Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי כנראה דיבר בפלאפון ללא דיבורית לפני שנתיים בערך (ב-2003) והדו"ח הגיע לחברת הליסינג שהעבירה אותו לחברה של אבא שלי באותה התקופה. כעת זה חזר אליו והוא נדרש לשלם 500 שקלים. השאלה היא - האם יש עילה לביטול הדו"ח בגלל שעברו שנתיים וזאת בעצם הודעה ראשונה? (אולי אני טועה, אבל הבנתי שאם עברת עבירה ולא קיבלת על כך הודעה למשך שנה שלמה, אח"כ ניתן להמנע מתשלום).

עצות תתקבלנה בשמחה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תקופת ההתיישנות לדוחות הנתנים לרכב חברה - כפולה (ואתה רואה בדיוק גם למה...)

לפיכך אם עברו שנתיים פחות יום עד שהדו"ח התקבל - אין מה לעשות - צריך לשלם :twisted:

אם עברו שנתיים צריך לנסות לבטל בטענה שהדו"ח התיישן.

אפשרות נוספת היא בקשה להשפט והתעמתות עם השוטר שלבטח לא יזכור כלום....:-D

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן, לבדוק טוב-טוב אם עברו שנתיים או לא.

אם עדיין לא עברו, אבל הדו"ח עדיין על שם החברה - לדעתי כדאי לשלם, ולהימנע מנקודות ורישום הרשעה בגליון הרשעות האישי.

אם החברה המעפנית העבירה את זה על שמו - לבדוק אופציות להילחם בדו"ח, נשמע לי מפוקפק משהו דו"ח בדואר על פלאפון. (למה לא נעצר במקום?)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אפשרות נוספת היא בקשה להשפט והתעמתות עם השוטר שלבטח לא יזכור כלום....:-D

השוטר לא יזכור כלום בכל מקרה, גם אם זה היה היום בבוקר. בשביל זה יש את ההלכה המשפטית של הקפאת זיכרון, על פיה השוטר טוען שמה שהוא רשם בדו"ח זה מה שהיה וזהו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא ברור איך הדוח מלכתחילה לא הגיע אליו.

בכל מקרה כדאי לבקש להישפט. לכפור באשמה. וסביר שיצא זכאי מחוסר ראיות מאחר והשוטר לבטח לא יזכור כלום.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...