Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאוריה לטרקטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הייתי רוצה לדעת ממתי אני יכול לגשת לתאוריה?

וכמו כן איך כל העסק של התאוריה הולך...

בתודה מראש

m[e]mphis

נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי..

פורסם

תאוריה אתה יכול לעשות מגיל 16 וחצי (שזה 16 ו-6 חודשים ולא 5 חודשים כמו שהרבה אומרים וטועים)

אני מציע לך קודם להתחיל ללמוד לנהוג (את זה אפשר לעשות גם מגיל 16 וחצי אבל מומלץ להתחיל בערך חודשיים לפני יומולדת 17) ולשאול את המורה שלך שיסביר לך באופן אישי מתי לעשות את זה ואיך.

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

ובכל אופן עליך לגשת לקורס נהיגת טרקטור.

שם יסבירו לך הכל.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

תלוי... אתה מדבר על טרקטור או מכונית??...

כי במכונית= רשיון מדרגה 02 מותר לגשת למבחן עיוני מגיל 16.5 כמו שקודמיי הסבירו ובדרגת רשיון זאת הגיל המינימלי לגשת לטסט ז"א מבחן מעשי ולקבל רשיון הנהיגה הוא 17 ובגלל שאין אפשרות לגשת למבחן מעשי ללא שניגשת למבחן עיוני קודם לכן ניתנם האפשרות מגיל 16.5 לגשת למבחן העיוני...כדי שכמה שיותר קרוב לגיל 17 תקבל את הרשיון....

בטרקטור אני לא יודע מה הולך...

מקוה שעזרתי, עמית.

פורסם

בכותרת כתוב במפורש רישיון לטרקטור!!

לעניינינו...מגיל 15 וחצי (עם אני לא טועה) אפשר ללמוד בקורס לטרקטור בו יש שיעורים עיוניים -תיאוריה

ומעשי -נהיגה על טרקטור.

אי אפשר לגשת לתיאוריה באופן עצמאי....נגשים בקורס. מכיוון שצריך אישור מהמדריך או משהו כזה...

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

שאלה לי אליכם, נניח והתיאוריה שעשיתי דרגה 02 לרכב עדין בתוקף כי לא עברו שנתיים, אז היא תקפה לטרקטור? או שלטרקטור צריך לעשות תיאוריה חדשה?

I feel LEGACY

פורסם
שאלה לי אליכם, נניח והתיאוריה שעשיתי דרגה 02 לרכב עדין בתוקף כי לא עברו שנתיים, אז היא תקפה לטרקטור? או שלטרקטור צריך לעשות תיאוריה חדשה?
טרקטור מצריך תיאוריה לטרקטור.

וגם ההפך, כלומר, תיאוריה לטרקטור לא "תופסת" לרכב.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...