Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, dani666 כתב:

30/40 מטר ליסוע לא יגרמו נזק.  2.8 ק'מ זה ספור אחר.  קח קצת אוויר ותרגע.

נמחק תוכן מתגרה ומטופש.

Green בתחפושת, אתה על חבל דק.

פורסם

אני חושב שיש דרך להעביר מסרים בלי לאבד חבר לא? בבקשה בואו נשמור על שיח מכבד. 

• רעיון טוב! 5

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

26,000 ק'מ, בוצע טיפול 30000 -

image.thumb.png.4a81deff276aa005a5183b495d9fdce9.png

אין עלות, כי הבעלים המקורי רכש את חבילת ה 5 שנות אחריות ו 3 טיפולים חינם.  זה היה הטיפול השני.

ועכשיו, אחרי כשנה, קצת חוות דעת - אשתי מרוצה.  ועכשיו נגיע ליתר.  אני מאוכזב. נכון, ביחס ל c4 פיקאסו האלקטרוניקה למיניה השתכללה פלאים - אבל זה עניין של מכונית חדשה יותר ורמת גימור גבוהה יותר מהפיקאסו שהיה לנו.  ואין ספק שיש יתרונות לאלקטרוניקה. אבל בזה זה מסתיים לדעתי.

תכנון פנים - בושה וחרפה ביחס לתכנון המדהים של ה c4 פיקאסו.  תא טען - בפועל קטן יותר (קצר יותר עם קו מתניים גבוה יותר שמרמה בחישובי הנפח).  מרווח רגלים מאחור - קטן יותר.  וזה לא הכל - קורה B (שבין שורות הכסאות בפיקאסו היתה קדימה יותר.  היית פותח את הדלת ומכניס בנחת על המרווח ברצפה בין הכסאות טלוויזיה ענקית באריזה שלה.  ב c5 הקורה מאחורי הכיסא הקדמי ואין גישה "ישירה" למרווח הזה (שגם מראש צר יותר).  והקונסולה המרכזית ביחס לאין קונסולה ב c4.... בכלל.  אפילו בכיסא האמצעי בשורה השניה - אין את העיגון העליון (מאחורי המושב) לכסא תינוק.

רעש - מורגש יותר ואני לא מדבר על המנוע.  ממש מאכזב.

ואם כבר דיברנו על המנוע - מאכזב.  צריכת דלק של 15 ק'מ לליטר (1492 ק'ג)?  לדיזל?  הפיקסו (1310 ק'ג) עם ה thp165 עם אותה נהגת (בעיקר.  וגםן קצת אותו נהג) באותו פרופיל נסיעה (עכשיו יש אפילו קצת פחות עירוני) השיגה 1:12.  ה 208 (1125 ק'ג) דיזל בנסיעה כמעט אך ורק עירונית (חיפה.  נסיעות קצרות) משיגה כ 1:17 ק'מ לליטר.  אז אוקיי, חלק זה המשקל אבל ההבדל בין הפיקסו לאיירקרוס לא כזה גדול מצד אחד ובנזין נגד דיזל מצד שני.  מאכזב.

אז זהו לבינתיים.  אל תקנו איירקרוס אם היה לכם פיקסו ואתם מעריכים סדור פנים חכם (אבל זה בטח נכון גם למכוניות אחרות 🥲 ).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

רק אוסיף, שאם כבר מדברים על סידור פנים חכם, אז ה-C4 Picasso, פחות מוצלח מה-Xsara Picass, שלטעמי הוא  רכב המשפחתי האולטימטיבי (אולי חולק בתואר עם המולטיפלה הגאונית). 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אכן - משהו בספסל האחורי שמביא איתו כביכול כמה הברקות פשוט גאוניות - הלך פשוט לאיבוד ביישום. 

החלוקה של הספסל הזה לשלושה מושבים ותעלה נמוכה - גאונות.

היכולות של המושבים לזוז טיפה קדימה ובכך להגדיל שטח תא מטען - גאונות. 

העובדה שלכל כסא כזה עיגון איזופיקס משלו - נהדר. 

והעובדה שניתן להשכיב את שלושתם שטוח וגם להעלות את המגש התחתון של תא המטען להטענה שטוחה לחלוטין - גאוני. 

בפועל - 

גם כשהמושבים במנח הכי רחוק שלהם - אין מרווח מספק לרגליים בשביל אנשים מעל גובה 1.70 במקרה הטוב - זה ספסל שמתאים לשלושה ילדים עד בגירים. 

החגורה עם העיגון שלושה מיקומים זה פשוט הזיה לתפעול. 

מבחינת שקט נסיעה אני דווקא מרוצה מאוד מהרכב ואצלי זה הדגם הלא מאובזר - פחות מבודד לדעתי גם. 

מבחינת צריכת דלק - אכן לא מרשים בכלל בכלל ביחס לדיזל - אני רואה צריכת דלק 1:14.5 תכלס. 

עדיין מרווח התדלוקים שלי מאז שרכשתי את הרכב הזה הוא פעם בשבועיים עד שבועיים וחצי וזה מבחינתי - חוויה נהדרת רק חבל שמערכות האקלים של הרכב הזה אם לא אבטל אותן ואזיק לסביבה - יהפכו גם את הטיפת חסכון הזו - להפסד. 

יש דברים ברכב הזה שאני פשוט מעריך עוד הרבה לפני שאני גם אציין - אוהב. 

בעיקר הנוחות והעובדה שלהרכב המשפחתי שלי כרגע - גם בחמש שנים הקרובות - הוא פרקטי מאוד. 

אבל בכל השאר - כן, תחושת האכזבה מובנת היטב. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...