Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישוב הgain

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מחשבים עוצמה של גיין.

ניתן לדעת מתי הגיין אופטימלי מבחינת הספק ע"י מולטי מטר. זה לא בודק קליפינג!

בהנחה והרמקולים יותר חלשים מהמגבר אתה צריך לכוון את הגיין לפי כמה הרמקולים צריכים לקבל.

לדוגמא: אם הרמקולים הם 60W אז אתה צריך לחשב ככה:

הספק כפול התנגדות כלומר 60*4=240. ואז להוציא שורש: 15.5V ביציאה של המגבר בעזרת מולטי מטר. כאשר המדידה מבוצעת בעזרת גל סינוס (נגיד 1 KHZ) לא מונמך. והרדיו דיסק על בערך 80 אחוז מהמקסימום.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

הרמקולים האחוריים שלי הם 170 וואט 80 rms והקדמיים 160 וואט 40 rms

הסאב הוא 800 וואט 400 rms . מישהו יכול להגיד לי לפי הרכיביים על כמה צריך ליהיות הgain?

פורסם

הגיין יכול להימדד לפי מיכשור.

אך מכיוון שלא מדובר במדע בדוק ומדוד. האוזניים שלך יצטרכו לקבוע מה כיול הגיין שאתה חפץ בו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

איך בדיוק? ועם איזה מיכשור אתה מודד gain?

(אל תענה : עם רב מודד,בודק התנגדות כניסה . רעיון נחמד אבל זה לא עובד תמיד.

למה זה לא עובד? תחשוב)

ZZR

פורסם

סקופ כמובן.

עם סקופ ניתן לדעת מה יחס עוצמת האות של הפאנל - ביחס לאות היוצא מן המגבר. שזה בעצם "כמות הגיין הנוכחית".

(לפני רוויה, ולאחר רוויה)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

Guest תמיר .א.
פורסם

מה עם התנגדות האלמנט מה שחכת את זה ? אם תבדוק מתח שיוצא מן המגבר אתה תקבל מתח שהוא קרוב למתח הספק, שתעמיס עליו זה ישתנה בתלות ההתנגדות.

תמיר

• תוכן חדש...