Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשמלי או פלאג-אין

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את הרכב ליסינג מהעבודה, מתלבט בין שני רכבים XPENG G6 או BYD SEAL U PHEV , דלק או חשמל הם לא שיקול (גם החשמל שמשמש לטעינה הוא על חשבון העבודה), הבחירה הראשונית היא ה G6 שאני מאוד אוהב אותו.

היו ברשותי שלושה רכבים חשמליים כך שאין לי חרדת טווח, מאוד אוהב את הנסיעה ברכב חשמלי ויש לי בבית עמדת טעינה מהעבודה ועמדה נוספת בעבודה, הרכב המוחלף הוא MG PHEV כך שהתרגלתי שאין צורך לדאוג שהרכב יהיה טעון.

מבחינת מראה ונסיעה וכמובן איבזור מעדיף את ה G6 (למרות שהוא STANDARD RANGE), הBYD זה פשוט הנוחות בדלק.

פורסם

אתה מכיר את פרופיל השימוש שלך - לא נוכל החליט בשבילך. ואם בכל זאת אתה רוצה תשובה - אז ה-XPENG בלי לחשוב פעמיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני כבר יותר משנתיים עם ATTO-3, מנסה להבין מה פספסתי. 

נוחות בדלק? שמה? 

אחת לכמה ימים לעצור באמצע נסיעה (ביום חם / קר / סתם יום ממהר) בשביל לתדלק? למה הצרה הזאת? 

רעש של גיר + מנוע + שלל מרעין בישין? 

באמת שאני לא מתגעגע לזה.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 21 שעות, לב טוב כתב:

אני כבר יותר משנתיים עם ATTO-3, מנסה להבין מה פספסתי. 

נוחות בדלק? שמה? 

אחת לכמה ימים לעצור באמצע נסיעה (ביום חם / קר / סתם יום ממהר) בשביל לתדלק? למה הצרה הזאת? 

רעש של גיר + מנוע + שלל מרעין בישין? 

באמת שאני לא מתגעגע לזה.

רשמתי שאני אוהב את הנסיעה בחשמלי ואך פעם לא היתה לי בעיית טווח, אי אפשר להתעלם מהעובדה שברכב בנזין לא צריך יותר מידי תכנונים, נכנסים ונוסעים, מקסימום עוצרים דקה לתדלק

פורסם (נערך)
בתאריך 14.5.2025 בשעה 11:24, guccii800 כתב:

היו ברשותי שלושה רכבים חשמליים כך שאין לי חרדת טווח

-----

הרכב המוחלף הוא MG PHEV כך שהתרגלתי שאין צורך לדאוג שהרכב יהיה טעון.

תחליט: יש או אין חרדת טווח? לדאוג שהרכב טעון זה ביטוי לחרדת טווח

אם אין אז בודאי ה G6. 

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

לדאוג לרכב טעון זה לא חרדת טווח, ב 47K ק"מ בשנה שהרכב החשמלי היה אצלי נדרשתי אולי שלוש פעמים לטעון קצת בדרך בזמן ששותה קפה על מנת שלא אגיע הביתה עם טווח גבולי

פורסם

אם הניסיון שלך מצויון עם רכבים חשמליים, ואתה עצמך מודה שזה לא הפריע לך עד עכשיו, אני לא רואה סיבה לחזור לרכב עם מערכת הנעה מיושנת. 

אין בזה טעם.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...