Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שילוח מיפן

פוסטים מומלצים

פורסם

מעדכן שהחל מה-16 במאי, דואר יפן (על פניו) חזר לשלוח לארץ (רק אווירי ו-EMS, בינתיים). מקווה שזה יוריד את מחירי השילוח לרמה קצת יותר שפויה - אני כבר חצי שנה מחכה להזמין כיסוי ללוח המחוונים (סתם יחידת פלסטיק במשקל 300 גרם), שעולה 30 דולר, והשילוח עם FedEx הוצע במעל 100 דולר. Fingers crossed. אעדכן אם החזרה של EMS לא טרמה...

• אהבתי 4
פורסם
לפני 13 שעות, chrono כתב:

מעדכן שהחל מה-16 במאי, דואר יפן (על פניו) חזר לשלוח לארץ (רק אווירי ו-EMS, בינתיים). מקווה שזה יוריד את מחירי השילוח לרמה קצת יותר שפויה - אני כבר חצי שנה מחכה להזמין כיסוי ללוח המחוונים (סתם יחידת פלסטיק במשקל 300 גרם), שעולה 30 דולר, והשילוח עם FedEx הוצע במעל 100 דולר. Fingers crossed. אעדכן אם החזרה של EMS לא טרמה...

הלוואי שיחזירו.

אגב אני הזמנתי מהאתר שאתה בטח מתכוון אליו, לכתובת בגרמניה ומשם לארץ.

חבילה בינונית, יצא בערך 30 יורו מגרמניה לארץ, ועוד כ 20 דולר לגרמניה, לא זול אבל עדיף מההצעה שלהם.

בכל מקרה גם אם יחזור הם לא בהכרח יחזירו את השילוח, שווה לפנות אליהם בפרטי 

Miata ND2

פורסם
לפני 17 שעות, chrono כתב:

סיקרנת אותי...אצלי במאזדה CX5 שנת 2013 חשבתי להחליף לוח שקוף של השעונים, שכבר שרוט וקצת מטושטש. רק לא הבנתי איך מפרקים...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
לפני 11 שעות, Or05230 כתב:

הלוואי שיחזירו.

אגב אני הזמנתי מהאתר שאתה בטח מתכוון אליו, לכתובת בגרמניה ומשם לארץ.

חבילה בינונית, יצא בערך 30 יורו מגרמניה לארץ, ועוד כ 20 דולר לגרמניה, לא זול אבל עדיף מההצעה שלהם.

בכל מקרה גם אם יחזור הם לא בהכרח יחזירו את השילוח, שווה לפנות אליהם בפרטי 

לא הבנתי למה השם של האתר הוא סודי. אני מנסה להזמין מ-Amayama, והם שולחים לארץ. פשוט עד כה הם הציעו משלוח רק עם FedEx, והעלות יצאה אסטרונומית. כעת - ממתין לתשובה סופית שלהם כמה זה יעלה בפועל עם EMS. העברה דרך אירופה זו אופציה מעניינת, אבל נראה לי רק עבור חלקים יקרים יותר - לשלם פי 2 מעלות החלק על השילוח עדיין נשמע לי יקר. וגם - מה עושים אם יש בעיות לקבל את המשלוח באירופה (כמו מסים שצריך לשלם, וכו')?

לפני 6 שעות, thebaron כתב:

סיקרנת אותי...אצלי במאזדה CX5 שנת 2013 חשבתי להחליף לוח שקוף של השעונים, שכבר שרוט וקצת מטושטש. רק לא הבנתי איך מפרקים...

אני בספק שאפשר להשיג רק את הפלסטיק השקוף, בטח צריך יהיה לוח שעונים שלם. אם תשיג אחד שלם, השאלה היא מה יהיה מסובך יותר - להסיר את הפלסטיק ולהעביר אותו ללוח שלך (אני מנחש שהוא מודבק), או פשוט להתקין את הלוח החדש (מה שמצריך קידוד קילומטראז' ואימובילייזר - אולי אפשרי עם ForScan). אבל בכל מקרה, לוח מחוונים חדש לדעתי יעלה לא מעט...

פורסם

לפני חודש הזמנתי לראשונה חלקים מAmayama. לא הייתה כל מניעה לשלוח לישראל.

אין לי רכב יפני, הזמנתי עבור לנדקרוזר של חבר.

המצחיק הוא, שאתה מכניס את המוצרים לסל, נותן לך מחיר למוצרים אבל חישוב דמי המשלוח נעשה ידנית. אחרי יממה קיבלתי הצעת מחיר למשלוח, נדמה לי בערך $62. שילמתי, החלקים נשלחו מהאמירויות עם Aramex. כעבור שלושה ימים כשהמשלוח יצא לדרכו קיבלתי החזר $32 "מכיוון שהאריזה שקלה בסוף פחות ממה שהערכנו". סה"כ שירות טוב מאוד, החלקים הגיעו תוך שבוע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כן, מהאמירויות לא הייתה בעיה לשלוח בשום שלב. אני ספציפית חיפשתי חלקים למאזדה שקיימים אצלם במלאי רק ביפן - כנראה שמיאטות פחות נפוצות באמירויות.

פורסם

מעדכן ש-Amayama חזרו אלי עם הצעת מחיר למשלוח עם EMS, והיא אכן הגיונית ומשמעותית יותר זולה מ-FedEx (כלומר, 25 דולר במקום 120). אמנם החלק לא במלאי בינתיים, והמחיר שלו יעלה ב-50% כשהוא יחזור, לטענתם - אבל זו כבר בעיה אחרת :)

פורסם

נראה שמפלים אותנו לעומת מדינות אחרות, כשלא נותנים לנו את האפשרות למשלוח בחבילה קטנה (עד 2 ק"ג עם מידות קטנות) במחיר נמוך יותר, כפי שהיה בעבר. שאל אם בא לך מה הסיבה.

פורסם
לפני 4 שעות, mcaspi כתב:

נראה שמפלים אותנו לעומת מדינות אחרות, כשלא נותנים לנו את האפשרות למשלוח בחבילה קטנה (עד 2 ק"ג עם מידות קטנות) במחיר נמוך יותר, כפי שהיה בעבר. שאל אם בא לך מה הסיבה.

החבילה שלי לא במידה קטנה (אמנם קלה, אבל זה בגודל של קופסת נעליים, אני לא בטוח אם זה מספיק קטן בשביל דאור רגיל).

לפני 3 שעות, Or05230 כתב:

@chrono אני דיברתי על impex שבדר״כ מעט יותר זולים ממי שציינת

מעניין. לא שמעתי עליהם - אני עד כה נחשפתי רק ל-Amayama, Tosshin ו-YoshiParts. אבדוק אותם גם.

פורסם
לפני 15 דקות, chrono כתב:

החבילה שלי לא במידה קטנה (אמנם קלה, אבל זה בגודל של קופסת נעליים, אני לא בטוח אם זה מספיק קטן בשביל דאור רגיל

אפשר.

אפשר בדואר רגיל עד 20 ק"ג ו180 ס"מ מידות חיצוניות במצטבר.

שלחתי דברים ענקיים בדואר.

אבל מאז שהדואר עברו לפרטי, הם מוסיפים דמי עמילות והקצאת אשראי על המיסים, ככה שנהיה פחות אטרקטיבי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

כרגע הזמני משלוח מעולים - שבוע מהיציאה בטוקיו ועד הקליטה במודיעין.

בתאריך 20.5.2025 בשעה 20:38, amosbmw כתב:

אפשר בדואר רגיל עד 20 ק"ג ו180 ס"מ מידות חיצוניות במצטבר.

לא בדואר רגיל, זה עובר לקטגוריה דואר חריג\דואר חבילות ויקר יותר. כל עוד זה דואר חבילות ולא EMS, השחרור הוא כמו כל דבר דואר אחר.

עריכה אחרונה על ידי shake
  • תוכן חדש...