Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קנייה של סוזוקי קרוסאובר שנת 2014 יד 3 עם 100,000 ק''מ בלבד. 

הבנתי שיש בעיה בגיר לרכבים מסוג זה , השאלה היא האם זה בעיה שהיא גורפת לכל הרכבים, או שזה נובע מלקויי תחזוקה ? 

אשמח למי שיש או התנסה עם הרכב הנ''ל יודע להגיד האם יש פה תקלה כרונית עם הגיר . 

סך הכל לרכב יש נתונים טובים , ללא תאונות וכו'. מתלבט האם כדאי לקחת את הסיכון בקשר לגיר . 

תודה לכל העוזרים . 

פורסם

לכל הרכבים האלה תהיה בעיה בגיר באיזה שלב יכול להיות ב200 יכול גם ב50 אלף קמ לא קשור לתחזוקה תקלת יצור. סוזוקי נתנו אחריות ל10 שנים מיום שהרכב עלה לכביש כך שהרכב הנל כבר לא באחריות וגם אם יחליפו גיר יכול להיות שזה יחזור תוכל להסתכל בפורום של סוזוקי בפייסבוק  שנפתח עקב ריבוי התקלות בגיר אישית שמעתי על כאלה שחזר להם התקלה גם אחרי גיר חדש אני גם לפני 3 שנים בערך חיפשתי את הרכב ובדקתי המון וירדתי מכך. הייתי הולך על הרכב הזה רק  עם המנוע 1.4 רק שהרבה מבקשים מעל המחירון ולא הייתי משלם על הרכב הזה מעל המחירון לא רכב וואוו. רכב פשוט אמין די חסכוני וזהו משעמם בעיקר אז לדעתי אל תתפשר תתאמץ תחפש אחת ששמורה ותשלם מחירון אולי אפילו פחות קצת ושאני אומר מחירון אז לוי יצחק ולא יד 2 אנשים עפים חושבים שיש להם איזה פרארי בחנייה כולה פרייבט קצת גבוה 

ושכחתי לציין שזה גיר רציף שלשיפוץ מאוד קשה וכך העלות שלו גם גבוהה

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...