Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמוס,אומי צודק בכל מילה.

תראה לי צבא ומדינה שהיו סובלים ומבליגים כמו מדינת ישראל.

למחסומים אתה קורא השפלה? זה בגלל אותה מחבלת בת ז**ה,שרצתה להגיע לסורוקה,לאותם ישראלים שטיפלו בה למרות הסכנות ולפגוע בהם....

"הקם להורגך,השכם להורגו" כך נאמר ותאמין לי שמדינת ישראל לא רק שמבליגה יתר על המידה,אלא גם מחלקת להם ממתקים.

גם אני בעד הקמת מדינה פלסטינית,ושנתנתק מהם כי נמאס,פשוט נמאס,אבל פי דעתי המתכונת הנוכחית אינה פתרון מספיק טוב.

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
]בקיצור אתם מוזמנים לנסוע לראות את עזה ולהבין מה זה אומר שלא נהייה שם.[/b]

מי שחושב שנוכל להגן על אשקלון אני מוכן לקחת אותו לתצפית שרואים בה יופי את הטווח הקטן שבין אשקלון לבית חנון ועזה .(קצא"א נמצאת מדרום לאשקלון.).

לא רק להסתכל במפות...

לגבי אשקלון ועזה הכל שטויות אומי צודק...עזה יותר קרובה לאשקלון מאשר גוש קטיף לאשקלון סתכלו בק"מ בעצמכם אז מה יהיה אחרי שנצא?

אני רוצה לנצל את זה להודות לאישפוז,בתור מנהל הוא הראשון שיצא באובייקטיביות והודיע שזה לא נכון להכליל את כל מי שיש לו סרט כתום...גם אצלו זה היה בחצי מילה וישר התנצלות על דבריו אבל זה גם טוב...

לגבי זה שהוא מפחד לשים סרט כחול,אולי יש לו סיבה הרי הכתומים הם עבריינים פורעי חוק שלא נדע,נאבקים על אדמות כיבוש (ולא דוקרים אנשים במועדונים לרוב)אז למה שלא יפרקו לו את הרכב בגלל זה...

פורסם
ורק כדי לתת קצת חומר למחשבה - למה אני מפחד לשים סרטים כחולים על הרכב, ובעלי הדעה השניה לא מפחדים לשים כתומים?

עוד יתרון לרכב ליסינג :-P

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אישפוז ממה אתה מפחד?אני גר בקיבוץ של דתיים רובם ימנים ,הימניות אצלנו זה כמו החילוניות אצל הקיבוצים החילוניים,ואופ תראה הנה סרט כחול על אנטנת מכונית ואופ הנה עוד אחד ....יש איזה שלושה כלאה ואף אחד אבל אף אחד לא יגע להם ברכבים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שמאל, ימין, להתנתק, להתחבר.

מה זה משנה ?!

מה שכן משנה זה שאנחנו דופקים לעצמנו כדור ברגל\יד\ראש\**.

יהודי לא מגרש יהודי, וואלה, הם צודקים. יהודי לא צריך לגרש יהודי. זה נראה רע, בעיני כל המסתכל בין אם הוא איוב אכזר או שגריר יפן בשבדיה, זה נראה פשוט נוראי.

כואב לכם ששומרים עליהם ? יופי, תפסיקו לשמור עליהם. זה עדיף מלקרוע אותם מבתיהם.

אני לא מתכוון להכנס לוויכוח הזה, אני מכבד כל דעה, אבל לגרור אותם בכוח כמו ברברים, זה לא מתאים !

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ממש גועל נפש כל התגובות שראיתי פה.... ובמיוחד מצד המנהלים.

ניראה מה אתם תעשו שיבוא צבא ויהרוס לכם את הביית. יקרע אותכם מהמקום שבו גדלתם והקמתם משפחה.

מה שיותר גרוע....! לא כבשנו את השטחים האלה לפני 20-30 שנה?? לא נשפך כבר מספיק דם בשביל ששטחים אלו יהיו ביידים שלנו???? לא??? אז למה לא לגרש את הערבים....??!?!?!

אז מה... זה היה בטעות????

נשפך כבר יותר מידי דם בשביל להשתפן.....

התרד הזה מהווה דוגמא קלאסית ליהודי = גזען....

קו---------------------------------------

פורסם
שמאל, ימין, להתנתק, להתחבר.

מה זה משנה ?!

מה שכן משנה זה שאנחנו דופקים לעצמנו כדור ברגל\יד\ראש\**.

יהודי לא מגרש יהודי, וואלה, הם צודקים. יהודי לא צריך לגרש יהודי. זה נראה רע, בעיני כל המסתכל בין אם הוא איוב אכזר או שגריר יפן בשבדיה, זה נראה פשוט נוראי.

כואב לכם ששומרים עליהם ? יופי, תפסיקו לשמור עליהם. זה עדיף מלקרוע אותם מבתיהם.

אני לא מתכוון להכנס לוויכוח הזה, אני מכבד כל דעה, אבל לגרור אותם בכוח כמו ברברים, זה לא מתאים !

דניאל.

שייבאו תאילנדים שינתקו את היהודים מבתיהם :wink:

ובאמת, למבוגרים שבינינו. פעם חשבו בישראל לעשות טנספר לערבים. עד כמה דעה זו הייתה חזקה? ומתי היא התחילה להיות לא רלוונטית?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
שייבאו תאילנדים שינתקו את היהודים מבתיהם :wink:

תראה לי את התאילנדי האמיץ שיבוא לגרש אותם מהבתים שלהם, הסיבה היחידה שיהודים מרשים לעצמם לעשות את זה כי הם יודעים שהם (גם כן יהודים) לא יהרגו אותם.

תפסיקו להתבכיין !

הם חיים בחינם, הם אלימים, הם תקועים כמו קוץ בתחת, הם מפליצים עם רעש וריח נוראי... חלאס !

הם לא חיים בחינם, אברהם שגר בבאר שבע משלם הרבה פחות ארנונה ממני, זה מפריע לי ? אני אומר שהוא חיי על חשבוני ?

אלימים ? אחד מכל המתרוממים שרשמו שהם אלימים ניסו פעם לבקר את השכונות האלה ? גרו איתם ? ראו את המנטליות שלהם ?

תקועים כמו קוץ בתחת, נכון, בתחת שלנו אבל, זה לא התחת של הערבים, זה התחת של מדינת ישראל, כן נכון כבשנו את זה והיינו נוראים ומצרים ברחו ומשה דיין ואריאל שרון.

אבל אין מה לעשות - כבשנו, לא הם כבשו אלא אנחנו כבשנו. אנחנו צריכים לעמוד מאחורי המעשים שלנו.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

יהודי לא מגרש יהודי , הוא רק מזיז אותו קצת , חזרה למקום.

כבר כתבתי בדיוק מה אני מתכונן לעשות אם יחליטו לפנות אותי מהבית שעליו הזעתי , השקעתי ומה שלא תרצו (בהנחה הלא פרועה שייתנו לי פיצוי כספי עבורו). אלך לנק' האיסוף מאחורי הסופר/קניון /מרכז מסחרי ואאסוף קרטונים לאריזה.

שום אבן או אדמה לא שווה בשבילי את החיים .

אם אין מקום אחר - אני אלחם עד טיפת הדם האחרונה. אבל אם יש מקום אלטרנטיבי - אין שום סיבה בעולם שאשב כמו קוץ בתחת למישהו רק כדי להראות לו מי בעל הבית , כמה אני חזק , ואיך יש לי 25 ס"מ בתוך המכנסיים.

הייתי בפסגות , שנבנתה כדי להציק לתושבי רמאללה. בנצרים , שתקועה לעזתים בגרון . יש עוד איזה קרנפי השד יודע ,לא זוכר כרגע.

תסתכלו פעם איך בונים כפרים ערביים. על צלע ההר ,בצינעה -תוך השתלבות עם הנוף.

ראיתם התנחלות ?

שופל , מיישרים את הפסגה - יושבים לכל השכנים על הראש - "אנחנו בעלי הבית !".

שאלתם למה אני מכליל ציבור שלם ?

אז ככה :

ברור לי שלא כולם פאנטיים קיצוניים , ושיש ביניהם לא מעט אנשים הגיוניים וסבירים (קחו לדוגמא מקום כמו בית אריה , בו יש חלק לא קטן של מצביעי ה"עבודה" (לפחות בעבר) למרות היותו מעבר לקו הירוק.

יש עוד דוגמאות כאלה.

אבל יש את כל הפנאטים המטורפים , אלה שבוזזים דוכני ירקות ערביים בשוק , שזורקים אבנים על חיילי צה"ל , שבוזזים כרמי זיתים פלשתיניים , ששמים דוקרנים על כביש 1.

במקום להקיא את החארות האלה מתוכם - הציבור בהתנחלויות נגרר אחריהם.

ברור לי שכל "הגרעין הקשה" הוא של כמה עשרות אלפי גיבורים בעיני עצמם - שאילו היו צריכים להילחם עבור המדינה באמת , ולא להתחבא מאחורי הסינר של חטיבות הצבא - כבר מזמן היו מרטיבים את מכנסיהם בשתן.

אז מה ?מי שתומך בהם ולא מעיף אותם קיבינימאט ואומר במפורש דעתם אינה מקובלת - הוא בעיניי לא יותר טוב מהם.

גם בגרמניה הנאצית החלה התנועה הנציונאל - סוציאליסטית ממעטים , אך רעשניים וקולניים , שלא התנגדו להם.

אני , כל עוד אני חי במדינה הזו - לא אשב ואשתוק ואראה איך הנאצים במסווה יהודים הללו מנסים להשתלט.

תורתם היא תורת הגזע, מחשבותיהם גזעניות , התנהגותם גזענית , אורח חייהם גזעני.

הם לא האחים שלי ,לא העם שלי , ולא נעליים.

להפסיק לשמור עליהם ? בבקשה -כבר הצעתי ליקימו לעצמם מדינת הלכה.

לא בבית ספרנו.

פורסם

מי אמר שכולם נגררים אחריהם ?מי אמר שלא מנסים להשתיק ת'קיצונים?

מה לעשות שהפגנה פרועה מביאה יותר ריטינג מהפגנה בצידי הכביש....אז את זה מצלמים.

כבר אמרתי שפעם הייתי עמוק בתוך ארגון הפגנות ,ולא משנה אם היינו עומדים עשרות אנשים ליד צומת ומביעים את מחאתינו ואיזה אידיוט שלא מקשיב למארגנים(סחבק)קופץ לכביש ,ואנחנו צועקים עליו אחר כך אז בטלוויזיה מספרים על הפגנה אלימה של עשרות פאנטים ימניים.

ואני יחזור ויגיד הסתומים שחוסמים כבישים לא מיצגים אותנו וחלק לא קטן מהם בכלל לא גר ביש"ע .

לגבי מיקום ההתנחלויות,כמעט כל ישוב בארץ קם כנגד ישוב ערבי,לך תלמד על ישובי האלף בשנות השלושים,על קיבוצי הגליל,ו11 הנקודות ,אז כולכם משכנעים את עצמכם שהם יסתפקו ביש"ע ויקימו שם מדינה ערבית דמוקרטית מתקדמת.....ואז יתחילו (כבר התחילו)פיגועים בואדי ערה וביפו וחיפה .....

מבחינת אין במזרח התיכון אף לא רגב אדמה אחד פנוי ליהודים ....אז באו נלך חזרה לגרמניה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם
עמוס יא בכיין ,שירתתי שנה וחצי הרצועת עזה במהלכה הצוות שלי הוריד יותר מחבלים (כל אחד ואחד היה מחבל)מכל יחידה אחרת בצה"ל (בדוק מספרית )נכנסתי לעשרות מבצעים מאות מארבים ותצפיות ואין ספור הקפצות .

עבדתי עם המון יחדות בצה"ל (הנדסה,שמשון ,גבעתי ,עוקץ,ס"פ מילואים וכו')ונכון מידי פעם היה איזה סתום שהוריד כפה לשבוי בשביל הכיף (לחקירה זה לגיטימי),אבל הצבא כצבא מקפיד לא להתעלל ולפגוע סתם האכלוסיה ,אותם חיילים שעושים את המעשים האלה על דעת עצמם אחר כך הולכים ובוכים בעיתונות "הפכו אותי לחיה", אם היית מקשיב לפקודות הייתה בן אדם .

ד"א לפני זה שרתתי בראמללה בשכם ובצפון (תקופות קצרות ) ובכולם היה המצב דומה .

אם הייתה יודע כמה השקעה נתנו רק כדי שכשמפוצצים מחרטת קאסמים הבית ליד לא יפגע, אם הייתה יודע כמה פעמים סיכנו את עצמינו רק כדי לא לירות ב"חפים מפשע".

בקיצור אתם מוזמנים לנסוע לראות את עזה ולהבין מה זה אומר שלא נהייה שם.

מי שחושב שנוכל להגן על אשקלון אני מוכן לקחת אותו לתצפית שרואים בה יופי את הטווח הקטן שבין אשקלון לבית חנון ועזה .(קצא"א נמצאת מדרום לאשקלון.).

עוד דבר - אם נדבר אפילו מבחינה בטחונית , מה שאתם קוראים בטחון המדינה :

בשנות החמישים , כאשר רובכם עדיין לא שחיתם , היו בתוך מדינת ישראל מה שקראו אז :"מסתננים" ו"פאדיון".

הם לא היו שונים מכל המחבלים של היום. מגיעים כדי להרוג , לשדוד ולהזיק כמה שיותר.

ישראל הגיבה אז , תוך הגנה על הגבולות - למרות שהיה לה אולי עשירית מהכח שיש לה היום.

לא חושב שמישהו בעולם גינה, התבכיין וכו'.

היום המדינה מתוחה כמעט עד קצה גבול יכולתה (אם מישהו היה רואה פעם תרחיש צבאי של התקוממות פלשתינית רחבה ביחד עם תקיפת צבאות סידירים של מדינות ערב - היה נהיה לו חושך בעיניים).

לטפל בכמה אלפי מחבלים שיש בגדה (בואו נשתולל. כמה מחבלים חמושים יש ? 20 אלף ? חמישים אלף ?) זה עניין אחד.

אבל כשיש לך עניין להתמודד עם מאות אלפי ואולי מליוני אנשים , בעודך מגן על עורף צפוף ובאותו זמן על התנחלויות מבודדות , ובו בזמן להתמודד עם צבאות סדירים - זה טמטום ויוהרה לחשוב שיש לנו מספיק כח אדם וכח לעשות את זה.

במצב כזה , חו"ח - ניאלץ לפנות לפתרון לא סטנדרטי , ואבוי לנו אם נצטרך להגיע ליום הזה.

היישובים שהוקמו לפני קום המדינה נועדו כדי לסמן טריטוריה , וכדי לקבוע את גבולות מדינת ישראל לכשתקום.

היום אלה מקומות שקמים כדי לתת לאנשים נוף יפה ואיכות חיים , או כדי לגור קרוב לקברי אבותיהם.

אלה מותרות גדולים מדי עבור מדינה בסדר הגודל של ישראל.

ראיתם פעם ילד קטן בחנות צעצועים ,אם נותנים לו יד חופשית ? הוא אוסף ואוסף צעצועים , עד שבמקום החדשים שהוא מרים נופלים לו הישנים מבין הידיים.

הצעצועים החדשים שהמדינה אוספת בשכרון הכח שלה , באים על חשבון הצעצועים הישנים והמסמורטטים.

בגלל זה אין כסף לחולים בבתי החולים הממשלתיים ,ואין כסף לחינוך נורמלי , ואין כסף לקשישים שאין להם מספיק כדי לקנות לחם , ואין כסף לכבישים שעליהם אתם מתלוננים כ"כ הרבה , ואין כסף לילדים מפגרים שמנסים לחיות חיים תקינים.

מה איכפת לנו ? העיקר שיש עוד התנחלות עם שני קראוונים לתפארת מדינות ישראל , עם כביש חדש אליה (במקום המחלף שלא קם ובמקומו נהרגו 20 איש בתאונות).

שגעון הגדלות של כל שוחרי ישראל מהנילוס ועד הפרת עולה לכולנו - בחיים ובאיכות החיים - ובזה אני צריך לתמוך ?

FUCK IT.

כשמדינת ישראל תהיה בשטחים בהם מכיר כמעט כל העולם - אם תיפול פצצה אחת על זיקים (לא על אשקלון , על זיקים מספיק) - זה יהיה לגיטימי לחלוטין ללכת ולהוריד פצצות על חאן יונס , ואף אחד לא יפצה פה.

אבל כאשר צה"ל עומד עם מרכבה סימן 4 מול ילד יחף וזב נזלת ממואסי , מכוון עליו קנה צריח ,והילד לא זז -זהו נצחון לילד , ולאר לצה"ל החזק.

האימפריה הפרסית של כורש נחרבה בגלל הכיבושים.

האימפריה היוונית של אלכסנדר מוקדון נחרבה בגלל הכיבושים.

האימפריה הרומאית של יוליוס קיסר נחרבה בגלל הכיבושים.

האימפריה הביזנטית של קונסטנטינוס נחרבה בגלל הכיבושים.

האימפריה המונגולית של גי'נגיס וקובלאי חאן נחרבה בגלל הכיבושים.

האימפריה הספרדית נחרבה בגלל הכיבושים.

האימפריה הטורקית-עותומאנית נחרבה בגלל הכיבושים.

האימפריה הצרפתית של נפוליאון נחרבה בגלל הכיבושים.

האימפריה הבריטית נחרבה בגלל הכיבושים.

האימפריה האוסטרו-הונגרית נחרבה בגלל הכיבושים.

האימפריה הנאצית נחרבה בגלל הכיבושים.

האימפריה הקיסרית היפנית נחרבה בגלל הכיבושים.

האימפריה הסובייטית נחרבה בגלל הכיבושים.

בכולן שכחתי להזכיר את הרקבון והשחיתות שהגיעו עם הכיבוש ועזרו להפיל אימפריות שלמות ב-פוווווו אחד .

אתם באמת חושבים שאנחנו יודעים לכבוש יותר טוב מכל העמים ?

העם הנבחר ,מה?

הצחקתם אותי.

פורסם

אוי המואסי איזו דוגמא נפלאה לכוחה של התקשורת.

בלב הרצועה ישנו גוש קטיף ובלב גוש קטיף יושבים המואסי.

אכלוסיה ממוצא בדואי ,מצאו פרנסה בחממות הגוש נסעו על כבישי הגוש וכבישי הערבים.

חיו השקט ,אף אחד לא הפריע להם והם לא הפריעו לאף אחד ,דו קיום קלאסי.

בפעם הראשונה שהם התחילו לעשות באלגן זה היה אחרי שהמתנחלים עשו צעדה וכל המראיינים של הטלוויזיה התחילו לשאול אותם אם הם לא מרגישים כבושים ,פתאום הם שומעים שגם הם מקופחים ,תראו איזה בתים יפים יש למתנחילם ,אתם לא מרגישים מושפלם?

פתאום אחרי 30 שנה הם התחילו להפגין ,הפסיקו לבוא לעבודה ,ועכשיו כשהמראיין האדיוט יושב בבית הם בלי עבודה ובלי אוכל....

פורסם
ואני יחזור ויגיד הסתומים שחוסמים כבישים לא מיצגים אותנו וחלק לא קטן מהם בכלל לא גר ביש"ע .

לגבי מיקום ההתנחלויות,כמעט כל ישוב בארץ קם כנגד ישוב ערבי,לך תלמד על ישובי האלף בשנות השלושים,על קיבוצי הגליל,ו11 הנקודות ,אז כולכם משכנעים את עצמכם שהם יסתפקו ביש"ע ויקימו שם מדינה ערבית דמוקרטית מתקדמת.....ואז יתחילו (כבר התחילו)פיגועים בואדי ערה וביפו וחיפה .....

מבחינת אין במזרח התיכון אף לא רגב אדמה אחד פנוי ליהודים ....אז באו נלך חזרה לגרמניה.

במחשבה שנייה - אם הרצל היה יודע מה יהיה מהרעיון שלו , כנראה שגם הוא היה ממליץ לכולם להישאר בגרמניה...

תנסה בבקשה לא לשלוח אותי חזרה לבית הספר - כבר הייתי שם ולמדתי על כל חמש העליות , יישובי חומה ומגדל , 11 הנקודות, ליל הגשרים , הסזון , הפריצה לבתי הכלא ,ני"לי , "השבת השחורה" , וועד ארבע הארצות , הקונגרס בבאזל ושאר תולדות ההתיישבות הציונית - אז אנא ממך.

אף אחד לא חושב שהפלסטינים פתאום ייהפכו לאוהבי ישראל - אף אחד גם לא מצפה לזה (אולי בעוד 500 שנה. אולי).

אני גדלתי עם פלשתינים כמעט מגיל אפס.

עבדתי איתם יד ביד , הייתי אצלם בכפרים , אכלתי איתם - מה שתרצה.

אותם כפרים הם היום מקומות שלא אני ולא אתה ניכנס אליהם ללא פלוגה שלמה מחפה עלינו .

למה ?

כל אדם שיישבו לו על הראש , יפגעו בחירותו ויכתיבו לו את חייו - יתקומם.

אתה מתקומם כנגד זה שמגבילים את מהירות נסיעתך - אז אם יכתיבו לך את כל מהלך חייך ויבזו אותך כל הזמן - לא תתקומם ?

תראה את הוייטנאמים. עם שלו למדי.

אחרי שאכלו חרא מהצרפתים והאמריקאים , תראה איזו התקוממות ואיזה טרור הם הפעילו.

כנ"ל קוריאה.

גם אצל הפלשתינים יש כאלה שרוצים לחייות איתך כי קיבלו את עצם קיומך כאן ,ויש כאלה שמתים לחזור לקבר אבותיהם ביפו או בהרצליה , וינסו הכל בשביל זה.

הרוב המכריע של כל קבוצת אנשים יסכים בסופו של דבר לחיות עם פשרה מסויימת - במקרה שלנו מדינת ישראל לצד מדינה פלשתינית. וזה נכון לשני הצדדים.

כאשר יהיה לך רוב כזה -מי שלא יקבל את זה יוכל להפריע , אך לא להרוס.

כל עוד צד אחד פועל בצורה מסויימת , הוא גורר תגובת נגד של הצד השני - ורק ממשיכים להקיז דם.

אל תנסה לחנך את הפלסטינים - סגור איתם את הגבול , ושייכנסו לכאן אחרי בדיקה בטחונית כמו כל תייר. אז תוכל לחיות בשלום.

ערבים ישראלים ? זכויות וחובות כמו כל אזרח אחר - או שיהיו רק תושבים (אזרחים סוג ב') , או שיעברו למקום נוח יותר עבורם.

לא טרנספר - כ"א מוזמן להישאר כאן , בתנאי שימלא אחר חוקי המדינה , או שיורידו לו מהזכויות.

פורסם

שמר, אולי ישבת בבית ספר... אבל כנראה לקרוא אתה לא יודע!

הנאצים - רצו בכיבוש כל אירופה (ולאחר מכן כיבוש העולם וכמובן ישום תורת הגזע וכו' וכו'...) , הנאצים הציעו להרוג את כל היהודים ויחד איתם את הצוענים, נכים, בעלי פיגור שכלי ועוד, הנאצים הם אלו שהמיתו את הסבים שלי ושלך ושל האחים שלנו, הנאצים הם אלו שירו בנשים בהריון, שחטו את העוברים, שרפו ובזזו וגם אנסו מכל הבא ליד, הנאצים הם אלו שמבחינתי הם השטנים של ההיסטוריה המודרנית...

מתנחלים\מתיישבים\יהודים אמיתיים! - רצו לשבת על האדמות שנכבשו ב48\67 ע"י מדינת ישראל על מנת להבטיח חיים יהודיים באדמות שהובטחו לנו בתנ"ך (מסמך הסטורי לכל הדעות... במיוחד אלו שמעבר לים... כי לך התנ"ך הוא כנראה רק משקל לנייר), המתיישבים לא מעונינים בהרג של ערבים - אלא בהרג של מחבלים... לא יודע אם זה ידוע לך אבל יש הבדל ענקי בין הדברים... אהההה שכחתי כמובן דבר נוסף, המתנחלים הם אלו שנותנים עבודה לערבים בגוש - כי אם הם היו פונים לאלו שצריכים לתת להם עבודה (ע"ע רשות פלסטינאית... - רוצחים מושחתים) הם היו מתים מרעב... וכמובן שמאשימים את ה"כיבוש" שכבר שנים לא קיים בעזה... , המתנחלים לא הרגו אפילו יהודי אחד וגם ערבים לא... אבל כמובן שהם קיצוניים... נבלות ואפילו נאצים... , לפי מה שזכור לי המתנחלים הם אלו שמחזיקים את הגבולות האמתיים על מנת שהצבא יוכל להגיב על פעולות טירור... (אפשר לומר שנקודות הכניסה לעזה נמצאות בהתנחלויות ולאחר הגירוש יהיה מאוד קשה לצה"ל לחלק את הרצועה בתגובה צבאית... דבר שיקשה על צהל לפעול היות ותהיה העברה אינטנסיבית של נשק מכל איזורי עזה לאיזורי החיכוך עם הצבא הישראלי... אבל מה אני מבין..? בשביל זה יש רמטכ"ל שאמר שההתנתקות היא סכנה - העיפו אותו... בשביל זה יש ראש שב"כ שאמר שההתנתקות מסוכנת - "פרש" טרם ההארכה...

אדון שמר היקר, הגיע הזמן שתפנים שאתה נמצא במזרח התיכון... היכן שחוקי התרבות לא פועלים על הערבים, אני לא אכליל ואומר שהערבים יודעים רק אלימות (הממממ.....) אבל לפעמים צריך לשקול צעדים דרסטיים על מנת למגר אלימות!

כי בהתנתקות אנחנו נביא על עצמנו חורבן (אנחנו עושים את זה כבר עכשיו בזה שאנחנו מתפלגים...)!

זוכר את יחידה 101... מעניין כמה זמן אחרי הפאדיון ואחרי התגובה עליהם מיחידה 101 הערבים העזו להרים את הראש...

אני לא צריך לדאוג לאוכלוסיה שגדלה במימדים הגדולים ביותר בעולם לשטח! זה התפקיד של אחיהם המצריים... אני לא צריך לעשות טרנספר ליהודים על מנת לרצות את הערבים...

גוש קטיף היה ונשאר שטח שלנו... אם תאהב את זה או לא!

ואם אתה רוצה הפרדה... אתה מוזמן להמשיך לנהל את הפורום ממדינה אחרת... ולא מפה... כי פה יש גם דתיים, חילוניים, הומואים, סטרייטים, חרדים, נוצרים, ערבים, ועוד ועוד מכל הסוגים... תפנים... או שלא... זה עניינך האישי.

ד"א, תמיד הערכתי אותך כאדם... אבל ברגע שאתה משווה רוצחים שפלים לאנשים שדעתם אינה כדעתך... הערכתי אליך נעלמה! אני יודע שזה לא מפריע לך... אבל... סתם רציתי שתדע!

NAFNAF

שיהיה בכיף!

פורסם
שמר, אולי ישבת בבית ספר... אבל כנראה לקרוא אתה לא יודע!

הנאצים - רצו בכיבוש כל אירופה (ולאחר מכן כיבוש העולם וכמובן ישום תורת הגזע וכו' וכו'...) , הנאצים הציעו להרוג את כל היהודים ויחד איתם את הצוענים, נכים, בעלי פיגור שכלי ועוד, הנאצים הם אלו שהמיתו את הסבים שלי ושלך ושל האחים שלנו, הנאצים הם אלו שירו בנשים בהריון, שחטו את העוברים, שרפו ובזזו וגם אנסו מכל הבא ליד, הנאצים הם אלו שמבחינתי הם השטנים של ההיסטוריה המודרנית...

תן למתיישבי יצהר/תפוח ודומיהם יד חושית ותראה לאן נגיע ...:?

מתנחלים\מתיישבים\יהודים אמיתיים! (ואת זה מי קבע ? למה הוא יהודי יותר ממני ? אם זו הדת היהודית , עדיף להתנצר , להתאסלם מה לא. לטעמי זו כת עובדי אלילים , משתחווים לתמונות מלך משיח שמת לפני 20 שנה , או מרצח שהמיט על כולנו צרות , או קברי שייחים שגויירו עבור המסע "הקדוש" - רצו לשבת על האדמות שנכבשו ב48\67 ע"י מדינת ישראל על מנת להבטיח חיים יהודיים באדמות שהובטחו לנו בתנ"ך (מסמך הסטורי לכל הדעות... במיוחד אלו שמעבר לים... כי לך התנ"ך הוא כנראה רק משקל לנייר עבורי התנ"ך הוא מסמך הסטורי - לא הרשאה להתעמר באחרים. אם אתה כ"כ רוצה להיתלות בתנ"ך , אני אראה לך עשרות ציטוטים שמדברים על הדרך להתייחס לגר ,לתושב ועוד כל מיני חוקים שמאפיינים את היהדות לטובה. תפסיק לזיין לי בשכל עם התנ"ך - אני יודע גם להביא ציטוטים ממנו לפי מה שנוח לי), המתיישבים לא מעונינים בהרג של ערבים - אלא בהרג של מחבלים... לא יודע אם זה ידוע לך אבל יש הבדל ענקי בין הדברים...לי זה ידוע - לצערנו להם לא. לא כל המתנחלים , אבל האנדיאנים שסקלו באבנים את הפלסטיני בעזה בשבוע שעבר- לא היו פחות צמאי דם מהאספסוף ברמאללה) אהההה שכחתי כמובן דבר נוסף, המתנחלים הם אלו שנותנים עבודה לערבים בגוש - כי אם הם היו פונים לאלו שצריכים לתת להם עבודה (ע"ע רשות פלסטינאית... - רוצחים מושחתים) הם היו מתים מרעב... וכמובן שמאשימים את ה"כיבוש" שכבר שנים לא קיים בעזה... ,(ממש חסידי אומות העולם ,שכחת רק להזכיר שהם עושים זאת במשכורת מנצלת ,ושהם המרוויחים מכל הסיפור. מלבד זה - אם טרם עיכלת -לא דיברתי על כלל ציבור המתנחלים ,אלא על אלה שעושים כרצונם בשטח. הטענה שלי נגד השאר היא שאינם מקיאים אותם מקירבם). המתנחלים לא הרגו אפילו יהודי אחד וגם ערבים לא... אבל כמובן שהם קיצוניים... נבלות ואפילו נאצים... (למה להם לטרוח , צה"ל עושה עבורם את העבודה השחורה ), לפי מה שזכור לי המתנחלים הם אלו שמחזיקים את הגבולות האמתיים על מנת שהצבא יוכל להגיב על פעולות טירור... (אפשר לומר שנקודות הכניסה לעזה נמצאות בהתנחלויות ולאחר הגירוש יהיה מאוד קשה לצה"ל לחלק את הרצועה בתגובה צבאית... דבר שיקשה על צהל לפעול היות ותהיה העברה אינטנסיבית של נשק מכל איזורי עזה לאיזורי החיכוך עם הצבא הישראלי... אבל מה אני מבין..? בשביל זה יש רמטכ"ל שאמר שההתנתקות היא סכנה - העיפו אותו... בשביל זה יש ראש שב"כ שאמר שההתנתקות מסוכנת - "פרש" טרם ההארכה...

(אם המתנחלים , בחורינו המצויינים , מתעקשים להחזיק בשטח ו"לעזור" לנו לקבוע את גבולות המדינה , שיתכבדו בבקשה ויגנו על עצמם , כמו אלה שהם מתיימרים להיות ממשיכי דרכם. לא יישוב אחד ולא שניים הגנו על עצמם עם מקלות של מטאטא. אני יותר לארג'.

נשק, מקלעים, ררנ"טים , תחמושת - הכל עלינו.

שיגנו על עצמם ,ולא ירתקו אליהם חטיבות שלמות. נראה אותם גיבורים אז.

הצבא צריך להודיע : בתאריך X יוצאים. עד אז ניתן לקבל משאית הובלה ופיצויים על חשבון המדינה.

לחילופין ניתן לקבל M16.

נא לבחור (ואני שם כסף על התוצאות).

אדון שמר היקר, הגיע הזמן שתפנים שאתה נמצא במזרח התיכון... היכן שחוקי התרבות לא פועלים על הערבים, אני לא אכליל ואומר שהערבים יודעים רק אלימות (הממממ.....) אבל לפעמים צריך לשקול צעדים דרסטיים על מנת למגר אלימות!אנחנו לא גזעניים , אפילו לא קצת:? . איפה זה שהחזיר את כולנו לגרמניה? מעניין אם הוא זוכר שלפחות חצי מאזרחי המדינה הגיעו מארצות ערביות. כנראה ששם למדנו להיות אלימים. תשכחו מהמימונה, סהרנה ,וכו'. הדבר היחיד שקיבלנו זה כח.

כי בהתנתקות אנחנו נביא על עצמנו חורבן (אנחנו עושים את זה כבר עכשיו בזה שאנחנו מתפלגים...)!

החורבן מתקרב כי 38 שנים אנחנו בכיבוש. ומכלים את כל כוחותינו במקומות הללו.

אם לא נצא משם - נתחסל די מהר.

זוכר את יחידה 101... מעניין כמה זמן אחרי הפאדיון ואחרי התגובה עליהם מיחידה 101 הערבים העזו להרים את הראש...

תקרא קצת על 101 - ותבין שחוץ מהרבה רעש - היח' הזו לא הייתה ממש אפקטיבית.

אני לא צריך לדאוג לאוכלוסיה שגדלה במימדים הגדולים ביותר בעולם לשטח! זה התפקיד של אחיהם המצריים... אני לא צריך לעשות טרנספר ליהודים על מנת לרצות את הערבים...

אחיהם המצריים ? לא אתה צריך לדאוג ? אין בעייה. תן להם שלטון עצמאי ושידאגו לעצמם. כל עוד אתה כובש, אתה צריך אחת משתיים : 1. לגרש את כולם . לים , למצריים , לעולם הבא. רק תבחר.

2. לדאוג להם. תרצה או לא.

נו , תבחר. חוכמולוג.

גוש קטיף היה ונשאר שטח שלנו... אם תאהב את זה או לא!

יש לך עוד חודשיים להמשיך להיות צודק... ספירה נעימה. שכחת שגוש קטיף לא היה קיים בכלל עד אמצע שנות ה-80. או שמא זו גם ארץ אבותינו.

ואם אתה רוצה הפרדה... אתה מוזמן להמשיך לנהל את הפורום ממדינה אחרת... ולא מפה... כי פה יש גם דתיים, חילוניים, הומואים, סטרייטים, חרדים, נוצרים, ערבים, ועוד ועוד מכל הסוגים... תפנים... או שלא... זה עניינך האישי.

פה הטעות שלך. אתה מוזמן ללכת ולהתדיין בפורום שיתאים לך. אני מוכן לחיות עם כל אחד - שייתן לי לחיות בשקט ולא ינסה לחיות על חשבוני (אלא אם התחתנתי/הולדתי אותו/ה).

אין לי בעייה עם בני כל דת ,גזע ומין - רק עם כאלה שמנסים לכפות את דעתם ומה שמתאים להם על אחרים.

ד"א, תמיד הערכתי אותך כאדם... אבל ברגע שאתה משווה רוצחים שפלים לאנשים שדעתם אינה כדעתך... הערכתי אליך נעלמה! אני יודע שזה לא מפריע לך... אבל... סתם רציתי שתדע!

Frankly my dear , I don't give a damn...

אין לי צורך בשום הערכה. רק לחיות בשקט.

NAFNAF

12345

• תוכן חדש...