Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבוץ גלויות - עכשיו מבין מה עושים שם, תודה, תרמתם. 

היה לי עט נובע של דניאל הכטר עם מילויי תרמיל - חשוב לזכור תמיד לשמור את העט בכיס, כשהוא פונה כלפיי למעלה. 

כן גיליתי בדרך הקשה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, lanosforce כתב:

קיבוץ גלויות - עכשיו מבין מה עושים שם, תודה, תרמתם. 

חכה עד שתגיע לכרם התימנים. 

או לכריית גת. 

ונעבור למשהו שונה לגמרי: פינתינו "שיחות טלפון עם דלביוב מקצועי". 

והפעם:

[נותן הצעת מחיר על מספר פריטים, אחד מהם הופסק ולא ניתן לספק - זה נרשם בבירור על ההצעה]

טלפון זועם מדלביוב מקצועי: "עזוב שטויות, כל השאר בסדר. הפריט שלא ניתן לספק. מתי תוכלו לספק?"

-הופסק. אי אפשר להשיג. 

[X3]

"עזוב שטויות. מתי. תוכלו. לספק?!"

-יקח קצת זמן. כנראה כמה שנים. דבר איתי בשנת 2743 ונראה.

[ניתוק]

לפני 43 דקות, lanosforce כתב:

היה לי עט נובע

מהתיאור שלך אתה מתכוון כנראה לעט טובע.

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, ברווז כתב:

לוחמי הגרוטאות

בדרך לירושלים יש את נתיב ה-ל״ה שיירה של גרוטאות-מן הראוי היה לתת ללוחמים שם כלים שעובדים

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

אני יודע מי זאת סבתא ג'מילה, יפנים אוהבים את הסבון שלה.

סבון

מקלחת

אבל כמו קודמי, אני לא חושב במקלחת על יפנים

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 9 שעות, ברווז כתב:

מהתיאור שלך אתה מתכוון כנראה לעט טובע.

זה עט מטביע

לפני 51 דקות, גולדן191 כתב:

למה יש נבחרת דרום אפריקה אבל אין צפון אפריקה?

למה יש שלוש מדינות ששמן מתחיל ב״דרום״ מדינה אחת ששמה מתחיל ב״צפון״, מדינה אחת ששמנ מתחיל ב״מזרח״ אבל אף מדינה ששמה מתחיל ב״מערב״? 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התשובה עם דורון פישלר: למה צפון מקדוניה? 

Episode webpage: https://www.spreaker.com/episode/lmh-zpwn-mqdwnyh-htswbh--71195396

Media file: https://api.spreaker.com/download/episode/71195396/mp3_mst.mp3

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

סיפור מוכר. ריב עם יוון על השם - כדי שלא יהיה זהה לשם המחוז בצפון יוון. עיכב את ההכרה במדינה הדי מסכנה הזו בשנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שם לחתולה: גלי בהרב מיאווה.

היום מצאתי את עצמי בתוך תנועה זוחלת. הצלחתי לבלבל את עצמי לרגע כשמצאתי את עצמי מסנן "צבי ים".

מה?! מה הקשר שאלתי את עצמי.

I SEE TURTLES עניתי. בתוספת קללה או 2.

אני מאבד את זה כבר...:drinking::loco:

[אמיתי לגמרי]

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

השילוב בין תנועה זוחלת ו 9 שעות במשרד בתפקידים שדורשים לקרוא הצעות מחיר ולאשר הזמנה או לייצר הצעות מחיר ולנסות לקדם דברים, ועבודה עם SAP או חשבשבת וכו', גורמים לאדם בסופו של דבר מאד להנות מסרט כמו Office Space.

מזל שאפשר לגלוש באינטרנט בין לבין.

• תוכן חדש...