Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

כאמור בכותרת

לא בשבילי, בשביל מישהו שמשתקם ממחלה וצריך להתחיל להזיז את עצמו.

התקציב סביב ה2,000 - עדיף פחות, אפשר יותר.

תודה

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני עם York Record Pro כבר למעלה מ-5 שנים, פועל בממוצע 2-2.5 שעות ביום (שזה הרבה למכשיר הליכה ביתי). אחרי 3 שנים התקלקל מנוע (הוחלף באחריות) וכן הוחלפה רצועה (700 ש״ח). עלה לי 5,000 ש״ח. בקו התחתון - מעביד אותו קשה ומרוצה מהמכשיר. גם השירות טוב.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ על משהו מתקפל

גם ככה הוא יהיה מתלה בגדים

אז לפחות שלא יתפוס את כל הסלון

ציני ציני

אבל זה נכון ב90 אחוז מהמקרים (וגם אני בעצמי נפלתי בססטיסטקה)

.

פורסם

ברור, וזו הדעה האישית שלי בנושא, אבל כאמור זה לא בשבילי.

5,000 זה כבר הרבה מעבר לתקציב, וכפי הנראה גם קפיצה לשם לא בהכרח תבטיח אמינות למופת

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כן, אבל מכשיר משומש לא יעלה 5,000 ש״ח .

אגב, האחריות 7 שנים על המנוע בלבד. ואת הפירוק, ההעברה וההרכבה אפשר להזמין מהיבואן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חפש משומש וקח בחשבון עלויות שינוע

לדעתי חשוב מסלול רחב ומותג מוכר בשביל חלקים ושרות

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני גם עם יורק, המידות שלי לא ממוצעות. עלה לי לא מעט המתלה בגדים הזה (סביב 4K כחדש מהחנות). 

לך על משומש. לא חסרים מתלי בגדים יד שנייה. 

למה דווקא הליכון? יש מכשירים קומפקטיים יותר, כמו כאלו שמדמים מדרגות, עולים פחות ותופסים פחות מקום. 

מניח שיש עוד, לא הכי בקיא בתחום. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 4 שעות, סולל הדרך כתב:

עלויות שינוע

זה לחלשים.

היורק אלגנט שלי, נקנה יד שניה ב-700 ש' מאיש נחמד בראשל"צ.

הובל אחר כבוד, as-is, ללא פירוק, לחדרה.

**במאזדה 3, עם בגאז' פתוח כל הדרך.**

לפני 6 שעות, om2 כתב:

ממליץ על משהו מתקפל

אני חושב שכל ההליכונים הביתיים מתקפלים. זה עדיין נשאר אחלה מתחה בגדים. גם כשהמסלול כלפי מעלה.

17684056736178031998585967082427.thumb.jpg.300bcf4fcd2abda6e5795abd621435f2.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• אחראי פורום
פורסם

המתקפלים (בניגוד לאלה בגודל אמיתי כמו בתמונה של נתקו) הם חלשים וקטנים יחסית, חושב שאדם בשיקום צריך יותר טווח תנועה ועבודה.

התקציב הוא של משומש בלבד.

תמיד יש מציאות, רק להיות עירני. כבר עזרתי בשני מקרים לפנות בחינם יורק שסתם העלו אבק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בנוסף למה שציין איתי - לוודא שהרוחב מספק ושהידיות מספיק ארוכות. יש מכשירים עם ידיות קצרות שקשה לאחוז בהן (ואני מניח שמישהו בשיקום חיזקק לאחיזה) ויד מכשירים צרים שלא יהיו נוחים למינשאינו ננס.

כדאי להתייעץ גם עם הפיזיותרפיסט שמטפל בשיקום.

פורסם

נראה לי שבדיוק הבעיה שהעליתי לפני חצי שעה - בצילום נראה שהידיות קצרות ולא מתאימות למי שצריך אחיזה. אבל יתכן שהצילום מטעה. בהחלט שווה לגשת לחנות לראות אותו, ובאותה הזדמנות להתרשם משאר המבחר. בדיוק כמו ברכישת רכב, כשתגיע לאולם המכירות תגלה תכונות ודגמים שלא חשבת עליהם.

בדקתי את הנתונים היבשים של ה-express plus באתר של גיל ספורט - מצויין משטח ריצה צר מאוד (40.5 ס״מ, לעומת 51 ס״מ ב-record pro שיש לי) וקצר (127 לעומת 140 ס״מ). חייב לבדוק האם הממדים מתאימים למשתמש. למימדים שלי - גבר ממוצע לגמרי - זה כנראה לא מספיק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם

גם משקל משתמש מקסימלי נמוך, והשיפוע ידני ולא חשמלי.

• רעיון טוב! 3

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שיפוע זה גם חשוב לאופי השימוש הצפוי. לא חשבתי על זה עד שלא שמתי לב שזה נמצא בכלל בתמונה שהעלה פות"ש.

בגדול, כמה שהמתלה יהיה קל ונגיש לשימוש, ככה יש יותר סיכוי שהוא ישמש לעוד דברים חוץ מכביסה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...