Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה, השפריצר השמאלי לא עובד (לא משפריץ אפילו טיפה).

מעבר לכך שייתכן שהוא סתום, איזה עוד בעיה עלולה למנוע ממנו לעבוד?

איך פותרים את הבעיה?

אם זה רלוונטי, מדובר במיצובישי סופר לנסר, מודל 97'.

פורסם

האם זה רק השפריצר השמאלי? תנסה עם מחט דקה לנקות את החורים שמהם יוצאים המים ותראה אולי זה יעזור...

בנוסף תבדוק את הצינור ממיכל המים אל השפריצר השמאלי לאחר ההתפצלות, אולי שם יש סתימה או נזילה...

פורסם

סתימה בשפריצר פותחים עם סיכה ממש בעדינות-צריך 2 אנשים אחד באוטו אחד בחוץ.

להבא תשתדל להשתמש במיים מיוחדים שמוכרים באוטודיפו או במיי מזגן- מזוקקים נטולי אבן.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

מערכת השפריצרים היא בד"כ כל כך פשוטה, כך שלא אמורה להיות לך בעיה לפרק ולנקות את כל הלכלוך מכל החלקים שאתה מפרק, ואז גם תוכל להשרות את ראש השפריצר בחומץ להמסת האבנית או כל תכנית כזו. בהצלחה.

פורסם

אני משער שהוא מתכוון אחד בפנים מפעיל את השפריצר, ואחד בחוץ משחק עם סיכה עד שהוא מקבל שפריץ בפרצוף או משהו כזה. בכל אופן אם אני שבועיים אחרי שקניתי את הרכב שנוכחי ניקיתי את המערכת, ובצורה שתארתי. אתה לא חייב 2 אנשים, בכל אופן.

פורסם
אני משער שהוא מתכוון אחד בפנים מפעיל את השפריצר, ואחד בחוץ משחק עם סיכה עד שהוא מקבל שפריץ בפרצוף או משהו כזה. בכל אופן אם אני שבועיים אחרי שקניתי את הרכב שנוכחי ניקיתי את המערכת, ובצורה שתארתי. אתה לא חייב 2 אנשים, בכל אופן.

בדיוק, לזה התכוון המשורר...

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...