Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה שלום !

רק רציתי לעדכנך שהיום בבוקר קמתי ניגשתי לחנות חלפים קניתי לי תושבת מנוע חזרתי לביתי הרמתי את הרכב שבצידו האחד אני על המדרכה ובצידו האחר עם ג'ק כאשר שמתי בלוק מתחת כבטחון נכנסתי מתחת לרכב ועם מפתח 14 פתחתי את כל 3 הברגים בדופן (היה קצת קשה ) ולאחר מכן את 3 הברגים שמתחברים למנוע , החלפתי את התושבת הגמורה בחדשה הברגתי בחזרה (היה קצת קשה) ועכשיו הרכב קצת יותר טוב הרעש קצת יותר חלש זאת מכיוון שעלי להחליף גם את השניה אך זאת יותר קלה להחלפה מאשר הראשונה .

אז רציתי רק להודות לך על כך שנתת לי מוטיבציה לעשות זאת על מנת להוכיח לעצמי וגם לך שניתן לעשות זאת גם אם לא למדת מכונאות רכב כל שצריך זה מעט חוש טכני והרבה אומץ .

פורסם

רונן כל הכבוד!

על המוטיבצייה ועל האומץ, ובזכות החוש הטכני, נשארת תפרן אך בעל יוזמה!

המשך לעדכן גם לאחר החלפת התושבת השניה, ומדוע לא החלפת אותה גם היום אם אתה טוען שהיא קלה יותר להחליפה!

נא עדכן גם לגבי מחיר כל תושבת בנפרד , ובאיזה כלים יש להשתמש על מנת להרכיבה, ובאיזה אמצעי תמיכה, תמכת במנוע?!

בברכה

ובהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...