Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

יש לי זוג חברים ש'נתקעו' בטיול לפריז ושוקלים את צעדיהם לשבועות הקרובים. הצעתי להם להעביר את הזמן אצלי בברצלונה אבל הם חוששים שכאשר תתחדשנה הטיסות לארץ זה יהיה בהתראה קצרה מאד ולכן כדאי להישאר קרוב לשם. 

הבעיה היא שהם לא יודעים היכן בטוח ונוח לוגיסטית לעשות זאת, ואני לא ממש יכול לעזור עם מידע כזה כי כשאני מסתובב ברחבי אירופה אני נראה כמו אוקראיני ולא דובר עברית בשוטף. לכן אשמח אם מישהו פה יוכל לספר מהיכרות אישית או להפנות למקור מידע רלוונטי שיעזור להם למצוא איזה פרבר שקט, לא מוסלמי מדי ומקושר היטב עם תח"צ לעיר הגדולה, כדי להתאחסן בו תקופה ולהפוך את זה לחווייה חיובית ככל האפשר.

מודה לכם מראש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם עוד רלוונטי, אכתוב מנסיוני וממה שאני יודע:

הרובע ה16 הוא אזור עם ריכוז יחסית גבוה של יהודים. בטח לא תהיה בעיה להיות שם.

אם יקר מדי, הרובע ה13 מלא במהגרים אסייתיים, יש שם גם בתי ספר יהודים וסופרמרקטים כשרים. לא מכיר אירועים חריגים שהיו שם.

אנחנו היינו בפעם האחרונה, לפני שנה וחודש בערך, ברובע ה9 במלון בשם france albion והיה לנו גם ממש מעולה. דיברנו עברית בינינו (4 אנשים) והכל היה בסדר.

לפרברים שהם לא neuilly sur seine או פרבר עשיר אחר עם שיטור נורמלי, לא הייתי מתקרב.

לא הייתי מחפש גם ברובעים 18-19, כל האזור של gare du nord.

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני לא יכול לעזור לצערי, רק אנקדוטה קטנה- התחבורה בצרפת מצויינת, רכבות מהירות מאוד ובשעה נסיעה אני די בטוח שתוכל למצוא מקום בלי מהגרים בכלל ובחצי מחיר מפריז.

לפני שנים הייתי נוסע בקביעות לפסטיבל מוזיקה בעיירה בשם אלבי- (ספציפית עיירה מאוד מתויירת, אבל במקרה שלך אפשר בטוח למצוא ערים זולות יותר) - היא נמצאת שעה נסיעת רכבת מטולוז שזו אחת מהערים הכי ערביות באירופה נראה לי- ומצד שני בעיירה הזו לא היה מהגר אחד (להוציא פוד טראק אחד שמכר שווארמה, חוץ ממנו הייתה עוד שווארמיה אחת בעיר ואפילו שם המוכרים היו "לא מהגרים")

קיצר שווה לבדוק מה יש במרחק נסיעת רכבת, אני בטוח שזה גם יצא זול משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...