Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע פרטים מדויקים, אבל...

משיחה שהיתה לי עם בחור שלא חסר לו כסף, נאמר לי שהמגנום זוללת כסף מכל הבחינות, ובעיקר בסולר ובביטוח !!

הוא מכר את המגנום (4X4) וקנה וולוו S70 2.5 (אם אני לא טועה-טורבו) ואמר שהיא יותר חסכונית !!! :shock:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

לאחד מדודי (מתוך ה-13) יש מגנום חדשה שטוחנת דלק בצורה כמעט לא הגיונית

אבל!!!

בכלזאת המגנום הוא כלי עבודה נוח וטוב מנסיון עבודה אישי. וגם נהנתי איתו הרבה בשטח

נ.ב

אני אישית הייתי כבר הולך על היילוקס (רק בגלל האמינות)

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

אני מתלבט בין הטנדרים כפולי ההנעה.

הרכב כמעט ולא ישמש בתור כלי עבודה אלה יותר כפריבט בחיי היום יום ולטיולים בסופי שבוע, אולם לצריכת הדלק ישנה חשיבות משמעותית.

מה אתם חושבים איזה טנדר הוא באופן יחסי הכי חסכוני?

פורסם
הכונה כפולי הנעה וגם הנאה

התכוונתי ל-4X4....

לפי זה שדיברתי איתו - בור בלי תחתית....

לפני שאתה קונה את האוטו תפנה לחברת ביטוח, תשאל כמה למגנום...

אני במקומך הייתי לוקח את האיסוזו, יותר קשוח... ויותר מרווח

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

בין 5 ל-7 ק"מ לליטר בכל הטנדרים, תלוי בכובד הרגל....

ביטוח מקיף בין 7000 ל-12000 ש"ח לשנה, תלוי בגיל ובעבר הביטוחי.

אם אחד הפרמטרים הוא חיסכון - שכח מזה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי מגנום 4X4 ידנית 2001 שקניתי חדשה.

אחרי 95K ק"מ אני יכול לדווח על צריכת דלק של 1:9 בין עירוני טהור ופחות מזה בתנאים אחרים. הכי גרוע זה בנסיעת שטח מועמס ואז זה בסביבות 1:6.

הביטוח יקר להחריד אלא אם אתה עונה על קריטריונים מקלים. אני משלם בערך 6K לשנה על המקיף כי אני מעל 40 , ללא תביעות , אזור מגורים פחות גניב וכו. שמעתי שמבקשים אפילו 15K בנסיבות אחרות.

הטנדר עצמו נ - ה - ד - ר. גם בכביש וגם בשטח. הגבהתי אותו מעט והרכבתי פלטות הגנה ופירקתי את המדרגות אבל חוץ מזה שום שיפור ואין גם צורך לרוב המחלט של הדברים כי יש לו נועל דיפרנציאל מקורי (סטנדרט) שעושה את כל ההבדל.

במושב האחורי צפוף כמו בכל הטנדרים היפנים.

שלח לי ה"פ אם אתה רוצה יותר מידע.

נמרוד

tarog dec2002.jpg

• תוכן חדש...