Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמד חדש לאונו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי אונו s70 שנת 96 לאחרונה החלו לי קצת בעיות עם הקלאץ (בשלישי הוא נכנס קצת קשה)...הלכתי למוסך והמוסכניק אמר שאפשר "לסחוב" עם הקלאץ עוד כי הוא עדיין לא חורק והאוטו נוסע חלק..השאלה שלי היא כמה צריך לעלות לי קלאץ חדש והאם אני באמת צריכה להחליף קלאץ. תודה

פורסם

איך נאבחן אם הקלאטץ' גמור דרך האינטרנט ? בגדול מחיר של קאלטץ' נע בין 1500 שקל ל5500 שקל תלוי ברכב סוג מקום ובלה בלה בלה

אם הקלאטץ' שלך גמור זה כבר סיפור אחר, תכניסי שלישי, תחזיקי ברקס ברגל ימין חזק..ותשחררי את הקלאטץ' לאט לאט אם המנוע מסתובב הקלאטץ' עשה את שלו, אם המנוע נכבה מיד הקלאטץ' תקין (יכול להיות שהקבל אצלך לא מתוח מספיק או שפלטת הלחץ דפוקה והקלאטץ' לא מפריד טוב)

פורסם
היי,

יש לי אונו s70 שנת 96 לאחרונה החלו לי קצת בעיות עם הקלאץ (בשלישי הוא נכנס קצת קשה)...הלכתי למוסך והמוסכניק אמר שאפשר "לסחוב" עם הקלאץ עוד כי הוא עדיין לא חורק והאוטו נוסע חלק..השאלה שלי היא כמה צריך לעלות לי קלאץ חדש והאם אני באמת צריכה להחליף קלאץ. תודה

בסביבות 1000-1100 שח (עבודה+חלקים) לעבודה יסודית - וזה אומר:

1. פירוק והרכבת סט מצמד חדש של VALEO (פלטה, דיסק, מייסב לחץ)

2. הח' מחזיר שמן מנוע

3. חריטה לגלגל תנופה

4. הח' שמן גיר

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בסביבות 1000-1100 שח (עבודה+חלקים) לעבודה יסודית - וזה אומר:

1. פירוק והרכבת סט מצמד חדש של VALEO (פלטה, דיסק, מייסב לחץ)

2. הח' מחזיר שמן מנוע

3. חריטה לגלגל תנופה

4. הח' שמן גיר

איציק

איציק, המחיר שנתת מתאים למוסך מורשה.

אני החלפתי לפני כחודשיים קלאץ' והחלק עצמו עלה כ- 450 ש"ח, עבודה עוד כ- 250 ש"ח.

פורסם
איציק, המחיר שנתת מתאים למוסך מורשה.

אני החלפתי לפני כחודשיים קלאץ' והחלק עצמו עלה כ- 450 ש"ח, עבודה עוד כ- 250 ש"ח.

250 שקל זה מחיר נמוך ביותר. סביר להניח שלא בדקו את מחזיר השמן ולא החליפו, אותו דבר לגבי חריטת גלגל התנופה.

400-500 שקל הוא מחיר יותר סביר להחלפת קלאץ בפיאט אונו, מנסיוני האישי ומנסיונם של מכרים שלי במוסכים שונים.

פורסם
250 שקל זה מחיר נמוך ביותר. סביר להניח שלא בדקו את מחזיר השמן ולא החליפו, אותו דבר לגבי חריטת גלגל התנופה.

400-500 שקל הוא מחיר יותר סביר להחלפת קלאץ בפיאט אונו, מנסיוני האישי ומנסיונם של מכרים שלי במוסכים שונים.

החליפו מחזיר שמן, החליפו שמן גיר, החליפו קלאץ', בקשר לגלגל התנופה אני באמת לא יודע אם הם נגעו.

פורסם

stio, לא ציינת איזה יצרן של המצמד והאם ערכה הכוללת גם מיסב לחץ. כמו כן האם 700 ש"ח שכתבת זה כולל מע"מ. אני שם לב כותבים פה מחירים בלי לציין אם זה כולל מע"מ ובלי פרוט של איזה חלקים ואיזה עבודות כך שהמידע הנו חלקי ביותר.

כשכותבים על מחירי צמיגים תמיד אנו רואים שיש הבדלי מחירים בין יצרנים שונים או אפילו סוגי צמיגים מאותו יצרן. ברור שגם בתקוני מוסך יכולים להיות הבדלי מחירים ולא תמיד הזול הוא הדבר הטוב ביותר.

במכוניות שבטפולי (4) אני מקפיד על חלפים טובים ו/או מקוריים למע' בלם ובטיחות ולחלקים חליפיים במחיר בינוני אך משל יצרנים מוכרים וידועים כולאו, בוש, מגנטי מרלי וכו'.

מחירי העבודה יהיו יותר יקרים, בדרך כלל, בערים הגדולות לעומת הפריפריה וזאת עקב ארנונה עירונית גבוהה יותר והוצאות נוספות גבוהות יותר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
החליפו מחזיר שמן, החליפו שמן גיר, החליפו קלאץ', בקשר לגלגל התנופה אני באמת לא יודע אם הם נגעו.

מוסך שמחזיק רכב כמה שעות על ליפט ומחליף לו גם שמן ומחזיר שמן ב 250 שח כנראה מפסיד או שפשוט לא יחזיק הרבה זמן.

המחיר שנקבתי מדבר על מחיר מוסך רגיל (לא מורשה פיאט) שכולל פירוק גלגל התנופה ושליחה לחריטה, שמן גיר 90, מחזיר שמן חדש וכמובן סט מצמד VALEO.

אפשר גם לעשות את זה ב 400 שח - אם רק תחליף את הדיסק בלבד... (ותתפלא לשמוע, יש כאלה שעושים את זה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...