Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נושא הדוושות הוא נושא מאוד מאוד שנוי במחלוקת

אני מכיר בחור שקיבל הורדה מהכביש על דוושות אלומיניום

בMR2 (הם מגיעות סטנדרט ברכב הזה )

ורק אחרי שהוא הביא אישור מהחברה ההורדה בוטלה

אגב : באוטו דיפו מוכרים גם פודים לשעונים

וזה ידוע שעל פוד עם שעונים מקבלים הורדה (כל מיני מגברי טורבו למיניהם )

פורסם
נושא הדוושות הוא נושא מאוד מאוד שנוי במחלוקת

אני מכיר בחור שקיבל הורדה מהכביש על דוושות אלומיניום

בMR2 (הם מגיעות סטנדרט ברכב הזה )

ורק אחרי שהוא הביא אישור מהחברה ההורדה בוטלה

אגב : באוטו דיפו מוכרים גם פודים לשעונים

וזה ידוע שעל פוד עם שעונים מקבלים הורדה (כל מיני מגברי טורבו למיניהם )

מצויין. ומה יקרה כשאני למשל אהיה היד ה3-4 של הmr2 הזאת והזמן יהיה בעוד 5-6 שנים ואנ אקבל הורדה? אני אלך לחברה והם כבר לא יזכרו כלום על האוטו הזה. ויגידו לי "לך תחפש מי ינענע אותך"...אז אני אצתרך לחפש לה דוושות אחרות?

מי זוכר למשל עכשיו איך באה איזה גולף בדגם מאוד נדיר לפני 10 שנים בחברה בארץ? אתם מבינים למה אני מתכוון?....מרגיז מטרוף!

ודרך אגב לדעתי אם אני קונה דוושות אלומיניום באוטו דיפו ומתקינים לי אותן שם בלי שום אזהרה שזה לא חוקי יש לי את כל הסיבות שבעולם לתבוע אותם אחרי הורדה כזאת!

פורסם

טוב שאלה שמציקה לי לגבי השחרת חלונות.

השחרת חלונות זה לא חוקי מפני שהמדבקה פוגעת בהתנפצות השמשה בעת תאונה נכון?

ומה לגבי השחרה בתנור? זה גם לא חוקי,אבל מה הסיבה לכך?

פורסם

"מצויין. ומה יקרה כשאני למשל אהיה היד ה3-4 של הmr2 הזאת והזמן יהיה בעוד 5-6 שנים ואנ אקבל הורדה? אני אלך לחברה והם כבר לא יזכרו כלום על האוטו הזה. ויגידו לי "לך תחפש מי ינענע אותך"...אז אני אצתרך לחפש לה דוושות אחרות?"

בשביל זה יש דבר שנקרא מפרט טכני הכל כתוב שם

ותאמין לי שאם חבר הצליח לשכנע את צ'מפיון שהרכב שלו הגיע עם ג'נטים לבנים כסטנדרט

לא תהיה בעיה לבעל ה- mr

פורסם

החוק נגד שינויי מבנה הוא חוק הגיוני מאוד. זוכרים את השרשור שהיה פה של הבחור שבנה ספויילר מחלקים של מארז מחשב והוא עף לו באמצע נסיעה?

זו אולי דוגמא קצת קיצונית לרמות חאפריות וטימטום שקשה למצוא מחוץ למוסדות סגורים, אבל לא חסרים מקרי ביניים. כמה פחחים שעושים דברים נורא יפים מפיבר יש בארץ? לא מעט. כמה מהמוצרים שלהם עברו ניסויים בסיסיים לגבי ההתנהגות שלהם בהתנגדות רוח של מהירות גבוהה או בתאונה? אפס.

מכון התקנים מעביר בדיקות בטיחות למברשות אסלה וכותשי שום כדי לוודא שהם לא יהרגו אף אחד. אז חלקים שמורכבים על רכב שנוסע מהר (לפעמים מהר מאוד) יכולים להסתובב בכבישים על סמך שיטת "סמוך עלי, זה חזק"? מישהו פה יודע מה מידת המתיחות שיכולים להחזיק ברגי פח לפני שייגזרו? מישהו יודע איזה כח מחזיק פלאח פח לפני שהוא מתכופף? בחייכם.

מה לדעתכם יכולה לעשות כנף מאסיבית מפיבר שעפה מבגאז' של רכב אחד לתוך השמשה של הרכב שמאחוריו במהירות בין עירונית? איך לדעתכם יתנהג נהג שפתאום יתפרק לו הפגוש הקדמי באמצע נסיעה מהירה והוא יעלה עליו עם הגלגלים?

אני הייתי מאוד שמח אם היה גורם במדינת ישראל שהיה אפשר לאשר אצלו שינויי מבנה. חבל שאין, אבל עד שאין - אני מעדיף לא לנסוע באותו כביש עם אנשים שבונים ספויילרים מפח וסופרגלו.

אה, כן - אני גם מעדיף לא להיות על אותו כביש עם אנשים שהחלונות האחוריים שלהם מושחרים והם יחליפו נתיב לתוך הפרונט שלי בגלל שאני נופל להם בשטח מת בין מראות.

פורסם
אישפוז, כל מילה בסלע!
:evil: הסיכוי שיעופו לי פגושים ברוח הוא יותר קטן מאשר הסיכוי שהרכב אספנות שלך יתפרק לך באמצע הנסיעה ויגרום להרוגים ופצועים קשה...אלוהים כמה שטויות!

כל כך הרבה אישורים צריך בישביל להרכיב קיט נכון אישפוז? ביגלל זה בכל העולם בישביל קיט צריך לעבור 1001 ועדות וטסטים שיבדקו איזה ברגים שמתי ואם הפגוש לא יעוף לי באמצע הנסיעה.

אני נכנע אתם צודקים. בארצות הברית,רוסיה,אנגליה ועוד 1000 מקומות חיים רק מפגרים ובארץ חיים בוחני רכב ואנשים כמוך שיודעים יותר טוב. כניראה 100 שנות פיתוח רכבים בארץ משתלמות. כל הידע הזה...לדעתי אתם צריכים לפרסם בעולם את המסקנות כי יש מצב שנהרגים בשנה 2 אנשים בעולם מספויילר מעופף ומחציות באוויר.:|

אין לי מה להוסיף חוץ מדבר אחד...אני אמשיך לקבל דוחות עד סוף החיים שלי בארץ כי אם זה המצב בפורום של רכבים אני לא מתפלא על שאר הדברים...

פורסם
:evil: הסיכוי שיעופו לי פגושים ברוח הוא יותר קטן מאשר הסיכוי שהרכב אספנות שלך יתפרק לך באמצע הנסיעה ויגרום להרוגים ופצועים קשה...אלוהים כמה שטויות!

כל כך הרבה אישורים צריך בישביל להרכיב קיט נכון אישפוז? ביגלל זה בכל העולם בישביל קיט צריך לעבור 1001 ועדות וטסטים שיבדקו איזה ברגים שמתי ואם הפגוש לא יעוף לי באמצע הנסיעה.

אני נכנע אתם צודקים. בארצות הברית,רוסיה,אנגליה ועוד 1000 מקומות חיים רק מפגרים ובארץ חיים בוחני רכב ואנשים כמוך שיודעים יותר טוב. כניראה 100 שנות פיתוח רכבים בארץ משתלמות. כל הידע הזה...לדעתי אתם צריכים לפרסם בעולם את המסקנות כי יש מצב שנהרגים בשנה 2 אנשים בעולם מספויילר מעופף ומחציות באוויר.:|

אין לי מה להוסיף חוץ מדבר אחד...אני אמשיך לקבל דוחות עד סוף החיים שלי בארץ כי אם זה המצב בפורום של רכבים אני לא מתפלא על שאר הדברים...

מר במוו-רייסר, רמת השטויות שאתה כותב בשרשור הזה באמת מפתיעה אותי כל פעם מחדש.

לידיעתך, רכבי אספנות עוברים טסט - פעמיים בשנה, לא סתם, ולא עפים מהם שום חלקים...

רוב האספנים משפצים את הרכב ברמה גבוהה מאוד, בלי קומבינות, ספויילרים ממדפים ישנים, כנפיים של צסנה על הבגאז' ואורות כחולים על השפריצרים.

אם נפגע לך האגו, זה לא אומר שאתה צריך לכתוב שטויות. זה לא מוסיף כלום אלא מוריד את רמת השרשור הזה שמזמן הפך לילדותי בצורה מפתיעה.

בוא ואני אפתיע אותך, בארה"ב יש כל שנה הרבה תאונות ונפגעים ממכוניות שפשוט התפרקו בזמן הנסיעה. באנגליה כמעט ולא בגלל ה MOT שלהם.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

לידיעתך, רכבי אספנות עוברים טסט - פעמיים בשנה, לא סתם, ולא עפים מהם שום חלקים...

רוב האספנים משפצים את הרכב ברמה גבוהה מאוד, בלי קומבינות, ספויילרים ממדפים ישנים, כנפיים של צסנה על הבגאז' ואורות כחולים על השפריצרים.

אם נפגע לך האגו, זה לא אומר שאתה צריך לכתוב שטויות. זה לא מוסיף כלום אלא מוריד את רמת השרשור הזה שמזמן הפך לילדותי בצורה מפתיעה.

בוא ואני אפתיע אותך, בארה"ב יש כל שנה הרבה תאונות ונפגעים ממכוניות שפשוט התפרקו בזמן הנסיעה. באנגליה כמעט ולא בגלל ה MOT שלהם.

הזלזול בא ממכם ולא ממני. אתם אלא שאומרים שהספויילרים הם מדפים ישנים או קופסאות או אני לא יודע מה. רוב הסדנאות הן סדנאות מקצועיות ולא כל רכב עם קיט יצא מאיזה כפר.

איך שמזכירים רכב משופר אז זה ישר "מדפים" ו"מתפרק" ובקיצר רע....

אני השקעתי הרבה כסף באוטו ואשקיע עוד המון ולא מוכן לזלזול הזה! אם היה בארץ איזה חוק שאוסר לרכבים שמעל 30 שנה בכביש לנוע בכביש ציבורי אלא מותר שהם רק יעמדו בלי תזוזה כל היום ניראה איך היית מרגיש! כשהיו לוקחים ממך את התחביב ואת האהבה! אני בטוח שהיית ממשיך לנסוע ולספוג את הדוחות!

מה איכפת לך באמת אתה אוהב רכבי אספנות אז עם מישהו אוהב לשפר את האוטו בהוספת נאונים וספויילרים אז הוא ישר או ערס, או עבריין שנוסע 160 בתוך העיר, או חאפר שכל האוטו שלו מתפרק.....

לפחות בפורום של רכבים תתנו תמיכה. גם ככה כולם כבר נגדנו בארץ...

פורסם
הזלזול בא ממכם ולא ממני. אתם אלא שאומרים שהספויילרים הם מדפים ישנים או קופסאות או אני לא יודע מה. (3)רוב הסדנאות הן סדנאות מקצועיות ולא כל רכב עם קיט יצא מאיזה כפר.

איך שמזכירים רכב משופר אז זה ישר "מדפים" ו"מתפרק" ובקיצר רע....

אני השקעתי הרבה כסף באוטו ואשקיע עוד המון ולא מוכן לזלזול הזה! אם היה בארץ איזה חוק שאוסר לרכבים שמעל 30 שנה בכביש לנוע בכביש ציבורי אלא מותר שהם רק יעמדו בלי תזוזה כל היום ניראה איך היית מרגיש! (2)כשהיו לוקחים ממך את התחביב ואת האהבה! אני בטוח שהיית ממשיך לנסוע ולספוג את הדוחות!

מה איכפת לך באמת אתה אוהב רכבי אספנות אז עם מישהו אוהב לשפר את האוטו בהוספת נאונים וספויילרים אז הוא ישר או ערס, או (1)עבריין שנוסע 160 בתוך העיר, או חאפר שכל האוטו שלו מתפרק.....

לפחות בפורום של רכבים תתנו תמיכה. (4)גם ככה כולם כבר נגדנו בארץ...

1.

יש חוק. (אסור כזה ואסור ההוא)

אתה עובר על החוק (עושה בכל זאת כזה וגם טיפה מההוא)

אתה עובר על החוק בידיעה ולא מתכוון להפסיק אלא לתחמן ובכך לעבור על עוד כמה חוקים.

מכאן=> אתה עבריין (כן, עבריין = אחד שעובר על החוק במודע).

2. ולנושא, אם אסור היה עפ"י החוק לנסוע עם רכב מעל גיל 30, לא הייתי עושה את זה בדיוק כמו שאני לא נוהג ב 200 קמ"ש למרות שזו האהבה שלי וממש בא לי.

אם הצורך שלך כ"כ חשוב, אתה מוזמן להגיש הצעת חוק או לאבור למדינה בה מותר לשפר מכוניות (עד כמה שפנסים מושחרים משפרים את האוטו)

3. רוב הסדנאות הן סדנאות מקצועיות? אני מבין שאתה מוסמך מטעם תו תקן ואתה עושה בדיקות לתוספות הפיברגלאס במנהרת רוח.... מה לא?

4. אבל את האמת - זה רק בגלל שכולם נגדכם (מעניין אותי לדעת בשמה של איזה קבוצת אנשים מקופחת שתמיד דופקים אותה אתה מדבר...)

ובחזרה לעניין, כל עוד אין רשות שתבדוק את השיפורים "המקצועיים" שאנשים עושים לאוטו שלהם, כל השינויים האלה מחוץ לחוק.

ricer-17803.jpgimage-16831.jpg

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

בהקשר קרוב: אשמח לקבל תשובה רצינית, האם מותר להדביק מדבקות כלשהן על השימשה הקדמית?

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

מר יודיקל, טסט פעמיים בשנה למה? כי האוטו שלך עלול להתפרק ולכשל יותר לעיתים קרובות משלי פי שניים - אז "הם" דורשים עוד טסט.

גם המכוניות שלנו עוברות את אותו טסט.

טסט זה טסט.

ברייקס אורות חופש בהגה רמת אגזוז מספר מנוע ....

מה שהרשויות לא מבינים , וגם חלק גדול מכם.... זה שחובבי מכוניות - ולא משנה אם זה מכוניות ספורט יפניות או ענתיקות משוחזרות או אמריקאיות muscle או ארופאיות זריזות או ricers ... לכולנו יש אהבה גדולה למכוניות

ורובנו יודעים פי 3 מכל בוחן משרד הרישוי או משטרתי בארץ לגבי כל סוגי המכוניות .

נכון, יש המון "חלקי חילוף יוקרתיים" שאפשר לקנות בארץ בעשרות חניות , ו/או להזמין דרך האינטרנט לקבל אישור יבוא ולשלם מכס מלא למדינת ישראל...חלקים שמאושרים ל 50 state legal בארה"ב ואפילו עם אישור CARB הכי מחמיר בעולם של קליפורניה, או תו תקן גרמני .....ויבוא שוטר אזולאי ויתן לך דו"ח 1000ש"ח עם הורדה כי עד היום אף אחד לא נלחם איתם על זה בבית המשפט!

אדון רייסר אמר שקיבל דו"ח הוריד הכל עבר טסט ואז החזיר. אז למה שלא יתנו לך עוד ועוד ועוד דו"חות. אם פעם פעמיים , 700 פעם מערכת ביתי המשפט יצטרכו להתכנס לדיון ולהביא את השוטר שרשם הורדה עקב פילטר אויר קונוס או אגזוז 4 אינצ מול עו"ד מטעם ההגנה ותביעות נגדיות של הטרדה משטרתית - אני מבטיח לכם ש"שיפורים" מסויימים יקבלו אישור בדיוק כמו בחו"ל.

לידיעה מר רייסר - חלונות כהים אסור גם בארה"ב. או יותר מדויק, ברוב מדינות ארה"ב - יש מעט שמותר. ישנם המון שיפורים שמותרים אך ורק לרכב שלא מיועד לכבישים ציבוריים! כולל BOV וכל מיני מחשבי דלק. תסתכל פעם על האריזה ותראה

יותר מזה - אם אתה נמצא במדינה שמותר ספוילר פנסי אלטיזה וחלונות מושחרים ובא לך נסיעה ככה בסבבה ואתה עובר את הגבול למדינה שוכנת ששם החוקים טיפ טיפה שונים.....דו"ח אחובולואה. ויכולים להחרים ואף להשמיד לך את המכונית. ורק קילומטר משם זה חוקי.

לשאלה המקורי של פותח הטרד.... הם יכולים ליבא ולמכור . אתה יכול לקנות.

השימוש בזה אסור ועל אחריות הצרכן בלבד.

אבל "הם" הבינו את בעית הנושא הזה ...לדוגמא הבליינדר, שעד שנה שעברה היה בדיוק כפי שרשמתי ....עד שועדה בכנסת אסרה את היבוא לחלוטין של משבשים - אז עכשיו אסור למכור לקנות להביא במזוודה או להפעיל אותו באוטו בכלל.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תוכן חדש...