Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני מניע את האוטו אני שומע רעש של תיקתוק וזה מתגבר בעת לחיצה על הגז. כנראה שסתומים.

מה עושים מה זה יכול לגרום וכיצד ניתן לסדר זאת.

ומה זה בדיוק שסתומים. והאם זה יכול לגרום לנזק.

אודה לתשובה בנדון, הרעש לא קריטי אך מעצבן

תודה

פורסם

חבל שלא כתבת איזה מכונית, מנוע ושנת דגם.

אכן כנראה שאתה שומע דפיקות משסתומי מנוע. האם זה חולף כשהמנוע מתחמם מעט או שזה נשאר קבוע?.

עם זאת, אבחון מדויק אינו יכול להתבצע דרך המסך והמקלדת וצריך לשמוע הרעש בפועל כי אולי הוא נובע ממיסב אלטרנטור או מזרק דלק או משהוא אחר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בנוסף לדברי רפי,

זה יכול להיות גם משאבת מים בסוף חייה או שרשרת טיימינג.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

הרכב הוא דייהו נובירה שנת 2000 120 אלף קילומטר עשה טיפול גדול ב 110 אלף כולל טיימינג וכו'.

הרעש נעשה חלש יותר בעת נסיעה, בעת שהרכב נדלק בפעם הראשונה זה חזק יותר ואחר כך נהיה חלש יותר. מה יכול להיות סיבה זו. הרכב יצא מטיפול של החלפת שמן גיר ותושבת לפני מס' ימים .

מה לעשות לגבי זה , האם הרעש הזה הוא קריטי, האם להמשיך לנסוע כך , מה אתם אומרים....

פורסם

מה אתם חושבים לקחת את הרכב למוסך לבדיקה , רק ביום חמישי הוצאתי אותו.

מה להגיד למוסכניק ....אני לא מבין גדול במכוניות והוא נראה לי חפיפניק כזה.... מה לעשות. האם זה יכול להיות דבר רציני.

מתי שלקחתי את הרכב מהמוסך ביום חמישי אמרתי לו מה זה הרעש הזה והוא אמר לי שזה שסתומים אבל אמר שהכל בסדר? אז מה כאילו להמשיך כרגיל לנהוג ברכב ו/או לקחת למוסך?

פורסם

חברים, כרגע עשיתי בדיקה עם הרכב, כלומר שהדלקתי את הרכב היה קצת רעש אך לאחר נסיעה והיתחממות של הרכב הרעש פסק. האם זה קשר למצב שבו הרכב קר על הבוקר וזה עושה רעש עד שהרכב מתחמם? כמו צ'וק אוטומטי? במידה ובנסיעה אין רעש למה בעת הדלקה ראשונית לפני נסיעה יש רעש.

אשמח לשמוע חוות דעת בנושא

נ.ב

מתי בודקים שמן כאשר הרכב לאחר נסיעה ודלוק או שרכב כבוי לאחר נסיעה, או בבוקר לפני נסיעה ראשונית.

מה לגבי בדיקת שמן גיר מתי בודקים, מה קורה לגבי בדיקת מים ברדיאטור מתי בודקים

והכי חשוב כל כמה זמן כדאי לבדוק את הדברים הנ"ל.

אודה לתשובה

פורסם

הכי חשוב שתבצע חיפוש , ותקבל תשובות לכל שאלותיך.

אגב , המוסכניק חפיפניק ?

היית הולך לרופא שיניים חפיפניק ?

היית קונה במכולת בה המוכר מחפף בתאריכי התפוגה של המוצרים (אני יודע,אתה הולך לסופר. בכל זאת)?

היית מסתפר במספרה בה הספר עושה חרא עבודה ?

למה אתה משלם כסף לחפיפניק? תחליף.

פורסם

ש לי הרגשה שאכן מדובר בשסתומים למרות שעד שלא שומעים אפשר להגיד הכל

אבל לפי התיאורים זה אכן נשמע שסתומים

הסיבה: כשמנוע קר המרווחים שונים ויותר חופשיים (בעשיריות מילימטרים כן שלא תדמיין את יצאית מצרים בים סוף בטעות)וכשהוא מתחמם הכל מתרחב מעט נכנס למקומו והחפיפה תואמת יותרולכן הרעש נעלם.

נכון כשהרכב חדש אין שום סיקסוקים מכיוון השסתומים אבל מהסיבה הפשוטה שהכל פשוט חדש ובתולי יותר זה הכל ואצלך נוצר בלאי מסויים וטבעי אפילו.

אם הדבר הוא כפי שאני מתאר אותו אז ניתן א:לכוון או להחליף שסתומים תלוי מה הבלאי שנוצר

ב:להתעלם כי אכן הכול בולשיט ועובדה שכשהו מתחמם הכל חוזר למקומו.

תחליט לבד

ןכמו שכבר אמרו לך תחליף מוסכניק או לפחות תבקש חוות דעת נוספת

אופנוען

• תוכן חדש...