Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אשמח לשמוע את דעתכם.

אשתי ואני חשבנו להשכיר רכב מליסינג כי זה נראה לנו פתרון טוב וזול "לרכוש" כך רכב נוסף מבלי לספוג עלויות גבוהות מדי מדי חודש/שנה.

אינני יודע עוד פרטים מחברות ספציפיות אבל אשמח לשמוע את דעתכם באופן כללי על כיוון של ליסינג לעומת רכישה של רכב חדש/יד שנייה מיד פרטית.

פורסם

זול זה לא יהיה. תשלמו דמי שכירות גבוהים מירידת הערך הצפויה, תשלמו את כל עלויות האחזקה ולאחר 3 שנים תשארו בלי רכב, ועוד תדרשו ״להחזיר את מצב הרכב לקדמותו״, כלומר לשלם תמורת כל שריטה לפי מחירון (או שמאות) של חברת הליסינג. את הסעיף האחרון תוכלו לבטל על ידי תשלום חודשי נוסף.

מבחינה כלכלית גרידא הזול ביותר יהיה לרכוש רכב בן 2-4 שנים שכבר ספג את ירידת הערך הראשונית. אבל יש שיקולים נוספים בבחירת רכב.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהתחשב בירידת ערך ומחירי הביטוח של רכב חשמלי, לדעתי עדיף לעשות ליסינג פרטי על כזה רכב, לדוגמא, כרגע מפורסם ליסינג לדיפאל S05  ב 2150 ש"ח בחודש ל 3 שנים. המחיר כולל ביטוחים בהתחשב שהק"מ מוגבלים ל 15000 ק"מ בשנה, אתה חוסך כ 900 ש"ח בחודש על דלק, ביטוחים עולים עוד 500 ש"ח בחודש. יוצא שאתה מקבל את האוטו בחינם...

• מצחיק 1
פורסם
לפני 31 דקות, guy.a כתב:

יוצא שאתה מקבל את האוטו בחינם...

בליסינג אתה גם לא מקבל את האוטו ובטח זה לא חינם.

ליסינג היא האופציה הכי נוחה.

על נוחות משלמים, ומכאן שליסינג בשקלול כולל היא האופציה הכי יקרה.

בדוגמא לעיל 3 שנות לסיניג יעלו כ-77 אלף ש''ח ובסופן תצטרך שוב לדון אם לרכוש אוטו או ליסינג נוסף.

פורסם

כנראה לא הבנת אותי, ליסינג לדיפאל S05, עם 15000 ק"מ בשנה, כולל ביטוחים וטיפולים עולה 2150 ש"ח בחודש. מכוון שהדיפאל, זה רכב חשמלי, בהינתן שכרגע יש אוטו בנזין, שכנראה עושה 1:10 ק"מ ליטר, החיסכון החודשי יעמוד על כ-800 ש"ח בחודש רק על הוצאות דלק. הוצאות נוספות זה ביטוח, לקחתי שביטוח חובה פלוס מקיף עולה 6500 ש"ח בשנה, למרות שזה יכול לעלות גם יותר, הנה עוד 550 ש"ח, טיפולים צמיגים וכו, עוד 100 ש"ח בחודש. סה"כ 1500  ש"ח בחודש. יוצא שאתה מקבל את האוטו כמעט בחינם. בטח הרבה יותר בזול מהאוטו שיש לו כבר עכשיו...וזה לפני שאני מחשיב ירידת ערך, אפילו של טויוטה...

פורסם

וצריך לבדוק היטב את תנאי סיום החוזה. בהרבה מקרים הוא די קושר אותך לחידוש, כי התשלום השיורי על הרכב הקודםם גבוה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה ליסינג, לא הלוואת בלון. אני לא חושב שאתה צריך להמשיך. אבל לא בררתי את זה. אני שבוע הבא כנראה אלך לבדוק יותר לעומק מה באמת כלול. יש גם את הסרס 5 ב 2500 עם אותם תנאים. גם שווה בדיקה, לדעתי, רכב חשמלי סיני, רק ככה כדאי להשתמש. הפחת לא ידוע, הוצאות הביטוחיות יכולות להיות יקרות מאוד. בעיות עם חלפים. ככה שהאוטו לא שלך, לא איכפת לך.

• מצחיק 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...