Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום שהעיריה תסדר את הכבישים באיזור התעשיה הזה (שנראה כמו הארלם אחרי פיגוע המוני) היא מתנכלת לעסקים (?!) שאשכרה משלמים לה מיסים כל חודש.

פשוט הזיה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אין לי מושג מה קורה במכון הספציפי הזה.

אבל ראיתי אצל לא מעט מכוני טסטים שיש תור לאורך חצי רחוב מה שגורר חסימת הרחוב. לפעמים יש גם "סדרנים" מטעם המכון שחוסמים כניסה של מכוניות שלא באות לטסט כדי לווסת את העומס ברחוב.

לי כאזרח פשוט זה לא נוח פעמיים.

גם כל פעם שאני צריך לעבור ברחובות האלה, עומס מטורף. אי אפשר לעבור. 

וגם בזמן שאני בתור לטסט, לא נוח ולא נעים לי לתקוע את כל הרחוב.

האם זה קרה שם?

אין לי מושג. לא מכיר את המכון הזה.

יחד עם זאת. מניח שרכבים שקיבלו קנסות לא היו בשטח הפרטי של המכון אלא בכביש הציבורי או על מדרכות.

.

פורסם
לפני 32 דקות, om2 כתב:

אין לי מושג מה קורה במכון הספציפי הזה.

אבל ראיתי אצל לא מעט מכוני טסטים שיש תור לאורך חצי רחוב מה שגורר חסימת הרחוב. לפעמים יש גם "סדרנים" מטעם המכון שחוסמים כניסה של מכוניות שלא באות לטסט כדי לווסת את העומס ברחוב.

לי כאזרח פשוט זה לא נוח פעמיים

פעם (בגלל שעבדתי קרוב) ניסיתי לחרוג ממנהגי ולעשות שם טסט (ברחובות) וזה היה פשוט סיוט. עשיתי אחורה פנה ועפתי משם. הכל פרטאצ' אחד גדול, אין סימון נורמלי וכניסה וליציאה, פקוק *כל הזמן*. פשוט איזור לא נעים.

אני עושה טסט קבוע ב"יד יצחק" בראש העין מאז שנפתח (נדמה לי ב 2016).

כן, גם שם יש תור משתרך החוצה אבל יש סדרן *קבוע* שמקפיד שכולם יהיו בצד ימין (וכן, זה רחוב דו סיטרי עם מסלול לכל כיוון וברור שזה חוסם מסלול אחד וזה לא נעים בכלל) אבל סה"כ זה עובד ומי שמגיע לאיזור מכיר ויודע את הדרכים.

• אהבתי 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני שעתיים, om2 כתב:

אבל ראיתי אצל לא מעט מכוני טסטים שיש תור

ואם יש פקק בכניסה לחניון של קניון בגלל מבצע? או פקק בתחנות דלק בגלל העלאת מחירים צפויה? או פקק באיילון כי הרבה אנשים רוצים להגיע הביתה?

ממתי לעמוד בפקק זו עבירה? למה העובדה שהפקק מוביל לבית עסק מסויים משנה משהו? 

לפני שעתיים, om2 כתב:

"סדרנים" מטעם המכון שחוסמים כניסה

זה לא חוקי, אבל לא קשור לנהגים הממתינים.

לפני שעתיים, om2 כתב:

גם כל פעם שאני צריך לעבור ברחובות האלה, עומס מטורף. אי אפשר לעבור. 

לי לא נוח שיש פקקים בכל איזור פארק הירקון בכל פעם שיש הופעה, זה לא הופך את הנהגים שמגיעים ומחכים להכנס לחניון לעבריינים.

לפני שעתיים, om2 כתב:

וגם בזמן שאני בתור לטסט, לא נוח ולא נעים לי לתקוע את כל הרחוב.

גם לי לא, אבל זה לא אומר שעברנו עבירה.

אין לי מושג אם יש מחסור במכונים, או שהבדיקות התארכו עם דרישות נוספות, אבל זה אכן הפך למטלה מאוד לא נעימה לקחת את הרכב לטסט. אבל אם הבעיה קיימת בכל המכונים, אז היא לא של המכונים, ובטח לא של הנהגים.

• אהבתי 2
פורסם

מה סעיף האישום על עמידה בפקק?

אני מקווה שייווצר פקק בבית המשפט העירוני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סיוט של מקום. גם יוצר פקק שמפריע לכולם, גם אתה כל הזמן בלחץ כי מגיעים אנשים מכל מיני כיוונים והתור הוא לא באמת תור. גם הצורך לרדת מהרכב כדי להחתים את הטפסים לפני הטסט, כשבמקומות אחרים יש עובד שלוקח ומחזיר את הטפסים. וכבר קרה לי שעקפו אותי בזמן הזה, כי ברוב חוצפתי לא השארתי את הרכב מונע כמו שהם דורשים.

בפעם האחרונה נסעתי מרחובות ללוד ועשיתי בחצי זמן ובלי לחץ.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 שעות, איציק נ. כתב:

במקום שהעיריה תסדר את הכבישים באיזור התעשיה הזה (שנראה כמו הארלם אחרי פיגוע המוני) היא מתנכלת לעסקים (?!) שאשכרה משלמים לה מיסים כל חודש.

פשוט הזיה.

מה מתנכלת? דואגת להם לפרנסה.

ציטוט

בעקבות תלונות רבות של בעלי עסקים על חסימת יציאות וכניסות למוסכים

לא חוסמים כניסות ליציאות למוסכים, לא נכנסים לצומת שאינה פנויה, לא עוצרים על מעבר חציה, לא נדחפים לתור של רכבים, ולא מתחכמים. זה הישראלי שפשוט חייב להידחף, ולכן הוא קיבל דו"ח.

פורסם
לפני 3 דקות, mcaspi כתב:

מה מתנכלת? דואגת להם לפרנסה.

דואגת לעצמה לפרנסה ומבריחה את הקליינטים של המכון רישוי... אז למי היא מתנכלת ?

במקום שתגיע למקום עם מהנדס ומכונת סימון כבישים ותסדר שם את הכביש שנראה כמו דרך נורמלית בעזה - הם שולחים פקח עם פנקס דוחות.

פח אשפה של מקום,  לא דורך שם יותר.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כרחובותי,אכן ניסיתי 3 פעמים להגיע למכון הזה לעשות את הטסט השנתי בשלוש הזדמנויות שונות , וכשראיתי את התור שמשתרע מהכניסה למכון-לאורך הרחוב ומתפתל לרחובות הסמוכים, ויתרתי ונסעתי למכון הטסטים באשדוד.

מה אומר לכם- שמיים וארץ.

בתוך כרבע שעה מהגעתי-הטופס החתום היה בידי.

פורסם
לפני 23 דקות, איציק נ. כתב:

דואגת לעצמה לפרנסה ומבריחה את הקליינטים של המכון רישוי... אז למי היא מתנכלת ?

במקום שתגיע למקום עם מהנדס ומכונת סימון כבישים ותסדר שם את הכביש שנראה כמו דרך נורמלית בעזה - הם שולחים פקח עם פנקס דוחות.

פח אשפה של מקום,  לא דורך שם יותר.

אני נוטה יותר להאמין לטענה שבעלי העסקים באיזור התלוננו לעירייה, ולא לרצון של העירייה לפרנסה. נראה שהיקף פעילות המכון כבר לא מתאים לאיזור כפי שהיה בעבר. אז כנראה הפתרון הוא אפליקציה או מעבר למקום אחר, ולא משהו קוסמטי כמו סימון הכביש כפי שכתבת, כי פשוט המקום מוגבל.

פורסם

הנהגים אינם אשמים, לא ברור לי באיזה סעיף נותן להאשים אותם.

אם המכון מפריע לסביבה שהעיריה תשלול לו את רישוי העסק לפי נוהל תקין, אם זה אפשרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ציטוט

בעקבות תלונות רבות של בעלי עסקים על חסימת יציאות וכניסות למוסכים

תקנה 72(א)(3):
לא יעצור אדם רכב ולא יחנה אותו – באופן הגורם להפרעה לתנועה? אנערף.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...