Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לפני שבועיים שהגעתי לאוטו מצאתי מכה לא נעימה בכלל בדלת ימין.

החלטתי להכניס את הרכב לטיפול קוסמטי.

קיבלתי 2 הצעות מחיר משני מקומות: אוטופיקס בהרצליה פיתוח ומוסך מיכאלי במסגר.

הצעות המחיר הינן דומות, 1000-1200 ש"ח על תיקון וצביעת הדלת.

750 ש"ח על לחיצות ביבש בכנף צד ימין, כנף אחורי שמאלי ובאגז'.

500-600 ש"ח פוליש, טפלון ותיקוני מכחול פה ושם.

אוטופיקס הציעו לי גם שיפוץ וצביעת פגושים באלף שקלים לאחד אבל אני חושב שזה יחכה עד שאני אכנס לקבע.

סה"כ יצא בין 2200 לכ- 2500 ש"ח.

מיכאלי שהוא היקר מבין השניים עשה עלי רושם נחמד יותר אבל לי נראה ששני המקומות מקצועיים מאוד.

ככה שנותר לי להתייעץ איתכם,

האם למישהו נסיון עם המקומות הספיציפיים האלה (אוטופיקס בהרצליה פיתוח ומוסך מיכאלי במסגר ת"א).

האם המחירים נראים סבירים?

עצות נוספות?

תודה,

דני

פורסם
בסכומים שציינת,2500, תוסיף עוד 500 תוכל לצבוע את כל הרכב קומפלט באיזה צבע שתבחר.

הוא לא רק צובע - הוא צריך פחחות... שים לב.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אישית אני חושב שעדיף להשקיע את הסכום הנ"ל בבולמים + צמיגים.

מהסיבה הפשוטה ,רכב שנראה יותר מידיי טוב, מושך אליו צומת לב מיותרת....והמבין יבין.

אז יש כמה דפיקות וכמה שריטות SO WHAT .

אבל איש איש ורצונותיו.

פורסם
בסכומים שציינת,2500, תוסיף עוד 500 תוכל לצבוע את כל הרכב קומפלט באיזה צבע שתבחר.
לא נראה לי שבשטחים יש להם את כל הצבעים:|
  • תוכן חדש...