Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש 9855 אבל אני מניח שזה על אותו עקרון

יש לך אופציה באתר של אלפיין לכוון את האקולייזר - הקרוס אובר - הטיים קורקש'ן - אוופן מסג'

כל אלה אתה מכוון באתר בנוח על מסך גדול עם הסברים.....ואז אתה טוען לדיסק וטוען באוטו

פורסם

עוד דבר מאוד מוזר שגיליתי בזמן שניסיתי לעזור לחבר מהפורום

ב9855R לא קיימת "הודעה פתיחה" שאפשר לטעון ולשנות....וב9855 זה כן קיים.....

מוזר מאוד,

פורסם

ב9855 יש אפשרות להזין הודעת פתיחה משלך לדוגמא :

Car Name : Passat 1.8T

User Name : Atid Atidon

****Free Msg******

ואז שזה נדלק זה מראה את ההודעה שאתה אישית הכנסת במקום שמופיע ALPINE

פורסם

באיזה מכשיר אתה משתמש ? אם ב9855 אז בדיספליי סאטינג אתה מגדיר אותה ON ובאינטרנט באותו מקום משגדירים קרוס אובר ואקולייזר גם מגדירים הודעת פתיחה

להבנתי האופציה קיימת רק ב9855....וכנראה שאפילו ב9855R היא לא קיימת

*אוקי בדקתי באתר שלהם ולפי הבנתי, האופציה קיימת ב9855, וב9835, ולא קיימת ב9855R או ב9835R

כמו כן היא לא קיימת ב9853\9851\9833\9831 לא בדגמים האמריקאים ולא בדגמי הR האירופיים

פורסם

אתה עושה כיוון יבש בלי לשמוע !, לפי הגיון :

זאת אומרת לדוגמא קרוס : אתה חותך אתה הקומפ' ב80 הרץ, ב24 אוקט' ואת הסאב ב80 הרץ ב12 אוקט' וזה אמור על הנייר לעבוד סבבה, כמובן שהכי טוב זה לכוון לפי האוזן - פונקציה כזאת לדעתי טובה למתקינים שיכולים להשים על דיסק כמה ווריאציות - נגיד וריאציה של טיפול בתדרים גבוהים וריאצה שמטפלת בנמוכים וכו' ואז פשוט להשים לבן אדם את את הסט אפ הנכון בקלות....למתקינים עצלנים כמובן

אני אישית חוץ מהאופן מסג' שזה אפשר להגדיר רק באינטרנט לא מצאתי לזה שימוש גדול מידי.....

פורסם

אתה יכול אולי לעשות לי איזה כיוון יבש לשמור אותו ולשלוח לי כי אני ממש לא מתמצא בזה ולפני כמה ימים חיברתי את המערכת לאחר שפירקתי אותה מהאוטו וכל הכיוונים שהמתקין שלי עשה הלכו....

• תוכן חדש...