Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצלחתי לחבר את האייפון שלי ל CarPlay בטויוטה קורולה היברידית שנת 2021 רק ע"י כבל ולא באופן אלחוטי.
(באופן אלחוטי אפשר רק מוזיקה/טלפון, אבל לא CarPlay)

האם יש דונגל מומלץ כדי לאפשר חיבור אלחוטי ל CarPlay?

פורסם
לפני 1 דקה, גולדן191 כתב:

https://he.aliexpress.com/item/1005008320030856.html

יש ביקורות חיובות לגבי CarPlay

באחריותך לבדוק שיש מספיק מהן לפני רכישה

תהנה

תודה, אבל יש שם רק 28 ביקורות שחלקן גרועות,
אשמח לקבל לינק למוצר שמישהו ניסה בעצמו.

פורסם (נערך)

https://www.amazon.com/Jemluse-Wireless-CarPlay-Adapter-Upgraded/dp/B0DGV4T6BK

שים לב, יש גם ביקורות ביוטיוב על ה Jemluse הזה.

יקר יותר, וגם אני במקומך הייתי מחכה 4-5 ימים לראות אם יש פה מישהו שמכיר מנסיון. בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

אגב, כעת כאשר אני חושב שוב על הנושא, זה אומר שאם אשתמש במתאם כזה, אז הטלפון לא יטען בנסיעה.
ואם כבר אני מחבר אותו לכבל כדי להטעין בנסיעה, אז בעצם לא צריך את הדונגל הזה, לא?

פורסם

אלא אם כן יש אצלך משטח טעינה אלחוטי או שתקנה מעמד לטלפון שתומך בזה.

מן הסתם שאם מחבר חוטי ומתחבר דרכו לקארפליי גם כך, אז אין צורך במתאם אלחוטי.

פורסם

הטעינה דרך השקע USB שמשמש לcarplay/אנדרואיד אוטו מאוד איטית.

לכן יש טעם בחיבור דונגל אלחוטי אם רוצים להטעין דרך מטען סביר +.

אני אישית משתמש גם בדונגל אלחוטי וגם בשקע טעינה 12V, הדונגל מתחבר אוטומטית כשאני נכנס לרכב ולא צריך כל פעם לחפש את הכבל ולחבר אותו ואם אני צריך להטעין אני מטעין דרך המטען שנמצא אצלי ב12V ושבאמת מטעין משהו (בניגוד לשקע של האנדרואיד אוטו שבקושי מטעין משהו)

קח בחשבון שרוב הדונגלים באלי דיי זבל ויסבלו מבעיות טעימות וקיטועים. אז תוודא שאתה מזמין דונגל מיצרן אמיתי כמו למשל הCarlinkit .

• אהבתי 1
פורסם

לא נתקלתי בטעינה איטית בשימוש באנדרואיד אוטו ברכבים שונים לצורך הענין. למה שיהיה שונה עם הקארפליי? לדעתי מה שהשקע מאפשר מבחינת הספק, יעבוד כך. 

פורסם

היה לי לחודשיים קורולה היברידית שנת 2020, טעינה איטית להחריד דרך שקע ה-USB, חיברתי מטען לרכב מעליאקספרס של אחת החברות נדמה לי של toocki ועבד מהיר

אני לא בטוח שגם לדגמים של 2023 ומעלה, שקעי ה USB שם יכולים לספק יותר מ 5V/2A או 3A, רחוק מטעינה מהירה (כ 30W או 65W ויותר)

פורסם
לפני 14 שעות, Gavrik כתב:

הטעינה דרך השקע USB שמשמש לcarplay/אנדרואיד אוטו מאוד איטית.

לכן יש טעם בחיבור דונגל אלחוטי אם רוצים להטעין דרך מטען סביר +.

אני אישית משתמש גם בדונגל אלחוטי וגם בשקע טעינה 12V, הדונגל מתחבר אוטומטית כשאני נכנס לרכב ולא צריך כל פעם לחפש את הכבל ולחבר אותו ואם אני צריך להטעין אני מטעין דרך המטען שנמצא אצלי ב12V ושבאמת מטעין משהו (בניגוד לשקע של האנדרואיד אוטו שבקושי מטעין משהו)

קח בחשבון שרוב הדונגלים באלי דיי זבל ויסבלו מבעיות טעימות וקיטועים. אז תוודא שאתה מזמין דונגל מיצרן אמיתי כמו למשל הCarlinkit .

תודה, אפשר לינק למוצר הספציפי שאני צריך? הלכתי לאיבוד ברשימת המוצרים באתר Carlinkit.

פורסם

זה גם תלוי בך, בסינון של הנמכרים ביותר יש דגם של 250 ש"ח ואז אחד קצת יותר זול, ואז דגם של 613 ש"ח שכולל גם סטרימר עם 8 ג'יגה ראם ו 128 גי'גה רום לצפיה בסרטים ברכב

יש מצבים שאתה מחכה ברכב לגברת שתגיע וצריך להעביר את הזמן..?

פורסם
לפני 14 דקות, גולדן191 כתב:

זה גם תלוי בך, בסינון של הנמכרים ביותר יש דגם של 250 ש"ח ואז אחד קצת יותר זול, ואז דגם של 613 ש"ח שכולל גם סטרימר עם 8 ג'יגה ראם ו 128 גי'גה רום לצפיה בסרטים ברכב

יש מצבים שאתה מחכה ברכב לגברת שתגיע וצריך להעביר את הזמן..?

תודה, אבל אני רוצה אך ורק גישה אלחוטית ל CarPlay, מכשיר הכי קטן, זול אבל הכי אמין, בלי עוד פיצ'רים.
תוכל בבקשה לשלוח לינק?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...