Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מותר למכור דברים,אסור להשתמש בהם.

ככה שאתה יכול לקנות נאון,מבדקות להשחרת חלון וקיט ניטרוס..אבל אסור לך להרכיב אותם ברכב.

כמו שאפשר לקנות סכין אבל אסור לך לדקור איתה מישהו.:roll:

מתומצת !!!

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כל כך שמח לראות שאישפוז עדיין זוכר את הסיפור שלי על הספוילר מחלקי מחשב.

אגב, הבחור הזה הפעם חיזק אותו עם ברגים, וזה מחזיק טפו טפו טפו.

וישראל, באמת צריכה ללמוד ממדינות אחרות, אם היא תעביר חוק שמותר להרכיב על רכבים כאלה שיפורים, יצוצו בארץ עשרות סדנאות מקצועיות אשר יעשו את העבודה המקצועית ביותר.

הסיבה שהרבה אנשים מתקינים בחאפריות זה כדי שיוכלו בטסט להוריד את התוספות ואחרי זה להחזיר.

אבל מה לעשות עד שישראל תלמד משהו כבר לא ישארו בה תושבים.

פורסם
:evil: הסיכוי שיעופו לי פגושים ברוח הוא יותר קטן מאשר הסיכוי שהרכב אספנות שלך יתפרק לך באמצע הנסיעה ויגרום להרוגים ופצועים קשה...אלוהים כמה שטויות!
אדון מאדה אורז מתוצרת ב.מ.וו: אתה אומר שאני רושם שטויות, אבל ברגע שמעמידים אותי מולך, אני יוצא המפסיד הגדול בתחרות: "מי רושם את הכי הרבה שטויות"

אל"ף כל: אין לי כרגע רכב אספנות. האסקורט לא אצלי, מכרתי אותה.

שנית, אתה מוזמן לבוא לאוניברסיטת ת"א בימי שישי ולראות מפגש רכבי אספנות, ולראות את רכבי האספנות ה"מתפרקים" בעינייך, רכבים בני 30+ (אפילו קצת פחות) שנראים כאילו יצאו משערי המפעל לפני כמה דקות. רכבים שמגיעים למהירות הרבה יותר גדולה מהאיבזפלסטיק שלך (וגם מתפקדים - היגוי, בלמים אתה יודע...).

הרכב שלי היה בשלבי שיפוץ, אבל יודע מה היה הכי יפה? שבכל פעם שפרקתי משהו, ידעתי שהרכב נבנה בעבודת יד(!) ועבר ביקורת, לא בידי חאפר ששם איזשהי בנייה כדי לתת ל1.6 האוטומטית שלו מראה "ספורטיבי" שיפתח אימפרזות משהו גרזן-גרזן.

אני לא יודע על מה אתה מרגיש מקופח - העבידו את העם שלך במשך 400 שנה? זרקו אותך למעברה? אולי בכלל הגעת מאדיס-אבבה ולא מוכנים להכניס אותה לביה"ס דתי באור-יהודה? -

לא אמרתי שאני נגד שיפורים (תקשיב טוב או תקרא לאט, מה שיעזור לך מבין השניים), אמרתי שאני נגד משפרים שעושים עבודות חאפריות, (אם אפשר לקרוא להם משפרים ולא מאותגרים הונדית) מאלתרים ספויילרים ופגושי פיבר, משחירים חלונות ובקליוט עד שאי אפשר לראות אורות ברקס או את הרכב מאחוריך

רכבי האספנות האלה, שבנויים מפח נטו ומורכבותן פשוט יחיו הרבה אחרי שהרכב המודרני שלך (ושלי גם) ילך בדרך כל בשר (תלוי כמובן אם השרוטים יתפסו יוזמה ויצילו כמה שיותר). סתם כדי להכניס אותך לפרופרציות...

עוד דבר: אם מישהו חושב שרכבי אספנות יש להם הקלות והיתרים בטסט חי בסרט הודי, בוחני הרישוי בודקים את הרכב סנטים-סנטים רק כדי "להפיל" את הרכב, גם אם הוא במצב תצוגה והכל תקין. להעביר רכב אספנות טסט זה סיפור מהפטרה, במיוחד רכב שמשמש לשימוש יום-יומי.

עריכה:

ועוד דבר באמת קטן-קטן (אתה אפילו לא תרגיש שאני אומר אותו)

הזלזול בא ממכם ולא ממני. אתם אלא שאומרים שהספויילרים הם מדפים ישנים או קופסאות או אני לא יודע מה
אני כל כך שמח לראות שאישפוז עדיין זוכר את הסיפור שלי על הספוילר מחלקי מחשב. אגב, הבחור הזה הפעם חיזק אותו עם ברגים, וזה מחזיק טפו טפו טפו.
נכון הבטחתי שלא תרגיש? - קיימתי.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...