Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מעוניין לדעת אילו חלקים וחגורות יש להחליף בטיפול טיימינג

אשמח לקבל תשובות

תודה

דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

הממ...

מעבר לרצועה אפשר להחליף במקרה הצורך גם רצועות אביזרים (הגה כוח, מזגן ושות'), משאבת מים ומותחנים של הטיימינג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מומלץ לשים טיימינג של חברת GETS נירא לי שזה השם של החברה עלות 90 ש"ח לטיימינג שכזה. וכבר על הדרך גם כן להחליף את שאר הרצועות אם כבר פירקתה. תבדוק גם כן את מותחן הטיימינג ואת מותחן רצועת מזגן במידת הצורך תחליף גם אותם. תשים לב שאין נזילות שמן ואם יש תחליף את המחזירי השמן.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מה זה בכלל רצועת טיימינג?

ומה יכול לקרות עם מחליפים אותה בחובבניות?(מה הנזק)

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

שלום רב

אני בהחלפת רצועת תיזמון (טימינג ) מחליף את כול הרצועות + מחזירי שמן (שלא יהיו נזילות ) +בודק את המותחים והמיסבים לתקינות ( שלא ירעישו ) ועדיף להחליף משאבת מים על הדרך ( כי חיה לפעמים כ20000 קמ אחרי הרצועה וזו אותה עבודה אחרי פירוק הרצועה המשאבה נמצאת מול הפנים ואז עולה לך רק משאבה ללא עבודה )

הרצועה מקשרת בין גל התנופה שמסובב את הבוכנות לבין גל הזיזים שמסובב את השסתומים הרכבה לא נכונה יכולה להתבטא בעבודת מנוע לא תקינה \ יכולה להרוס את ראש המנוע עקב פגיעת הבוכנות בשסתומים

אים הבנתי נכון ויש לך לנסר אז המחיר לא יקר עבודה קלה וחלקים זולים ( יש להרכיב רצועה אורגינלית וחלקים יפנים !!! לא איטלקי \ סיני )

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...