמר אזרחי - צעירים בני 17-18 משתוללים עם הניידות...

איזה שטויות אתה מדבר.. ניתן להוציא רישיון משטרתי רק מגיל 21 כמדומני. ורק אז מותר לך לנהוג על הניידות (וכאשר עברת קור סנהיגה משטרתי .. או שזה בנפרד רק).

וכן לא חסר מקרים של שוטרים שמשתוללים ..

אין מה לעשות זהו מדינתנו ..

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

עוד מעט נתחיל לראות ניידות משופרות ..

מדבקה של משטרת תנועה משולבת עם NO FEAR, וספויילר על האקורדים , וכמובן איך לא, נאונים בתוספת צ'קלקה ואגזוז לחץ ב B4 ;)

פורסם
איזה שטויות אתה מדבר.. ניתן להוציא רישיון משטרתי רק מגיל 21 כמדומני. ורק אז מותר לך לנהוג על הניידות (וכאשר עברת קור סנהיגה משטרתי .. או שזה בנפרד רק).

וכן לא חסר מקרים של שוטרים שמשתוללים ..

אין מה לעשות זהו מדינתנו ..

בגיל 18 וחצי כבר היה לי רשיון משטרתי...

לאחר מעבר הטסט המשטרתי (רשמתי פעם בפורום על ה-"טסט" הזה),

אתה צריך להשלים 50 שעות על סוג רכב מסויים בליווי קצין או נהג ותיק,

ואז אתה מקבל רשות לנהוג באותו סוג רכב לבד. איזה כיף.

יש גם השתלמויות לנהגים מדי פעם, אבל אין קשר בינן לבין התניית הרשיון.

No worries 8)

פורסם

איך הוצאת רישיון משטרתי בגיל כזה?

היית שח'מ?

כי אם לא אני לא רואה איך זה אפשרי... שאני ניסיתי רק אמרו לי כל פעם לחזור בגיל 21... למרות שהיו כאלה שהודו שאפשר מגיל 19(או אם לדייק, מתי שאתה כבר לא נהג חדש) אם אתה מכיר את האנשים הנכונים....

• תוכן חדש...