Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא נראה לי שיש בעיה בסיפור המתואר. הרי הכל נעשה כן בתום לב. כך שלא היה:

https://he.wikipedia.org/wiki/הצעה_וקיבול

לפני 6 שעות, Be roo כתב:

הנקודה הבעייתית היא שהוא הודיע להם על פרישה אחרי שהוא מצא דירה אחרת, לא לפני.

אבל הוא התחיל לחפש דירה אחרת רק כשהיה נראה שלא יצא כלום מהמשא ומתן שנפל בסוף, וגם היו אילוצי זמן.

אם לא היה מוצא חלופה הולמת אולי היה מוצא את עצמו נאלץ בסוף להסכים, אבל זה רק בגלל תוספת אילוצים נוספים כגון עוד זמן שעבר.

לפני 4 שעות, סולל הדרך כתב:

וכן... זה עלה לי שכר טרחה לא צנוע של העו"ד שהכין את החוזה.

איזה אחוז ממה שהיה אמור להיות משולם על עסקה מלאה?

לפני 5 שעות, פינדר כתב:

ובסוף גם אם התביעה נדחית וגם אם השופט יפסוק על הוצאות, הן כנראה לא תכסינה את העלות האמיתית ובטח לא את הדאגות והלחץ.

זכור לי שקראתי שבניגוד לעבר, בימינו ההוצאות אמורות להיות ריאליות-קונקרטיות. לפחות באופן יבש.

אולי שופטים עדיין עושים בפועל מה שהם רוצים, אם הנושא הזה עדיין לא הגיע לעליון.

עריכה אחרונה על ידי elera
  • אהבתי 1
  • תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצד השני, יהיה קשה עד בלתי אפשרי שהוא מצא דירה אחרת וא החליט לבטל. 

אני מצטרף לכך דיש כאן מספיק עילות לבטל חוזה בצורה סבירה ובתום לב (יותר מדי קשיים שהערימו עליו וכתוצאה מכך הוא נבהל והחליט שסה לא בשבילו).

מצטרף לישנים בשקט. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתמול הבחור סיפר לי שאחרי התייעצות עם העו"ד שלו, הוחלט להמשיך הלאה. לדבריו קשה להאמין שיצליחו להוכיח נזק שמצדיק ללכת לתביעה והם פשוט כועסים שהפסידו הזדמנות למכור מעל מחיר השוק. סה"כ כל התהליך של המו"מ לקח באזור החודש פחות או יותר.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

אתמול הבחור סיפר לי שאחרי התייעצות עם העו"ד שלו, הוחלט להמשיך הלאה. לדבריו קשה להאמין שיצליחו להוכיח נזק שמצדיק ללכת לתביעה והם פשוט כועסים שהפסידו הזדמנות למכור מעל מחיר השוק. סה"כ כל התהליך של המו"מ לקח באזור החודש פחות או יותר.

סתם שאלה - היה מעורב בסיפור הזה אולי מתווך??

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

המתווך לדעתי הוא הסיבה שהגיעו למצב הזה...

המכר שלי אמר למתווך למסור למוכרים שעניין התשלומים קריטי עבורו, המתווך אמר לו כן כן תהיה לי תשובה עוד יום יומיים, עברו יומיים ולא קיבל תשובה, נלחץ ומצא משהו אחר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

המכר שלי אמר למתווך למסור למוכרים שעניין התשלומים קריטי עבורו, המתווך אמר לו כן כן תהיה לי תשובה עוד יום יומיים, עברו יומיים ולא קיבל תשובה, נלחץ ומצא משהו אחר.

איזה תת-רמה של מתווך

אז בכלל יש לו אופציה להראות שהמתווך בעצם לא ביצע את העבודה שלו כראוי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תבין איזה בדיחה זה, הבן אדם יכל לעשות מהעסקה סכום של סופרמיני חדשה מ"עבודה" של כמה שיחות טלפון.

פורסם

לפי החוק, המתווך צריך להראות שהוא ביצע לפחות 3 פעולות שיווק, והעביר מידע מהקונה למוכר (זה כמובן בגדול בגדול בגדול) בשביל לקבל את מנת חלקו בעיסקה.

אז לא משנה מה עשה המתווך הוא בעצם טירפד את העיסקה שהוא היה אמור לבצע ביעילות ומהירות.

המלצתי לאור המידע הנ"ל. לבקש ממנו (הקונה) לתעד את כל השיחות שהוא ביצע לאורך כל תהליך המו"מ. בין אם מול המתווך או המוכר או כל מי שעזר בעיסקה הזו, כולל העו"ד.

בת'כלס יש פה קייס להפיל על המתווך השלומיאלי הזה.. מצטער שזה נופל על המתווך אבל בחייאת דינק..

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

הוא התקשר למתווך לפני שהוא פוצץ את העסקה?

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

לפי החוק, המתווך צריך להראות שהוא ביצע לפחות 3 פעולות שיווק, והעביר מידע מהקונה למוכר (זה כמובן בגדול בגדול בגדול) בשביל לקבל את מנת חלקו בעיסקה.

אז לא משנה מה עשה המתווך הוא בעצם טירפד את העיסקה שהוא היה אמור לבצע ביעילות ומהירות.

המלצתי לאור המידע הנ"ל. לבקש ממנו (הקונה) לתעד את כל השיחות שהוא ביצע לאורך כל תהליך המו"מ. בין אם מול המתווך או המוכר או כל מי שעזר בעיסקה הזו, כולל העו"ד.

בת'כלס יש פה קייס להפיל על המתווך השלומיאלי הזה.. מצטער שזה נופל על המתווך אבל בחייאת דינק..

לדעתי המתווך עשה יותר מ3 פעולות, גם הראה להם פעמיים את המקום, גם תיאם להם את הביקורת של השמאי בנכס, וכמובן העביר מידע ראשוני בין הצדדים עד שזה עבר לעורכי הדין שהתעסקו בניסוח החוזה.

לא יודע אם יש לו תיעוד, הרוב היה בטלפונים כולל העניין של חשיבות סדר התשלומים. מניח שהוא יכול להראות שהיתה התכתבות בין עורכי הדין לגבי לוח התשלומים שנעצרה באמצע ולא הגיעו להסכמות.

אם המוכרים רוצים לתבוע את המתווך זה עניין שלהם, המכר שלי לא מחפש נקמה באף אחד. רק רוצה שבעוד כמה חודשים יהיה לו בית לעבור אליו.

לפני שעתיים, om2 כתב:

הוא התקשר למתווך לפני שהוא פוצץ את העסקה?

השיחה למתווך היתה פיצוץ העסקה. אחרי יומיים שהמתווך לא חזר אליו, הוא הלך לראות דירה אחרת ואחרי שהבין שהיא טובה יותר, מיד התקשר למתווך לומר לו שהוא יורד מזה. 

הטעות שלו היתה שלא הודיע קודם כל לעו"ד שלו.

פורסם

מה קרה אחרי שהוא הודיע למתווך שהוא יורד מזה? הצד השני אמר למתווך שהוא מסכים לתנאי התשלום שהחבר רצה?

כי אם לא, נראה שבכלל אין בעיה, לא?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 שעות, stx כתב:

מה קרה אחרי שהוא הודיע למתווך שהוא יורד מזה? הצד השני אמר למתווך שהוא מסכים לתנאי התשלום שהחבר רצה?

אחרי זה העו"ד שלו קיבל מייל חמוץ מהעו"ד שלהם, שאומר שהפערים לא היו כאלה גדולים ושהם הפילו את העסקה כי הם ראו דירה אחרת ושהם לא בסדר.

פורסם

בסוף עסקה נופלת על הפערים שנשארו גם אם הם לא גדולים.

הוסבר מההתחלה שלוח התשלומים הוא נתאיממהותי, קיבלו פעמיים הזדמנות ולא הגיעו לעמק השווה. 

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...