Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצר באיתות ב106 XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בזמן האחרון כשאני לוחץ ברקס הנורה בדש של איתות שמאלה נדלק אבל ממש חלש

ואם אני מנסה לאותת הוא מאותת לי בקצב מהיר מאוד (אני יודע שזה מראה על קצר) בבקלית האחורית בזמן ברקס האור של האיתות נדלק והאור דרך נכבה והאיתות צד על הכנף נדלק אבל ממש חלש ובדיליי של חצי שניה, אבל האיתות הקידמי ליד הפנס הראשי לא (הוא גם לא צריך אני לא מאותת) אם אני עם ברקס ומאותת שמאלה האיתות ליד הפנס ועל הכנף מאותתים (אבל מהר) ובבקלית האחורית זה כל פעם איך שבה לו לפעמים האור ברקס מאותת (כמו באמריקאיות) לפעמים הכל נכבה לגמרי, איך שבה לו.

פירקתי את הבקלית לגמרי (מהאוטו וגם פירקתי עד ללוח עצמו) הכל היה בסדר חוץ מזה שהשיניים של הקונקטור השניים האמצעיות היו שחורות (אני חושב שזה מראה שמהקצר הם התחממו מאוד תקנו אותי אם אני טועה) ריססתי ספריי מגעים על כל העסק. אחרי תקופה מסויימת זה עבר אבל זה חזר שוב, יש למישהו רעיון מאיפה לחפש , אולי איפה שהוא חוט נוגע או איזה ריליי שרוף.

תודה.

פורסם

אם בא לך, פרק את הפנסים האחוריים, ובעזרת נייר שיוף (והרבה סבלנות) תנקה את המגעים של הקונקטור. (וגם בפנס האחורי עצמו).

אני מניח שפנס אחורי חדש לא יעלה הרבה אם אין לך את הסבלנות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אכן קיבלת תשובות רציניות.

העניין שספריי מגעים לא יתקן תקלת מגעים חשמליים שם זורם זרם לא קטן (הכל יחסי)

שכן אם למשל אתה בלילה, נוסע עם אורות ולוחץ ברקס וגם מאותת, נורת האור הינה 5W ובלם הינה 21W ואיתות 21W נוספים , וזה לא יחזיק על חיבור מינוס שטופל בספריי מגעים.

הטוב ביותר הוא להחליף את התקע לפנס, ככל שניתן, ואת בית הנורות של אותו פנס.

לחילופין ניתן ל"הריץ" חיוט מינוס ישר לפלטת הנורות בחיבור חשמלי חזק, הצד השני לבודי הרכב.

לחילופי חילופין ואשר לא ככ מומלץ כי לא יחזיק מעמד זמן רב זה לנקות את המגעים באופן יסודי ולא בספריי , להדק את המגעים , לנקות בצד שני , זה יעבוד, לא לאורך זמן.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...