Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכרו - "הבא לאחותך , השכם אחותו ! "

אני מכיר מישפט אחר, שהיה נהוג בצבא...

הבא להשכימך, השכם להורגו :wink:

בגדול, אכן יש קומץ פנאטים שמנצלים את הקרקע לפרוק את האלימות שבהם. הם לא שונים ה"מישמרות הצניעות" או מאותם אנשים ששורפים תחנות אוטובוס בשבת, או מכריחים לסגור את סניף טיב טעם בפ"ת (נשמע הזוי, אבל זה ככה!)...

בקיצור, הם חיו שם איזה 20 שנה, כמעט בחינם... די, ניגמרה החגיגה...

גם אני הייתי מיתרעם אם היו אומרים לי לשלם פתאום על ווילה, ארנונה, שמירה וכו', במקום שישלמו לי... :shock:

לדעתי, יש יותר מידי "אוכלי חינם" כאן... יותר מידי אנשים עם שרירים שמנצלים את היותם "חזקים" כדי להתחמק מחובתם כאזרחים... יש המנצלים את היותם שייכים לקבוצה כזו כדי לתת ביטוי לאופי האלים שלהם... לא משנה מה היא הדעה הפוליטית שלהם, דרך האמונה הם ביריונים ולא יותר!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אינ לא רוצה להזדהות,לא בעד ולא נגד,עם אף אחד.אבל מצד אחד תחשבו על זה ככה-מה יהיה אם מחר יחליטו לפנות את חיפה\ת"א\ירושליים?או עיר אחרת שבה את\ה גר\ה? אחרי הכל זה הבית שלהם,שם הם החליטו לגור מתוך אידיאולוגיה,ועדיין זו הארץ שלנו(עד ההתנתקות).

מצד שני,לא רק שמה שהם עושים לא יעזור להם,זה רק ירע את המצב.פשוט טימטום-לתקוף את החיילים ששומרים עליהם?-באותו הרגע צריך להוציא משם את כוחות צה"ל,שהם יגנו על עצמם.נראה אותם תוקפים שוב.חוסמים כבישים?-לחסום להם את הכניסה לבית.(אין כמו הקצנה להדגשת רעיון).

מה שאני מנסה להגיד זה שאני מבין אותם,אבל ממש לא מבין את ההתנהגות שלהם.הם אמורים להיות בני אדם כמונו,לא חיות חסרות מוח.

כמה הפגנות אלימות המשטרה פיזרה?(הרבה)ולמה המשטרה לא פיזרה את החסימה הזו?

לא ייאמן.כמו שנאמר-רק בישראל.

חוסמי כבישים-לא רוצה אפילו לחשוב עליכם יותר,זו התגובה האחרונה שלי בנושא.המאסתם את עצמכם ואת הרעיון\דעה שלכם.בברכת לכו ת7דיינI,ברווז אחד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עד אתמול, 29 ביוני 2005, בשעה 15:22, Carsforum היה הפורום המוטורי הכי טוב בארץ. מאתמול הוא הפך לפורום פוליטי.

זה המצב, לפחות עד שאחד ממנהלי הפורום האחרים ישכנע את שלומי (הנושא בתואר "מנהל הפורום") שהפעם הוא טעה, ובגדול. השירשור הזה צריך להינעל ולהימחק. עד אז אני אחזור לפורום האספנות האהוב עלי. בני הספל לא היה נותן לדבר כזה לקרות שם.

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מכיוון שהדיון כן הפך פוליטי , למרות שזה לא היתה הכוונה בהתחלה , הוא מועבר לאוף טופיק .

לכל השואלים\מאוכזבים\WHATEVER , מטרת ההודעה היתה יציאה נגד תופעת חסימת הכבישים והאלימות בדרכים שמשום מה מקבלת לגיטמציה מאכזבת מצד המשטרה שלנו ומצד לובשי הסרטים הכתומים.

אין שום סיבה בעולם וזה לא משנה מה הסיבה שמישהו יוכל לחסום כבישים ולשתק מדינה שלמה .

אם כל אחד שמרגיש קצת מקופח יבוא ויוציא את הזעם שלו על כל המדינה אנחנו ניארה כמו סדום ועמורה.

פורסם
אני אישית לא ראיתי עדיין מודעות תמיכה באנשים מסוג כזה

לא , מה ?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3106141,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3063011,00.html

וגם תגובות 8,33,38,41,46,50,51

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3054979,00.html

תגובה 139,231,244

גם לך , צביקה :

מדובר על אדמה ? על קברי שייכים מפוקפקים שאיזה מטורף צבע בכחול והחליט שזה קבר אבותיו ?

לכאלה שלא איכפת להם על ילדיהם , העיקר שקברי האבות יהיו אצלם ?

להשתטח על חתיכות אבן (שבאופן אישי , נראה לי כמו עכו"ם) ?

הרוב הוא הרבה יותר מ-40 מנדטים. הנסיון של הימין לגמד את מספרם של אלה שנשבר להם הז*ן מההשתלטות הכוחנית של הכמה האלפים הבודדים הללו - זו הרעה החולה של המדינה.

עם כל ההו-הא של הסרטים הכתומים , בדוק פעם כמה מכוניות נושאות את הצבע הכתום. אחת מ-40 ?

אחת מ-20 ?

ומתנגדי ההתנתקות הם אלה האקטיביים , שירוצו לכל מקום, כמו רובוטים קטנים , חסרי מחשבה ובינה.

זה מה שהם - לא יותר - בן אדם שמקבל הכל בהשלמה בלי להפעיל את הקופסה - הוא לטעמי רובוט.

במקרה הזה התוכנה דפוקה , והתוצאות הרסניות.

72 חכ"ים מול 39 הכריעו בעד ההתנתקות , וזה בכנסת ימנית באופן יחסי.

דיעה פוליטית ? בתחת שלי ! דמוקרטיה - היא שלטון בו הרוב קובע את הדרך , והמיעוט חי תחת הדרך הזו , תוך מתן זכות לגיטימית להביע את דיעותיו ונסיון להשפיע על דעת הרוב.

מה שמנסים לעשות כאן - הוא אנרכיה - לא פחות ולא יותר . ואם כבר אנרכיה , אני מעדיף לעמוד ולהראות את הכח שלי ולא לעמוד מהצד כמו אפס. ברגע שיפריעו לי לחיות - אני מחוייב להגיב.

מה היו אומרים על רוסים , ערבים , או כל עדה אחרת ? מה הקשר ?

אם תבוא קבוצה ערבית , רוסית,מרוקאית ,פולנית או השד יודע ,ותנסה לפגוע במדינה ובדרכה - אני אקום להעיף אותה לכל הרוחות בדיוק באותה צורה.

אני מתייחס לכל אדם באופן שווה , גם אם הוא ירוק ,גמד , לבן עור או מאמין בקדושת הירח השלישי של שבתאי.

אם הוא יאפשר לי לחיות את חיי - הוא יכול לעשות כל מה שבראש שלו , כל עוד זה לא על חשבוני.

לגבי הרבנים ,בתי כנסת וכו' -

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3068781,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3055958,00.html

וזה רק מחיפוש קצר באתר אחד - תרצה שאמשיך ?

אל תבוא ותספר לי את הסיפורים המפגרים על "עשב שוטה" , ועל "לא הבנו את דברי גדול התורה " ועל "הוא זקן סנילי" - כל המילים האלה נופלות על אוזניים כרויות. והתוצאות בשטח - יש היום מספיק אנשים שמוכנים להתאבד עבור המטרה ה"נעלה".

ראית את הלינץ' שעשו בנער הפלשתיני אתמול ?

זוכר איך הזדעזענו מהאספסוף ברמאללה שרצח בדם קר את שלושת חיילי המילואים לפני האינתיפאדה ?

איך חשבנו שהם בהמות וחסרי צלם אנוש ?

אם לא הצלם ההוא - מי היה מציל את אותו נער מגורל דומה ?

מה אתה חושב שיהיה עוד שנתיים שלוש בקצב כזה.

אור לגויים ? בתחת שלי !

העם הזה הולך ומתבהם , ומה שאתה רואה בטלוויזיה שמותר לעשות לערבים , מחר תראה בפאב נגד האתיופי , ובחנייה נגד הרוסי , וברחוב נגד האשכנזי , ובבית הספר נגד הילד החננה.

ברגע שאתה מרגיש עליון על מישהו , זה לא ייעצר.

ישעיהו לייבוביץ' אמר את זה לפני 35 שנים. אורי אבנרי אמר את זה במשך 20 שנה - וכולם קללו והפכו אותם לאוייבי העם.

רק שעכשיו מתברר שהם צדקו - לצער כולנו.

המילה "יודו-נאצים" חוזרת ועולה במוחי כל פעם שאני רואה את הטיפוסים הללו.

כל האזהרות והכתבות בדבר ההתבהמות שלנו התגשמו. יותר מסוכן להסתובב כאן בערב מאשר במדינות העולם השלישי הכי גרועות.

כולם סוגדים לכסף ולכוח - ופתאום זה לא כ"כ נורא להיות עבריין צמרת - אולי אפילו כמה שרים יבואו להסתחבק איתך.

אנחנו פישלנו ? מסכים , היינו צריכים לחסל את התופעה עוד כשהייתה קטנה.

לצערנו , לא שמענו על " גילוי מוקדם - מונע סרטן".

אכן , פישלנו.

פורסם

שמר

אתה מפספס דבר אחד... יש אנרכיה ומפריעים לך לחיות חוסמים לך את הכביש אני איתך...אם למשהו יש את הזכות לחסום זה למפונה עצמו...אני לא מדבר על זה...אני מדבר ספציפית על ההודעה המכלילה את כל הסרטים הכתומים...נראה לך שאם לי יש על הרכב סרט(אין) אני מתפרע או הולך כמו רובוט?בחיים שלי לא הייתי בהפגנה לא של השמאל ולא של הימין...ויש כאלה שלא היו ויש להם סרט...תתפלא

אנשים שמים את זה בתור הזדהות גם אם הם לא ילכו כמו רובוטים או יתפרעו על הכביש...

לגבי הכתבה הראשונה הצחקת אותי...אתה אומר הלל ביום העצמאות או כל יום אחר?אתה מביא דוגמא של אנשים אחרים שאמרו לא לומר?מהו הלל בעיניך?

משהו לא אמר שם?

לינץ' בפלסטיני?צריך להעמיד לדין את מי שעשה את זה..שאני ראיתי את זה ערוץ 10 נדהמתי לראות לאן הגענו...מה היה משפט סוף הכתבה?דקות קודם לכן הוא השתתף גם ביידוי אבנים!

עדין צריך להעמיד לדין את מי שעשה את זה אבל כמה מקרים קורים שמתנחלים מתחילים עם פלשתינים וכמה הפוך?הרי הם אלה שגרים איתם יחד כל הזמן ולא אנחנו

במקרה הזה כולם היו הבהמות,שניהם הפסידו

פורסם

אני מעריך שכישוריך לנהיגה פחותים וזעומים מכל החבורה המדהימה הזו שכוללת אנשים מכל הגוונים בארץ

אני חושב שהפורום הזה לא נועד להעלות נושאים פוליטיים ובטח לא נושאים כואבים מאד

כתום = נגד התנתקות = עקירה = גירוש = השפלה

לפחות במקום אחד וזה הפורום הזה היה יאה ביותר להתנתק לרגע מהמציאות האיומה במדינתנו

ואל תקשקש שזה בגלל הבטיחות

אם אתה שואל מהיכן לי לדעת את כשוריך לנהיגה

אז שאל את עצמך

עונד סרט כתום גאה

פורסם

אהבתי לראות היום בידיעות, את האופנוען מניף פטיש דיי גדול על מתנחל.

תבינו, אני נגד ההתנתקות! יש לי פה כמה עדים מהמפגשים ברשל"צ שראו שאני מסתובב עם סרט כתום.

אבל כשאני חושב על הנערים האלה שמפזרים נעצים ושמן(!!!) על הכבישים ואני יכול רק לדמיין את עצמי או אחד מבני משפחתי או בכלל כל יהודי אחר נוסע על כתם השמן ומסתחרר עם מכוניתו. אני פשוט רותח מזעם.

אז כן, בכיף הייתי מניף את הפטיש, או את החגורה שבג'ינס שלי, או את שרשרת הברזל שאולי במקרה יש לי באוטו, או את המקל, ובכיף הייתי דופק אותו בראש של אחד שהייתי יודע ששפך שמן בזדון בכביש, או אחד ששוכב לי מתחת לגלגלים של האוטו שלי. בכל הכוח. דין פטיש כדין חגורת עור.

התנתקות? כל אחד בדעתו. אבל כשזה מגיע לזה שמיעוט פוגע בזכויות בסיסיות וטבעיות של עם שלם, חופש התנועה והזכות לבטחון? אנשים כאלה צריך לשים עם טלי פחימה במעצר מנהלי!

אני בעד מאבק לגיטימי ופוליטי. אבל ביום שבא חייל לפנות ישובים. אז להתפנות כמו בני אדם ולא כחיות.

כשאני רואה את הקיצוניים נאבקים בחיילים בברוטליות שכזו, וחוסמים כבישים. אני פשוט מבין שהם לא חלק מהעם!

לעמוד בשולי הדרך עם סרטים כתומים כן. לשפוך שמן בכבישים ולהרביץ לחיילים לא!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

עקירה=גירוש=השפלה ....

מעניין.

אני בטוח שיש כמה וכמה פלסטינים שיאמצו בחום את דבריך.

אה ,בעצם , מה איכפת ? מי הם בכלל ? :roll:

פורסם

כמו שאמר אחד בטלויזיה לפני כמה ימים בתוכנית של חיים יבין: המדינה מטפחת את אלה המנצלים אותה.

אני לא מבין על מה כל המהומה - צריכים לתת להם Dead-line, שלאחריו לא ינתנו פיצוים, וצה"ל כבר לא יהיה בשטחים, נראה אותם אם הם לא ירוצו כמו טטל'ה לגבול בחזרה.

ואז נראה את כל האיתמרים בן-גבירים ימח שימם שממררים את חיינו וזוכים לאהדת הציבור.

ומי שאני אומר שאני מפקיר אותם - שיקפוץ לי!

סובא

(שאבא שלו פוצץ אתמול במכות בחור בן 20 שניסה לחסום את דרכו בעודו נמרח על השמשה ויורק עליה)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
עקירה=גירוש=השפלה ....

מעניין.

אני בטוח שיש כמה וכמה פלסטינים שיאמצו בחום את דבריך.

אה ,בעצם , מה איכפת ? מי הם בכלל ? :roll:

תזכיר לי מאיפה גירשו אותם?

ומעניין שכולם מתחילים להתעורר רק כשהמתנחלים מתפרעים (אני לא אומר שזה מוצדק מה שהם עושים בחסימת הכבישים), מה עם כל אותם "פעילי שלום" שמפגינים נגד הגדר ומתעמתים עם חיילים או שמגנים על הפלסטינים כאילו שאנחנו מפוצצים להם מסעדות ויורים עליהם קסאמים...

מה עם חברי הכנסת הערביים שבכל הזדמנות מפגינים נגד מדינת ישראל גם בהפגנות אלימות, תמיד יש להם משהו שלילי להגיד על המדינה גם באמצעי התקשורת שלא לדבר על יחסיהם עם ארגוני טרור...

אולי גם לכל אלו נשים איזה סרט על האוטו שנדע ממי להיזהר?

פורסם
תזכיר לי מאיפה גירשו אותם?

ומעניין שכולם מתחילים להתעורר רק כשהמתנחלים מתפרעים (אני לא אומר שזה מוצדק מה שהם עושים בחסימת הכבישים), מה עם כל אותם "פעילי שלום" שמפגינים נגד הגדר ומתעמתים עם חיילים או שמגנים על הפלסטינים כאילו שאנחנו מפוצצים להם מסעדות ויורים עליהם קסאמים...

מה עם חברי הכנסת הערביים שבכל הזדמנות מפגינים נגד מדינת ישראל גם בהפגנות אלימות, תמיד יש להם משהו שלילי להגיד על המדינה גם באמצעי התקשורת שלא לדבר על יחסיהם עם ארגוני טרור...

אולי גם לכל אלו נשים איזה סרט על האוטו שנדע ממי להיזהר?

להם מותר,אם עליהם תשים סרט זאאת גזענות...

עדיין שלומי המנהל לא הבין את כוונתי...הוא עכשיו מסביר קצת יותר את "כוונותיו" אבל,אני איתו בדעה שמשהו חוסם אותו+-,אני לא איתו בהודעה המקורית שכמעט ולא דברה על חסימה אלא על הכללה של מי ששם סרט!

פורסם

אלו ששלחו את מחלקי הסרטים הכתומים להתנוסס על מכוניותכם הם אותם אנשים ששלחו את הילדים שלהם לחסום כבישים , לזרוק מסמרים ולשתק את המדינה.

זה אותם אנשים, אותה אג'נדה .

מעניין מה היה קורה אם ערבי היה אומר לכם שהוא תומך בחמאס אבל לא בפיגועים (יחי ההבדל הקטן) , זה היה בסדר מבחינתכם ?

פורסם
כמו שאמר אחד בטלויזיה לפני כמה ימים בתוכנית של חיים יבין: המדינה מטפחת את אלה המנצלים אותה.

אני לא מבין על מה כל המהומה - צריכים לתת להם Dead-line, שלאחריו לא ינתנו פיצוים, וצה"ל כבר לא יהיה בשטחים, נראה אותם אם הם לא ירוצו כמו טטל'ה לגבול בחזרה.

ואז נראה את כל האיתמרים בן-גבירים ימח שימם שממררים את חיינו וזוכים לאהדת הציבור.

ומי שאני אומר שאני מפקיר אותם - שיקפוץ לי!

סובא

(שאבא שלו פוצץ אתמול במכות בחור בן 20 שניסה לחסום את דרכו בעודו נמרח על השמשה ויורק עליה)

אמר את זה חיים יבין קיצוני שמאלני ומה זה מנצלים את המדינה

באמת שכחו להודות על אלפי הפצמ"רים המרגמות והיריות ומשפחות שנהרגו

אך איזה ניצול.

ואין פלא שלא אכפת לך להפקיר אותם..................

הלוגו שלך אומר הכל ********נערך , אם אתה מתכונן לרדת להעלבות אישיות ,צפה למחיקות***********

• תוכן חדש...