Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות ונוחות עד 25-30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

דרוש לחבר טוב שלי אוטו ראשון. התקציב שלו מגיע עד 30 אבל אם אפשר בפחות ולהשאיר כסף לביטוח וטיפולים זה עדיף.

הדברים הכי חשובים הם נוחות כי מדובר בבחור של 1.90, לכן קטנות לא באות בחשבון, אמינות הרכב, וצריכת דלק נמוכה.

קיבלתי המלצה על מיצובישי מסויימת, אבל האמת שאני ממש לא מבין בזה.

אשמח לקבל עזרה

תודה

פורסם

בתקציב הזה - מאזדה 323 משנתונים 96-97 ועוד ישאר כסף.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ברשותו של אחי פיאט בראבה אשר הפגינה אמינות גבוהה מאוד (גם ביחס ליפניות), אני מאוד אהבתי/אוהב את הנסיעה שלה ואת הנוחות שלה.

רכב משנתונים 2000 ניתן לרכוש בכ 25,000-30,000 להערכתי וזאת משום שלרכב אין "שוק".

אחי [מ']1.87 וממש לא סובל... כך שחברך המתנשא ל [מ']1.9 לא יסבול.

ניתן למצוא כמה רכבים טובים במחירים מעולים.

פורסם

בפונטו שלי מדי פעם נוהג חבר שגובהו מעל ה1.90 ואין תלונות, הכסא מתכוון לגובה וכך ההגה. וזה תורם לנוחיות.

haters will hate

פורסם

איך הבראבה מבחינת צריכת הדלק? יש הבדל משמעותי בין הבראבו לבראבו? השנייה הנ''ל מציגה סגנון יחסית יותר ''צעירי'' אבל האם היא שווה איתה באמינות ובנוחות?

תודה

פורסם

כמו שכבר נכתב פעמים רבות מספור.

הבראבו היא יותר צעירה ולכן למצוא אחת שלא תהיה גמורה זה קשה, כמו כן אם פיאט אז בלי אוטומטיות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מסכן הבחור, הוא מבקש אמינות ואתם מציעים לו ישר פיאט....מה הקשר בין אמינות לבין פיאט משהו יוכל להסביר בבקשה.

אם לחברך יש תקציב עד 30 כולל ביטוחים ותיקונים, שייקנה משהו בסביבות 20 אלף, 4 אלף ביטוחים והשאר לתיקונים + יישור קו.

פורסם

תתפלא עד כמה הפונטו מפתיעה מבחינת אמינות.... אני עדיין מתפלא, מעבר חד מיפנית לפיאט ועדיין תסתכל בסימלון יש שם סיריון, שהיא מול הפונטו משמשות אותנו ביום יום ושתיהן מציעות אמינות מופתית... ובביקורים הרגילים במוסך החלקים של הפונטו יותר זולים...

haters will hate

פורסם
מסכן הבחור, הוא מבקש אמינות ואתם מציעים לו ישר פיאט....מה הקשר בין אמינות לבין פיאט משהו יוכל להסביר בבקשה.

אם לחברך יש תקציב עד 30 כולל ביטוחים ותיקונים, שייקנה משהו בסביבות 20 אלף, 4 אלף ביטוחים והשאר לתיקונים + יישור קו.

פיאט בראבה ואמינות לא הולכים ביחד.

בתקציב כזה הוא יכול לרכוש מגוון גדול של מכוניות יד שנייה, שבעלות פרמטרים שהוא ציין.

מה שכן מבחינת אמינות וצריכת דלק נורמאלית יכנסו לו לרשימה היפניות (סיוויק, קורולה ,323, בלנו, אלמרה, סופר לאנסר).

פורסם

פג"ו 306 1999 1800 אוטומט.

נוחה, מפוארת ואמינה.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

מה זה אמינה...שיא האמינות.

תנסה למצא טויוטה קורולה 93-4

סובארו אימפרזה 93-4

ניסן סאני 93-4

הרכבים הנ"ל כן יתנו לך שקט נפשי לטווח ארוך ,חפש עם ק"מ נמוך וטיפולים מסודרים.

פורסם

לכל אלו שישר קופצים למשמע השם בראבה או פיאט בכלל יש לי חדשות בשבלכם.

זה שיש לכם רכב או רישיון לא אומר כלום על ידיעותכם. אל תמהרו לשלול רכבים שיכולים להיות מצויינים ואמינים אפילו מיפנומטיות טיפוסיות.

כפי שאמרתי - ניתן למצוא רכבים מצויינים וניתן למצוא רכבים גרועים. עניין של חיפוש ומציאת רכב טוב.

לשואל - אצל אחי הרכב שנת 2000 ומציג תצרוכת דלק מעולה (אני לא זוכר יחס מדוייק אך הוא מעולה ביחס למנוע שלו, לגמישות של המנוע, זמינות כח וכו') המנוע הרבה יותר טוב מכל יפנית (אולי חוץ מהונדה). לי הייתה ברבו 97 וגם היא הייתה סבירה מאוד כל עוד לא לחצתי יותר מדי על דוושת הדלק.

לאחר שנה ותשעה חודשים עם בראבו ולאחר שלוש שנים עם בראבה - רכבים מצויינים.

הכריזמה של אבי ראתה הרבה יותר מוסך משתיהן. לפני הבראבו החזקתי קולט כשבע שנים וגם ביחס אליה - הרכבים טובים יותר.

פורסם
פג"ו 306 1999 1800 אוטומט.

נוחה, מפוארת ואמינה.

אורן

ובמקרה חבר שלך גם מוכר אחת, ואתה מפרסם לו את ההודעה.

לא מכובד במיוחד להמליץ על רכב רק בגלל שאתה מוכר אותו.

306 אוטומטית, לא ידועה באמינות, ולכן לא מתאימה לדרישות. (נוחות כן, הנאה מנהיגה גם כן, אבל עם גיר ידני).

גיא

פורסם

*אין צורך לצטט אם אתה מגיב להודעה מעליך*

אם הייתי יודע על מישהו מהפורום שמוכר גם הייתי ממליץ.

בכל אופן ה- 306 הנוכחית אמינה מאוד תתפלאו.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

306 1.8 אוטומטית לא מומלצת באופן כללי... השילוב של התיבה עם הגיר לא מבריק במיוחד. (וזה מניסיון של שנה בערך עם אחת כזו בליסינג).

גיא

• תוכן חדש...