Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני נכנס לפורום, הכניסה היא לנושא טכני, גם אם אני לוחץ על carsforum בראש הדף אני נלקח שוב לנושא טכני ולא לדף הראשי של הפורם.

קורה לי רק בטאבלט ולא במכשירים נוספים.

קורה רק בדפדפן כרום ולא באחרים.

עשיתי ניקיון כולל, הסטוריית גלישה, קוקיז, קבצי מטמון.

עשיתי גם ריסט לטאבלט.

ועדיין ממשיך

פורסם

למה הפורום לא עמוד הבית?! 😅 

בכניסה הראשונה, שבה אתה נכנס לתוצאה הראשונה, שהיא משום מה הפורום הטכני, זה ברור. מה אם נכנס (אחרי ניקוי כל ההיסטוריה) ללינק השני שנראה כמו העמוד הראשי ואז לוחץ על הלוגו? או נכנס משם לטכני ואז לוחץ על הלוגו? 

למה הלוגו מוביל אותך חזרה לטכני זה מענין 🤔 

גם נראה שבשניה הראשונה כן הכתובת משתנה לראשי ושני אחרי לטכני. 

מה קורה אם עושה את אותם הדברים באינקוגניטו? 

פורסם

היית צריך לבדוק מה זה "אינקוגניטו" חשבתי סוג של קללה.

עד שהבנתי שזה כרטיסיה פרטית.

טוב אז שעובדים בצורה נסתרת הכל עובד כשורה.

גם אם אני מתנתק מהיוזר הכל עובד בסדר.

אך עכשיו ברגע שחזרתי להשתמש ביוזר, אני מקבל הודעה שעמוס השרת יצא לפטרול.

אחרי כמה דקות אני מחובר, אך עדיין חוזר כל פעם לנושא הטכני.

פורסם

😅

אם עובד נורמלי באינקוגניטו, זה בדר"כ מעיד כן מעיד על משהו בקוקיז וכד' או בתוסף כלשהו.

נסה שוב לנקות אותם, ותוודא שאתה בוחר ב"כל הזמנים" (או המקבילה העברית ל-All time). ו/או דרך האייקון של השני קווים ונקודות לצד הכתובת ושם להגדרות האתר ותמחק משם ותאפס הרשאות אולי גם.

מה קורה במקרה שהצעתי קודם, של כניסה לפורום מהלינק השני בתוצאות החיפושים (מהסרטון)? או שזה בגל מצב של הגעה לפורום ולא משנה מאיפה?

אם גם זה לא יעבוד, אז אולי נדרש כאן אחד @פבל שאולי ידע להסביר אם קורה משהו מצד האתר עם היוזר שלך משום מה.

פורסם (נערך)

עשיתי אמש מחיקה נוספת, דיי בטוח שהכל נמחק מכיון שהתבקשתי להכניס פרטי משתמש מחדש (ולא רק בקארספורום, בכל האתרים עשיתי רישום מחדש).

הבעיה עדיין נמשכת, בנוסף נכנסתי הפעם דרך חיפוש גוגל לנושא ייעוץ, ומעכשיו כשאני נכנס לקארספורום אני מגיע כל פעם לפורום ייעוץ.

תוספת עריכה...

גם אם אני מכניס ידנית את המלל https://carsforum.co.il/

אני מועבר כעת ישירות לנושא יעוץ

Screenshot_20260227_063424_Chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

מה קורה אם אתה נכנס לחשבון שלך בקארספורום בחלון אנונימי,  מה קורה אם אתה יוצא מהחשבון שלך בקארספורום בכרום הרגיל. 

פורסם

בדקתי את נושא ההרחבות.

בנוסף הסרתי את כרום ועשיתי עדכון מחדש.

ו... רק נעשה יותר גרוע, עכשיו בכניסה לאתר אני רואה את החץ מתגלגל דקות ארוכות עד שנמאס לי ואני לוחץ על ה X ואז הוא נראה כך.

20260227_141641.jpg

• מבאס 1
פורסם

בדקת את נושא ההרחבות, ו...?

תנסה עם חיבור אינטרנט אחר (נקודה חמה מטלפון למשל) או אפס את החיבור עצמו גם.

זה נשמע כמו תקלה מאוד נקודתית אצלך. גם משך העליה הארוך כעת, גם הודעה על עמוס השרת קודם (מצד שני, אולי הבוטים האירנים תוקפים את האתר...).

זה שעצרת עם X באמצע, זה הגיוני מה שקיבלת. השאלה למה לוקח לאתר זמן לעלות.

פורסם (נערך)

תודה על הרעיונות עד כה.

טוב, בנתיים חזר לעבוד מהר כרגיל.

הפעלתי נקודה חמה בטלפון והתחברתי אליה, ללא שינוי כל פעם שאני מנסה להכנס ל https://carsforum.co.il/ אני מגיע לפורום האחרון שהייתי בו. בסרטון בתגובה הראשונה רואים איך מגיעים לדף הראשי של האתר ואז מיד יש קפיצה לתת פורום.

לגבי ההרחבות אין להם השפעה.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

אם לא מה שנוסה קודם - אם עובד בחלון אנונימי, אבל דרכו כן מתחבר לחשבון של קארספורום, מה אז? 

אם תקין, אולי משהו בסנכרון של החשבון גוגל אליו מתחבר הכרום בטאבלט. 🤔

נגמרו הרעיונות 🙃

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...