Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי היום קומפוננט של MOREL HYBRID 6

ומגבר של MAGNAT POWER ENGINE 4

הכל אמור להתחבר ל ALPINE 9855 ולרמוקלים אחורים של pioneer -

8 אינץ (שכבר היו אצלי).

בנתיים חיברו לי רק את המגבר. הקומפוננט עדין באריזה, כך שיכול עדין להחליף.

מה דעתכם על הרכיבים שרכשתי?

האם כדאי להחליף את הקומפוננט או שהוא מספיק טוב?

חוץ מזה שמתי לב שהמתקין ששלחו אותי אליו להתקנת מגבר +קומפוננט שם לי כבלים דקים, יש לזה משמעות? כדאי להתוכח איתו, כי הוא מבקש ממני עבור זה והתקנת מסך לדי וי די 750 ש"ח, שגם ככה זה נראה לי מאוד יקר.

פורסם

אם אתה רוצה אתה יכול לבוא לשמוע אצלי את הקומפוננט הזה.

חוץ מזה לגבי ההתקנה תפרט איך את רוצה את ההתקנה של המסך שנדע למה הוא דורש ככה על ההתקנה.

כמה המגבר מוצהר?

את מתכנן לעבוד בלי סאב?

לגבי החוטים,איזה עובי הם?אתה מדבר על החוטים של הרמקולים או על החוטים של המתח של המגבר?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אז אתה מרוצה מהקומפוננט?

אם אתה מהמרכז, אשמח לבוא לשמוע, (תשאיר לי טלפון בפרטי ואצור קשר)

לגבי הכבלים - גם של הרמקולים דקים וגם אלו שמתחברים למגבר (זה כבל שקוף שאני רואה שבפנים יש כבלים דקים מאוד).

המסך - סתם התקנה פשוטה - חיבור rca ל dvd, חיבור לחשמל של הרכב, והתקנת רגלית על הדש).

פורסם

החשיבות של הכבלים מהמגבר לרמקולים היא קטנה, אבל מהמצבר למגבר ומהמגבר למינוס (גוף הרכב) היא חשובה ותלוי איזה מגבר יש לך (כמה העוצמה) לפי זה קובעים איזה כבל להריץ...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

תודה, על איזה כבלים אתה ממליץ?

קודם כל מומלץ שתלמד לערוך את ההודעה במקום לפתוח מספר הודעות אחת אחרי השניה. להבא הן ימחקו.

• תוכן חדש...