Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפודה כזאת הינה אביזר חובה באנגליה, אבל: רק למי שממש עובד בכביש - נהגי חלוקה/גרר, שוטרים ועובדי תשתיות. לא נראה לי שחובה לשים אפודה כאשר מחליפים פאנצ'ר (נכון, זה יכול לעזור). מה שלא ברור, זה למה עובדים באותם תחומים בארץ למחוייבים ללבוש אותם? הם מסתקנים פחות מנהג שמחליף פאנצ'ר? מכל אלה, רק למשטרת התנועה יש אפודים כאלה, כאשר הרבה פעמים התנועה מכוונת ע"י שוטרת זותרת בוגרת כתה ג' (וגם זה בקושי), ש"בולטת" טוב מאוד בכחול כהה על רקע הכביש, במיוחד בחורף.

Spirit In The Dark

פורסם
אפודה כזאת הינה אביזר חובה באנגליה, אבל: רק למי שממש עובד בכביש - נהגי חלוקה/גרר, שוטרים ועובדי תשתיות. לא נראה לי שחובה לשים אפודה כאשר מחליפים פאנצ'ר (נכון, זה יכול לעזור). מה שלא ברור, זה למה עובדים באותם תחומים בארץ למחוייבים ללבוש אותם? הם מסתקנים פחות מנהג שמחליף פאנצ'ר? מכל אלה, רק למשטרת התנועה יש אפודים כאלה, כאשר הרבה פעמים התנועה מכוונת ע"י שוטרת זותרת בוגרת כתה ג' (וגם זה בקושי), ש"בולטת" טוב מאוד בכחול כהה על רקע הכביש, במיוחד בחורף.

השוליים בארץ מאוד צרים לכן הסיכון שנהג נמצא בו כאשר הוא מחליף גלגל בעת "פנצ'ר" הוא גבוהה יותר ולכן עלול להפגע מרכב חולף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לכל בעלי בעיות המקום באותו אני מבין אתכם לי יש פאסאט ואין שם מקום בתא הנוסעים בתאים של הדלתות יש ספר מפות + CD בתא הכפפות יש טישו וספריי ריח ובכיסי המושבים יש את ה"משקפיים לחלון"

אז יש לי עיצה פיתחו את התא מטען מכיוון תא הנוסעים (השעינו את מושב הנהג עד הסוף פתחו הכסאות האחריים וזרקו אותם שם

OWNER OF:

VW PASSAT 2001 130HP LUXURY (FATHER)

VW GOLF 2005 102HP AUTO (MOTHER)

פורסם

רעיון מבורך אם כי כנראה שלא יאכף

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לאלו מכם שדאגו לדו"חות שעלולים להתקבל במידה ולא משתמשים באפודה...:

הסירו דאגה מליבכם, אם לא תלבשו את האפודה, לא ייראו אתכם.

גם לא המשטרה... :wink:

פורסם
הדבר חכם שלעצמו והייתי מחייב את רוכבי האופנועים גם ,אבל יש לעשות כל מה שאפשר ולא לעמוד בשוליים,

נורא חכם מצידך...

ניסית פעם להוציא את הראש מהחלון במהירות 100+?

האפודה פשוט תתעופף ברוח.

הנושא עלה בקרב אופנוענים, הוא בלתי ניתן ליישום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אנשים כאן על אקסטות "יבדקו את זה בטסטים"

צפצפה, שהיא אבזר חובה בארצינו, אי אפשר בלעדיה, היא נועדה הרי להתריע אנשים שמתעלמים מעצם קיומם של אחרים מהם בכביש, ולא מתבוננים במראות, את הדבר החשוב הזה לא בודקים בטסט, אז אפוד מסכן יבדקו ? אני לא חושב ככה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כמה תגובות מטומטמות במקום אחד.

תפסיקו להתבכיין!

מספיק כבר בכל דבר להאשים את המשטרה/הממשלה!

תחשבו פעם קצת לעומק!

למי לעזאזל אכפת איך החוק הזה ייאכף , למי אכפת איפה יש לכם מקום לשים את זה באוטו ולמי אכפת מי היצרן שמייצר אותם!

החוק הזה רק יכול להציל את החיים שלכם מחר! אז במקום להתבכיין, תוותרו על 2 קופסאות סיגריות וקנו את האפודה!

מי שלא רוצה, שלא ייקנה! זה הסיכון שלו!

אני יודע שאני קונה.

אז תפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים (לפי חלק מהתגובות אני בטוח שחלק מהמגיבים הם כן ילדים) ולקטר על כל דבר, זה כבר בלתי נסבל.

לעזאזל, אחד השירשורים היותר מעצבנים שהיו פה בזמן האחרון.

שבת שלום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נסו לתאר את הסיטואציה הבאה...

אחד, עם עונדה סיווק מונמכת ועמוסת ספויילרים, עוצר בצד הדרך, מכבה את האורות הסגולים מיתחת לאוטו, סוגר את הדיסקוטק, את האורות הכחולים בשפריצרים, ויוצא מהאוטו...

נראה לכם שהוא ילבש את זה? גם אם יבוא שוטר ויאים עליו עם אקדח הוא לא יסכים... אם איזה מישהו שמכיר אותו יראה אותו ככה "הלך עליו" ועל כל המוניטין שלו :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ומה קורה אם כמה אנשים יוצאים מהרכב.

צריך לצאת בתורנות? או לסחוב 5 אפודים ברכב?

יהיה גם אפוד לילד ואפוד לתינוק...

האם גם חברי כנסת חייבים ללבוש את האפוד הזה או שכרגיל יש להם חסינות?

אם כבר לובשים אפודים,אז למה לא אפודים מוגנים כמו בצה"ל ,לאור כל המקרים של ירי ,אולי כדאי בכלל ללבוש אותו ברכב גם בזמן נסיעה.

מליונר מי שייקח עליו את המכרז של האפודים האלה,מספיק רווח של שקל על כל אפוד.

הערסים בכבוד שלהם לא ילבשו את הדבר הזה, אני מתאר לעצמי ערסון קטן בהונדה שפיץ עם חברה שלו,יוצא לבדוק אם הנאון מתחת לרכב דולק בשביל הפוזה, בחיים הוא לא ישים את הדבר הזה.

נקודה תחתונה:

עוד חוק טפשי לשם כלום ורעש כאילו עושים משהו,מה שכן למשטרה יש עוד דרך לקחת כספים ע"י אכיפה פשוטה שלא דורשת כלום בעצם,הרי כולנו יודעים - למנוע תאונות זה לא ימנע.

ובכלל ומה עם אפוד מגן בכל פעם שיוצאים מהבית, הרי אוטובוסים מתפוצצים פה מדי פעם, כל יום נדקר מישהו למוות, עדיף ללבוש אפוד של 4 קילו על הגוף- לא ככה?! טימטום.

פורסם
נסו לתאר את הסיטואציה הבאה...

אחד, עם עונדה סיווק מונמכת ועמוסת ספויילרים, עוצר בצד הדרך, מכבה את האורות הסגולים מיתחת לאוטו, סוגר את הדיסקוטק, את האורות הכחולים בשפריצרים, ויוצא מהאוטו...

נראה לכם שהוא ילבש את זה? גם אם יבוא שוטר ויאים עליו עם אקדח הוא לא יסכים... אם איזה מישהו שמכיר אותו יראה אותו ככה "הלך עליו" ועל כל המוניטין שלו :wink:

גילי

ואם הוא לא ילבש את האפוד רוב הסיכויים שגם "ילך עליו" או יותר נכון יסעו עליו.....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...